2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Fluor Tomi nem akar “elkozsosodni” – Videó!

Kevesen gondolnák, hogy Karácson Tamás, alias Fluor Tomi egyáltalán nem tartja magát celebalkatnak, mi több extra érzékeny és zárkózott srácként jellemezi magát, aki sokszor inkább elrejti a világ elől a “lelkis” oldalát, nehogy Kozso túlérzékeny személyisége jusson az emberek eszébe.

Fluor Tominak sikerült kilépnie a számára országos népszerűséget hozó Mizu című slágerének árnyékából, és az egykori “hülyegyerek” szerepet maga mögött hagyva, mára a Fonogram-díjas duója Diazzal az egyik legsikeresebb formációvá nőtte magát. De a hírnév és a csillogás mögött bizony ott lapul egy nagyon lelkis, egyszerű fehérvári srác, aki komoly lelki csatákat vív évek óta. A rapper D. Tóth Krisztának vallott a siker árnyoldalairól, és a valódi Fluor Tomiról.


-Én ezt az utat választottam magamnak, de a családom nem, de nyilván ők is kapták a nyakukba a dolgokat. Kitettem őket is ennek, ami miatt picit rosszul is érzem magam. Voltak nehézségek, volt hogy szomorúan hívtak fel. Nagyon nem vagyok celebalkat, nagyon nem viselem ezt jól, borzasztóan “lelkis” vagyok és nagyon sokat agyalok mindenen. Borzasztó nehezen nyílok meg, és legtöbbször azért ütöm el nevetéssel a dolgot, hogy inkább nem menjünk bele jobban, mert “ilyen Kozsonak” tűnnék – vallotta be kocsikázás közben Fluor, aki azt is elárulta, hogy élete nagy- és legaprócseprőbb dolgai mellett, lefekvéskor a világ össze baját is a nyakába veszi, és egyfolytában agyal a megoldásokon. A teljes Elviszlek magammal epizód Fluorral elérhető a D. Tóth Kriszta által főszerkesztett WMN.hu magazin YouTube csatornáján!

Kapcsolódó Cikkek

 • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

 • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.

 • Egyedül ballagott el Marci

  Egyedül ballagott el Marci

  Mátraszentimre híresen kicsi település és az ottani általános iskolába is csupán 26 fő jár. Közülök pedig csak egyetlen diák, Nagy Márton alkotta a nyolcadik osztály, így az ünnepélyes ballagáson Marci egyedül ballagott.