2017. december 12., kedd
Gabriella

Aktuális X.kerület

Egy meztelen női holttestet találtak a Népligetben

Ismeretlen személyazonosságú holttestet találtak a Népliget bokros területén csütörtökön nem sokkal dél előtt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön 11 óra 58 perckor érkezett bejelentés, hogy a Budapest X., Népliget bokros területén egy ismeretlen személyazonosságú női holttestet találtak.

A halál okát egyelőre még nem lehet tudni, de a 24.hu azt írja, hogy az ismeretlen nő fején több sérülés is felfedezhető. A rendőrség azt ígérte, hogy miután befejezik a helyszín és a holttest vizsgálatát, hivatalos közleményt fognak kiadni az történtek kapcsán.

A Lokál egyik olvasója szerint a holttest meztelen volt, a helyszínt több méteres körzetben lezárták. Kutyákkal vizsgálják át a környéket.

Kapcsolódó Cikkek

  • 2,8 milliárd forintra pályázhatnak jövőre a civil szervezetek

    2,8 milliárd forintra pályázhatnak jövőre a civil szervezetek

    Péntektől lesznek elérhetőek a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) jövő évi pályázati kiírásai, amelyekben összesen 2,8 milliárd forint áll rendelkezésre a civil szervezetek számára – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára egy civil fórumon kedden Nyíregyházán.

  • A kvóták a “Soros-tervbe” illeszkednek

    A kvóták a “Soros-tervbe” illeszkednek

    Az Európai Parlament (EP) határozatában rögzített betelepítési kvóták ellentétesek a magyar nemzeti érdekkel, és abba a “Soros-tervbe” illeszkednek, amely bevándorlók befogadását akarja Magyarországra kényszeríteni – jelentette ki Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.