EUR: 319,63 Ft
CHF: 277,04 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Görög Zita tragédiája: elvesztette kisbabáját

Görög Zita és Koltay Tamás házasságának kudarca hónapok óta köztudott, de a valódi okokról eddig mindketten mélyen hallgattak. Zita most megdöbbentő vallomást tett és elárulta: lehet, hogy a házasságuk gondjai miatt veszítették el a babájukat.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Görög Zita és a TV2 volt sajtófőnöke, Koltay Tamás kapcsolata mesébe illőnek tűnt: fél évre rá, hogy egymásba szerettek, tavaly decemberben Saona egzotikus szigetén kimondták a boldogító igent. Alig telt el azonban pár hónap, a földöntúli boldogságot a nyár közepén máris házassági válság váltotta fel, és a meseszép történet egyik pillanatról a másikra fájdalmas drámává vált. A sztárpár különköltözött és mély hallgatásba burkolózott. Görög Zita most megtörte a csendet, és meglepő őszinteséggel vallott házassági válságuk okairól: kisbabájuk elvesztéséről és a férje és közte lévő éles ellentétekről.


– Egy éve még boldog voltam és bizakodó, ott volt mellettem a férjem, a hasamban pedig egy kis babuci mozgolódott. Aztán eltelt egy rövid idő, és megváltozott minden. A babát elvesztettük, a házasságunknak pedig abban a formájában hamarosan viharos vége lett. Az együttélés során döbbenten vettük észre egymás korlátjait, és ezekből egyre több lett. Tudom, hogy velem sokszorosan nem könnyű, de vele sem. Kavicsos szerelem a mienk, de a szövetségünk nem sérült. Várunk, hogy a sebek gyógyuljanak és teszünk ezért – vallotta be a Nők Lapjának az egykori modell, aki a házasságának megmentéséről szóló sejtető mondatát a Lokálnak tisztába is tette.

Görög Zita, koltay Tamás , Marie clair fashion days (Fotó: Máté Krisztián)

Görög Zita, koltay Tamás (Fotó: Máté Krisztián)

– Sose mondtuk, hogy lezártuk a házasságunkat és válunk. Ha mondtunk valamit, akkor is maximum azt, hogy bajban vagyunk! Tény és való, közel voltunk a váláshoz, és iszonyú nehéz volt külön tölteni a nyarat, másrészt viszont segített a távolság. Hogy a fényt látjuk-e az alagút végén, arról még nem beszélnék, de egy biztos: dolgozunk az ügyön – bizakodik Görög Zita, aki azt is leszögezte, nem kisbabájuk elvesztése miatt futott zátonyra a házassága.


– Nem volt könnyű, de sikerült feldolgoznom, hogy elveszítettük a babánkat. Helyére került bennem ez is. A kapcsolatunk megromlásában nem játszott közre a vetélés, inkább fordítva. A baba elvesztése már következmény volt – árulta el a Lokálnak Zita.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.