EUR: 307,48 Ft
CHF: 289,04 Ft
2017. február 22., szerda
Gerzson

Extra

Fluor Tomi nem akar “elkozsosodni” – Videó!

Kevesen gondolnák, hogy Karácson Tamás, alias Fluor Tomi egyáltalán nem tartja magát celebalkatnak, mi több extra érzékeny és zárkózott srácként jellemezi magát, aki sokszor inkább elrejti a világ elől a “lelkis” oldalát, nehogy Kozso túlérzékeny személyisége jusson az emberek eszébe.

Fluor Tominak sikerült kilépnie a számára országos népszerűséget hozó Mizu című slágerének árnyékából, és az egykori “hülyegyerek” szerepet maga mögött hagyva, mára a Fonogram-díjas duója Diazzal az egyik legsikeresebb formációvá nőtte magát. De a hírnév és a csillogás mögött bizony ott lapul egy nagyon lelkis, egyszerű fehérvári srác, aki komoly lelki csatákat vív évek óta. A rapper D. Tóth Krisztának vallott a siker árnyoldalairól, és a valódi Fluor Tomiról.

-Én ezt az utat választottam magamnak, de a családom nem, de nyilván ők is kapták a nyakukba a dolgokat. Kitettem őket is ennek, ami miatt picit rosszul is érzem magam. Voltak nehézségek, volt hogy szomorúan hívtak fel. Nagyon nem vagyok celebalkat, nagyon nem viselem ezt jól, borzasztóan “lelkis” vagyok és nagyon sokat agyalok mindenen. Borzasztó nehezen nyílok meg, és legtöbbször azért ütöm el nevetéssel a dolgot, hogy inkább nem menjünk bele jobban, mert “ilyen Kozsonak” tűnnék – vallotta be kocsikázás közben Fluor, aki azt is elárulta, hogy élete nagy- és legaprócseprőbb dolgai mellett, lefekvéskor a világ össze baját is a nyakába veszi, és egyfolytában agyal a megoldásokon. A teljes Elviszlek magammal epizód Fluorral elérhető a D. Tóth Kriszta által főszerkesztett WMN.hu magazin YouTube csatornáján!

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Klári: Teljesen legatyásodunk!

  Balázs Klári: Teljesen legatyásodunk!

  Csak márciustól vállal fellépéseket a Korda-házaspár. Úgy érzik, túlhajszolták magukat, ráadásul sok időt emészt fel a Villa Korda hotel felújítása is. Klárika azt mondta a Lokálnak, hogy valójában nem annyira gazdagok, mint azt sokan hiszik és a munkálatokra a gatyájuk is rámegy majd.

 • Kai teljesen elvarázsolta a Király családot – Fotók!

  Kai teljesen elvarázsolta a Király családot – Fotók!

  Király Linda vasárnap délután tudatta a nagyvilággal, hogy imádott öccse, Benjamin apa lett. Az újszülött kicsiről, aki a Kai nevet kapta, azonnal fotót is posztolt az énekesnő, később pedig Király Viktor és a büszke édesapa, Ben is pózolt a csöppséggel.

 • Lady Victoria nem szereti a melltartót – Fotók!

  Lady Victoria nem szereti a melltartót – Fotók!

  A negyvenéves brit Lady Victoria Herveyről igazából nem tudni, miért és mikor lett celeb, de nemesi vére által számos sztárszeretőre és nem utolsósorban sztárbarátra – mint például Paris Hilton – tett szert.