EUR: 307,89 Ft
CHF: 288,52 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Egyéb XI.kerület

Fontosak az időseink!

Dunai hajókiránduláson és közös ebéden vettek részt a csepeli nyugdíjasok az idősek világnapján.

A csepeli önkormányzat által támogatott háromórás útra a háromszáz időskorút elkísérte Borbély Lénárd polgármester és Németh Szilárd országgyűlési képviselő is. A szórakoztató programról a Csepeli Városkép Kft. gondoskodott.

Csepel idősek hajókázás21

Németh Szilárd (bal oldalon) és Borbély Lénárd is elkísérte a csepeli időseket hajókázni

A vendégek közül sokan töltötték idejüket a hajó fedélzetén, néhányan táncoltak, énekeltek, beszélgettek, fényképezték egymást és a csodás panorámát, miközben szólt a zene.

A kellemes sétahajózás után közös ebédre várták a résztvevőket. A Nagy Imre Általános Művelődési Központ tornacsarnokában szépen megterített asztaloknál foglaltak helyet, ebéd előtt magyar nótákat és csárdásokat hallgattak Várnai Adrienntől és Karcagi Jánostól.

A rendezvényen Borbély Lénárd üdvözölte a megjelenteket.

Csepel idősek21

A 300 vendég élvezte a társaságot és a gyönyörű panorámát

– Igyekszünk nemcsak hajókirándulással, hanem sok egyéb szolgáltatással segíteni életük mindennapjait. Önkormányzatunk továbbra is biztosítja az ingyenes strandbelépőt az időseknek.

(Forrás: csepel.hu)

Fotó: csepel.hu/Gubis Mariann

Kapcsolódó Cikkek

  • Rendőrkézen a rongálók

    Rendőrkézen a rongálók

    Nem sokáig maradtak inkognitóban azok a bátor és erős fiatalok, akik letörtek egy darabot a szolnoki Kossuth téren álló gördeszkás fiú szobrából.

  • Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    A következő év egyik kulturális szenzációja lesz a Szépművészeti Múzeum átadása, hiszen 2017-ben befejeződik az épület rekonstrukciója. A Liget Budapest Projekt keretében a három évig tartó munkálatok során megújul a II.