EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb XI.kerület

Fontosak az időseink!

Dunai hajókiránduláson és közös ebéden vettek részt a csepeli nyugdíjasok az idősek világnapján.

A csepeli önkormányzat által támogatott háromórás útra a háromszáz időskorút elkísérte Borbély Lénárd polgármester és Németh Szilárd országgyűlési képviselő is. A szórakoztató programról a Csepeli Városkép Kft. gondoskodott.

Csepel idősek hajókázás21

Németh Szilárd (bal oldalon) és Borbély Lénárd is elkísérte a csepeli időseket hajókázni

A vendégek közül sokan töltötték idejüket a hajó fedélzetén, néhányan táncoltak, énekeltek, beszélgettek, fényképezték egymást és a csodás panorámát, miközben szólt a zene.

A kellemes sétahajózás után közös ebédre várták a résztvevőket. A Nagy Imre Általános Művelődési Központ tornacsarnokában szépen megterített asztaloknál foglaltak helyet, ebéd előtt magyar nótákat és csárdásokat hallgattak Várnai Adrienntől és Karcagi Jánostól.

A rendezvényen Borbély Lénárd üdvözölte a megjelenteket.

Csepel idősek21

A 300 vendég élvezte a társaságot és a gyönyörű panorámát

– Igyekszünk nemcsak hajókirándulással, hanem sok egyéb szolgáltatással segíteni életük mindennapjait. Önkormányzatunk továbbra is biztosítja az ingyenes strandbelépőt az időseknek.

(Forrás: csepel.hu)

Fotó: csepel.hu/Gubis Mariann

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.