2018. április 24., kedd
György

Extra

Félpucér csajokkal nyitott újra Kozso teaháza

Meglepő eseményre lettünk figyelmesek a Facebookon: Kozso teaháza újra megnyílik, a jeles alkalomra pedig szuperbulit ígérnek a szervezők. Felkerekedtünk hát, hogy megnézzük, mi is lett a sok vihart átélt és Kozsónak nem kevés fejfájást okozó Zöld Teknős Barlangjából, ám amit ott tapasztaltunk, minden képzeletet felülmúlt.

Bár Kozso korábban úgy fogalmazott, már semmi köze a teázóhoz – amely megannyi zűr: adótartozások, víz- és áramlopás gyanúja, higiéniai problémák kivizsgálása miatt három hónapig zárva tartott –, mégis felbukkant az újranyitópartin. Az eseményről, amelyet – mint a helyszínen kiderült – a Kozmix zenésze, Hozsó szervezett,  természetesen a Lokál sem hiányozhatott.


IMG_3429
Már belépéskor eltátottuk a szánkat, és később is egyre csak tátottuk: a helyen, amely korábban a nyugalom spiritualitásba oltott teaszigete volt Kozso számára, most kivillanó fenekek, riszáló táncosnők és élveteg tekintetű férfiak nyüzsögtek. Az egyik asztalnál felfedeztük magát a Szomorú Szamurájt is, akit szerettünk volna megkérdezni, milyen minőségben van jelen a rendezvényen és mit szól az újraértelmezett Zöld Teknőshöz. Kozso azonban zavartan hárította el érdeklődésünket. Meg sem álltunk hát a szervezőig.

Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

– Kozsóval abszolút baráti a viszonyunk, egy nyári délutánon lejöttünk ide, és beszélgettünk róla, hogy milyen jó kis bulikat lehetne itt csinálni. Hát, íme az első – mesélte a Lokálnak Hozsó, aki Kozsóval egyetemben az üzlet adósságairól és tulajdonosi viszonyairól nem szeretett volna beszélni, ellenben üzletvezető társa már közlékenyebb volt.


– Beruháztam, hogy ez a szép kis teaház újra kinyithasson, és mindent én intézek. A mérőórák rendben vannak, az adósságokat kifizettük Hozsóval, és egy bizonyos személytől béreljük a helyet, amely jó lenne, ha régi-új fényében tündökölne. Ez Kozso álma, együttműködünk vele, meghallgattuk az elképzeléseit, és szabad kezet kaptunk tőle – mondta Pásztor Ildikó, a Zöld Teknős új vezetője, aki, pletykák ide vagy oda, ezzel egyértelművé tette, hogy a háttérben ki a Barlang igazi főnöke ma is.

A táncoslányok mellett azért a kultúrára is adtak: a Twins with Violins lányai egy szál franciabugyiban kápráztatták el vendégeket hegedűtudásukkal. A pörgős zenét a DJ-pultnál pedig maga Hozsó szolgáltatta, akinek sztárbarátai is gratuláltak az új üzlethez.

Kozsó teaház megnyitó_2016_10_06

– Hozsó és Kozso eltérő személyisége rengeteg változást generál majd. Hozsó által a társasági élet nagyon fel fog itt lendülni. Biztosan fogok ide járni – mondta Voksán Virág, de Várkonyi Attila, alias DJ Dominique is feltűnt a pikáns buliban. – Itt lakom egy sarokra, jártam ide, láttam a hely fénykorát és az elmúlt hónapok szomorú eseményeit is. Úgy érzem, a negatív hírek túlzóak voltak, és örülök, hogy a hely újranyílt. Kozso egyre jobban van, de még van hátra a gyógyulási folyamatból, és jó látni, hogy ilyenben is létezik összefogás a zenészek között – tette hozzá a retrópápa.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    A pénteken elhunyt ismert DJ bátyja már Maszkatban van, hogy személyesen derítse ki testvére halálának okát, miután az omani hatóságok kizárták a bűncselekmény gyanúját.

  • Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné tegnap délelőtt életetet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár.