EUR: 309,75 Ft
CHF: 267,23 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Fluor Tomi nem akar “elkozsosodni” – Videó!

Kevesen gondolnák, hogy Karácson Tamás, alias Fluor Tomi egyáltalán nem tartja magát celebalkatnak, mi több extra érzékeny és zárkózott srácként jellemezi magát, aki sokszor inkább elrejti a világ elől a “lelkis” oldalát, nehogy Kozso túlérzékeny személyisége jusson az emberek eszébe.

Fluor Tominak sikerült kilépnie a számára országos népszerűséget hozó Mizu című slágerének árnyékából, és az egykori “hülyegyerek” szerepet maga mögött hagyva, mára a Fonogram-díjas duója Diazzal az egyik legsikeresebb formációvá nőtte magát. De a hírnév és a csillogás mögött bizony ott lapul egy nagyon lelkis, egyszerű fehérvári srác, aki komoly lelki csatákat vív évek óta. A rapper D. Tóth Krisztának vallott a siker árnyoldalairól, és a valódi Fluor Tomiról.

-Én ezt az utat választottam magamnak, de a családom nem, de nyilván ők is kapták a nyakukba a dolgokat. Kitettem őket is ennek, ami miatt picit rosszul is érzem magam. Voltak nehézségek, volt hogy szomorúan hívtak fel. Nagyon nem vagyok celebalkat, nagyon nem viselem ezt jól, borzasztóan “lelkis” vagyok és nagyon sokat agyalok mindenen. Borzasztó nehezen nyílok meg, és legtöbbször azért ütöm el nevetéssel a dolgot, hogy inkább nem menjünk bele jobban, mert “ilyen Kozsonak” tűnnék – vallotta be kocsikázás közben Fluor, aki azt is elárulta, hogy élete nagy- és legaprócseprőbb dolgai mellett, lefekvéskor a világ össze baját is a nyakába veszi, és egyfolytában agyal a megoldásokon. A teljes Elviszlek magammal epizód Fluorral elérhető a D. Tóth Kriszta által főszerkesztett WMN.hu magazin YouTube csatornáján!

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.