EUR: 307,22 Ft
CHF: 282,07 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Belföld

Gödöllői repülőbaleset – “Sosem bocsátok meg a családom gyilkosának”

A Fasori református templomban búcsúztatták el hétvégén a gödöllői repülőbaleset két áldozatát, Magdolnát és kisfiát, Attilát. József, a családfő hazavitte a hamvakat. A férfi nem felejt: tudja, ki felelős felesége és fia haláláért és sohasem bocsát meg nekik.

A tragikus sorsú édesanyát és kisfiát Budapesten abban a városligeti református templomban búcsúztatták, ahol a fiúcskát kilenc évvel ezelőtt megkeresztelték. Bár az apa hazavitte a hamvakat, a templom vezetői ígéretet tettek: náluk bármikor elhelyezheti az urnát.

gödöllő-dano-jozsef3
– Mindennél jobban szerettem a családomat, ma sem tudom elfogadni, hogy a feleségem és a kisfiam, Attika nincs többé. És nem tudom ígérni, hogy két hét múlva jobban leszek – mondta a Lokálnak elcsukló hangon Indy. Mint ismert: szeptember tizennyolcadikán a gödöllői repülőtéren egy Piper kisgép és egy Cessna a levegőben összeütközött. A két pilótán kívül meghalt a Piperen utazó Magdolna és kisfia, Attika.

gödöllő-dano-jozsef1

– Amikor a repülő földbe csapódott, mindkettőjük teste úgy összeroncsolódott, hogy kizárta a koporsós temetés lehetőségét – folytatja a férfi. – Az asztalomon van az urna, mellette pedig a feleségem és Attika fotója. Megnyugtat, hogy itt vannak velem. És lehet, egyszer találok majd egy nagyon szép helyet, ahová letehetem a hamvaikat. Persze fáj, hogy így látom őket, még várom, hogy szóljanak hozzám. Ha az ajtóra nézek, várom, hogy belépjenek. Ha az utcán gyereket látok, a kisfiam jut eszembe róla. Ő és az anyja volt a mindenem.

gödöllő-dano-jozsef4Azon a tragikus napon az ismerőseim aggódva szóltak, hogy nem érik utol a feleségemet. Tudtam, hogy sétarepülésre mentek, ezért utánuk rohantam Gödöllőre, ahol a rendőröktől megtudtam: a családom nincs többé. Összeomlott előttem a világ… Emlékszem, Attika iskola után gyakran hívott, olyankor csak mi ketten bebujtunk a takaró alá, ahol elmondta az apró titkait. A boltban még ösztönösen a kosárba rakom a kisfiam kedvenc csokiját. Aztán eszembe jut a valóság. Ma már tudom, ki a felelős a családom haláláért. És azt üzenem neki: sohasem bocsátok meg. Nekem már nincs mit vesztenem…

Kapcsolódó Cikkek

 • Kósa: Botka veszélyes a magyar emberek biztonságára

  Kósa: Botka veszélyes a magyar emberek biztonságára

  Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerint Botka László veszélyes a magyar nemzet, a magyar emberek biztonságára, hiszen az MSZP kormányfőjelöltje arról nyilatkozott, hogy ha megválasztják, akkor lebontja a kerítést a határon.

 • Újabb szoci érintettség a metróbotrányban

  Újabb szoci érintettség a metróbotrányban

  Tüttő Kata a 4-es metró körüli beruházásokat felügyelő korábbi tenderbizottság szocialista tagja lehetett az, akin keresztül Demszky Gábor és a főváros korábbi SZDSZ-MSZP vezetése nyomást gyakorolhatott a BKV vezetőségére – írja a 888.

 • Feladta! Klein Dávid visszafordult!

  Feladta! Klein Dávid visszafordult!

  Suhajda Szilárd után Klein Dávid is visszafordult a Mount Everestről a 8848 méteres csúcs elérése nélkül – tájékoztatta a vállalkozás sajtóreferense péntek reggel az MTI-t.