2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Fluor Tomi nem akar “elkozsosodni” – Videó!

Kevesen gondolnák, hogy Karácson Tamás, alias Fluor Tomi egyáltalán nem tartja magát celebalkatnak, mi több extra érzékeny és zárkózott srácként jellemezi magát, aki sokszor inkább elrejti a világ elől a “lelkis” oldalát, nehogy Kozso túlérzékeny személyisége jusson az emberek eszébe.

Fluor Tominak sikerült kilépnie a számára országos népszerűséget hozó Mizu című slágerének árnyékából, és az egykori “hülyegyerek” szerepet maga mögött hagyva, mára a Fonogram-díjas duója Diazzal az egyik legsikeresebb formációvá nőtte magát. De a hírnév és a csillogás mögött bizony ott lapul egy nagyon lelkis, egyszerű fehérvári srác, aki komoly lelki csatákat vív évek óta. A rapper D. Tóth Krisztának vallott a siker árnyoldalairól, és a valódi Fluor Tomiról.


-Én ezt az utat választottam magamnak, de a családom nem, de nyilván ők is kapták a nyakukba a dolgokat. Kitettem őket is ennek, ami miatt picit rosszul is érzem magam. Voltak nehézségek, volt hogy szomorúan hívtak fel. Nagyon nem vagyok celebalkat, nagyon nem viselem ezt jól, borzasztóan “lelkis” vagyok és nagyon sokat agyalok mindenen. Borzasztó nehezen nyílok meg, és legtöbbször azért ütöm el nevetéssel a dolgot, hogy inkább nem menjünk bele jobban, mert “ilyen Kozsonak” tűnnék – vallotta be kocsikázás közben Fluor, aki azt is elárulta, hogy élete nagy- és legaprócseprőbb dolgai mellett, lefekvéskor a világ össze baját is a nyakába veszi, és egyfolytában agyal a megoldásokon. A teljes Elviszlek magammal epizód Fluorral elérhető a D. Tóth Kriszta által főszerkesztett WMN.hu magazin YouTube csatornáján!

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.