2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb XI.kerület

Fontosak az időseink!

Dunai hajókiránduláson és közös ebéden vettek részt a csepeli nyugdíjasok az idősek világnapján.

A csepeli önkormányzat által támogatott háromórás útra a háromszáz időskorút elkísérte Borbély Lénárd polgármester és Németh Szilárd országgyűlési képviselő is. A szórakoztató programról a Csepeli Városkép Kft. gondoskodott.


Csepel idősek hajókázás21

Németh Szilárd (bal oldalon) és Borbély Lénárd is elkísérte a csepeli időseket hajókázni

A vendégek közül sokan töltötték idejüket a hajó fedélzetén, néhányan táncoltak, énekeltek, beszélgettek, fényképezték egymást és a csodás panorámát, miközben szólt a zene.

A kellemes sétahajózás után közös ebédre várták a résztvevőket. A Nagy Imre Általános Művelődési Központ tornacsarnokában szépen megterített asztaloknál foglaltak helyet, ebéd előtt magyar nótákat és csárdásokat hallgattak Várnai Adrienntől és Karcagi Jánostól.


A rendezvényen Borbély Lénárd üdvözölte a megjelenteket.

Csepel idősek21

A 300 vendég élvezte a társaságot és a gyönyörű panorámát

– Igyekszünk nemcsak hajókirándulással, hanem sok egyéb szolgáltatással segíteni életük mindennapjait. Önkormányzatunk továbbra is biztosítja az ingyenes strandbelépőt az időseknek.

(Forrás: csepel.hu)

Fotó: csepel.hu/Gubis Mariann

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.