EUR: 307,48 Ft
CHF: 289,04 Ft
2017. február 22., szerda
Gerzson

Sport

Fitneszterem kapott Magyar Termék Nagydíjat

gilda max1
Ahogy az egyik bennfentes fogalmazott: sporttörténelmet írt a Gilda Max. Hazánk egyik legismertebb fitnesz hálózata elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

Kovács Krisztina, a Gilda Max tulajdonosa és Turós György tanácsadó, a testépítő-fitnesz szakág vezetője vette át a Parlamentben az elismerést. Ebben a műfajban elsőként, holott lassan két évtizede, 1998 óta ítélik oda ezt a védjegyhasználati jogot olyan magyar vállalkozások számára, amelyek kellő minőségben segítik elő a hazai gazdaság fejlődését. A Gilda Max fitnesz hálózat „Az életminőséget szolgáló termékek, szolgáltatások” kategóriájában érdemelte ki a díjat. A bíráló bizottság tagjai nem érték be a megfelelő pályázati anyaggal, többször is személyes mustrát szerveztek a fitnesztermekben. „Ez a díj remélhetőleg az egész iparágra felhívja majd a figyelmet.” – így Kovács Krisztina.

Budapest, 2016. szeptember 6.Kovács Krisztina, a Gilda Max fitnesztermeket üzemeltető cég tulajdonosa és Turós György, a Gilda Max fitneszhálózat tulajdonosi tanácsadója a fitneszhálózatnak járó Magyar Termék Nagydíj védjegy használatát igazoló oklevéllel és a díjjal az elismerés átadóünnepségén a Parlament Felsőházi termében 2016. szeptember 6-án.MTI Fotó: Kovács Tamás

Kovács Krisztina, a Gilda Max fitnesztermeket üzemeltető cég tulajdonosa és Turós György, a Gilda Max fitneszhálózat tulajdonosi tanácsadója a fitneszhálózatnak járó Magyar Termék Nagydíj védjegy használatát igazoló oklevéllel és a díjjal az elismerés átadóünnepségén a Parlament Felsőházi termében 2016. szeptember 6-án.MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb csörte a Fradi és az MLSZ között

  Újabb csörte a Fradi és az MLSZ között

  Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója tavaly lemondott az NB I-es bizottság elnöki posztjáról, nagyjából azért, hogy így tiltakozzon a játékvezetők ténykedése, az MLSZ apparátusának munkája ellen.

 • Kapuslegendák találkoznak a BL-ben

  Kapuslegendák találkoznak a BL-ben

  Hazai pályán fogadja ma este a két éve döntős Juventust az FC Porto a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A két csapatnak ez lesz a negyedik találkozása, és a statisztikák szerint az olaszok az esélyesek, hiszen eddig a Porto nem tudta megverni a „zebrákat”.

 • Borkai: Az utolsó töltényig harcol a MOB

  Borkai: Az utolsó töltényig harcol a MOB

  Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerint nagy szívességet tettek az aláírásgyűjtők Párizsnak és Los Angelesnek, így Budapest olimpiarendezési esélyei minimálisra csökkentek.