EUR: 309,31 Ft
CHF: 282,85 Ft
2017. június 29., csütörtök
Péter, Pál

Aktuális X.kerület

Egy meztelen női holttestet találtak a Népligetben

Ismeretlen személyazonosságú holttestet találtak a Népliget bokros területén csütörtökön nem sokkal dél előtt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön 11 óra 58 perckor érkezett bejelentés, hogy a Budapest X., Népliget bokros területén egy ismeretlen személyazonosságú női holttestet találtak.

A halál okát egyelőre még nem lehet tudni, de a 24.hu azt írja, hogy az ismeretlen nő fején több sérülés is felfedezhető. A rendőrség azt ígérte, hogy miután befejezik a helyszín és a holttest vizsgálatát, hivatalos közleményt fognak kiadni az történtek kapcsán.

A Lokál egyik olvasója szerint a holttest meztelen volt, a helyszínt több méteres körzetben lezárták. Kutyákkal vizsgálják át a környéket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Zöldítő jurta az óvodában

  Zöldítő jurta az óvodában

  A szekszárdi Gyermeklánc Óvoda udvarában egy jurta épült, benne az erdők világáról tartottak interaktív foglalkozást a gyerekeknek.

 • Babonás bajnokok

  Babonás bajnokok

  Rekordlétszámú résztevevő nevezett a hatodik alkalommal megrendezett különleges versengésre, melyen a kapusok öt rúgott gólig vagy öt percig tartó mérkőzéseken csaptak össze.

 • Egyéjszakás kaland

  Egyéjszakás kaland

  Sok érdekes programmal várta a múzeumok éjszakájának közönségét a szekszárdi Wosinsky Mór Megyei Múzeum.

 • Itt lesz a legtöbb diák rendőr

  Itt lesz a legtöbb diák rendőr

  Idén nyáron is találkozhatunk diák rendőrökkel, hiszen a Komárom-Esztergom megyei rendőr-kapitányság ebben az évben is elindította a Student Police programot.