2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Sport

Fitneszterem kapott Magyar Termék Nagydíjat

gilda max1
Ahogy az egyik bennfentes fogalmazott: sporttörténelmet írt a Gilda Max. Hazánk egyik legismertebb fitnesz hálózata elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

Kovács Krisztina, a Gilda Max tulajdonosa és Turós György tanácsadó, a testépítő-fitnesz szakág vezetője vette át a Parlamentben az elismerést. Ebben a műfajban elsőként, holott lassan két évtizede, 1998 óta ítélik oda ezt a védjegyhasználati jogot olyan magyar vállalkozások számára, amelyek kellő minőségben segítik elő a hazai gazdaság fejlődését. A Gilda Max fitnesz hálózat „Az életminőséget szolgáló termékek, szolgáltatások” kategóriájában érdemelte ki a díjat. A bíráló bizottság tagjai nem érték be a megfelelő pályázati anyaggal, többször is személyes mustrát szerveztek a fitnesztermekben. „Ez a díj remélhetőleg az egész iparágra felhívja majd a figyelmet.” – így Kovács Krisztina.


Budapest, 2016. szeptember 6.Kovács Krisztina, a Gilda Max fitnesztermeket üzemeltető cég tulajdonosa és Turós György, a Gilda Max fitneszhálózat tulajdonosi tanácsadója a fitneszhálózatnak járó Magyar Termék Nagydíj védjegy használatát igazoló oklevéllel és a díjjal az elismerés átadóünnepségén a Parlament Felsőházi termében 2016. szeptember 6-án.MTI Fotó: Kovács Tamás

Kovács Krisztina, a Gilda Max fitnesztermeket üzemeltető cég tulajdonosa és Turós György, a Gilda Max fitneszhálózat tulajdonosi tanácsadója a fitneszhálózatnak járó Magyar Termék Nagydíj védjegy használatát igazoló oklevéllel és a díjjal az elismerés átadóünnepségén a Parlament Felsőházi termében 2016. szeptember 6-án.MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó Cikkek

  • 29 meccs után kikapott a Barca

    29 meccs után kikapott a Barca

    Megszakadt a Barcelona 29 meccs óta tartó veretlenségi sorozata. A spanyol Király Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén az Espanyol az ifjonc Oscar Melendo 88. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött. A hazai sikerhez némileg Lionel Messi is hozzájárult, hiszen a 61.

  • Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Hiába érkeznek egyre gyakrabban a Cristiano Ronaldo távozásáról szóló hírek, Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője egyszerűen nem tudja elképzelni a királyi gárdát a portugál klasszis nélkül – írja a goal.