EUR: 309,66 Ft
CHF: 267,45 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Sport

Fitneszterem kapott Magyar Termék Nagydíjat

gilda max1
Ahogy az egyik bennfentes fogalmazott: sporttörténelmet írt a Gilda Max. Hazánk egyik legismertebb fitnesz hálózata elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

Kovács Krisztina, a Gilda Max tulajdonosa és Turós György tanácsadó, a testépítő-fitnesz szakág vezetője vette át a Parlamentben az elismerést. Ebben a műfajban elsőként, holott lassan két évtizede, 1998 óta ítélik oda ezt a védjegyhasználati jogot olyan magyar vállalkozások számára, amelyek kellő minőségben segítik elő a hazai gazdaság fejlődését. A Gilda Max fitnesz hálózat „Az életminőséget szolgáló termékek, szolgáltatások” kategóriájában érdemelte ki a díjat. A bíráló bizottság tagjai nem érték be a megfelelő pályázati anyaggal, többször is személyes mustrát szerveztek a fitnesztermekben. „Ez a díj remélhetőleg az egész iparágra felhívja majd a figyelmet.” – így Kovács Krisztina.

Budapest, 2016. szeptember 6.Kovács Krisztina, a Gilda Max fitnesztermeket üzemeltető cég tulajdonosa és Turós György, a Gilda Max fitneszhálózat tulajdonosi tanácsadója a fitneszhálózatnak járó Magyar Termék Nagydíj védjegy használatát igazoló oklevéllel és a díjjal az elismerés átadóünnepségén a Parlament Felsőházi termében 2016. szeptember 6-án.MTI Fotó: Kovács Tamás

Kovács Krisztina, a Gilda Max fitnesztermeket üzemeltető cég tulajdonosa és Turós György, a Gilda Max fitneszhálózat tulajdonosi tanácsadója a fitneszhálózatnak járó Magyar Termék Nagydíj védjegy használatát igazoló oklevéllel és a díjjal az elismerés átadóünnepségén a Parlament Felsőházi termében 2016. szeptember 6-án.MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó Cikkek

  • Mandula egyedülálló anya lesz

    Mandula egyedülálló anya lesz

    Egyedülálló anya lesz Mandula Petra. Legalábbis néhány hónapig, hiszen az egykori kitűnő teniszező férje Floridában edzősködik, és hamarosan visszatér Amerikába, Petra pedig itthon gondoskodik négy gyerekükről.

  • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.