EUR: 303,21 Ft
CHF: 266,75 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Görög Zita tragédiája: elvesztette kisbabáját

Görög Zita és Koltay Tamás házasságának kudarca hónapok óta köztudott, de a valódi okokról eddig mindketten mélyen hallgattak. Zita most megdöbbentő vallomást tett és elárulta: lehet, hogy a házasságuk gondjai miatt veszítették el a babájukat.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Görög Zita és a TV2 volt sajtófőnöke, Koltay Tamás kapcsolata mesébe illőnek tűnt: fél évre rá, hogy egymásba szerettek, tavaly decemberben Saona egzotikus szigetén kimondták a boldogító igent. Alig telt el azonban pár hónap, a földöntúli boldogságot a nyár közepén máris házassági válság váltotta fel, és a meseszép történet egyik pillanatról a másikra fájdalmas drámává vált. A sztárpár különköltözött és mély hallgatásba burkolózott. Görög Zita most megtörte a csendet, és meglepő őszinteséggel vallott házassági válságuk okairól: kisbabájuk elvesztéséről és a férje és közte lévő éles ellentétekről.

– Egy éve még boldog voltam és bizakodó, ott volt mellettem a férjem, a hasamban pedig egy kis babuci mozgolódott. Aztán eltelt egy rövid idő, és megváltozott minden. A babát elvesztettük, a házasságunknak pedig abban a formájában hamarosan viharos vége lett. Az együttélés során döbbenten vettük észre egymás korlátjait, és ezekből egyre több lett. Tudom, hogy velem sokszorosan nem könnyű, de vele sem. Kavicsos szerelem a mienk, de a szövetségünk nem sérült. Várunk, hogy a sebek gyógyuljanak és teszünk ezért – vallotta be a Nők Lapjának az egykori modell, aki a házasságának megmentéséről szóló sejtető mondatát a Lokálnak tisztába is tette.

Görög Zita, koltay Tamás , Marie clair fashion days (Fotó: Máté Krisztián)

Görög Zita, koltay Tamás (Fotó: Máté Krisztián)

– Sose mondtuk, hogy lezártuk a házasságunkat és válunk. Ha mondtunk valamit, akkor is maximum azt, hogy bajban vagyunk! Tény és való, közel voltunk a váláshoz, és iszonyú nehéz volt külön tölteni a nyarat, másrészt viszont segített a távolság. Hogy a fényt látjuk-e az alagút végén, arról még nem beszélnék, de egy biztos: dolgozunk az ügyön – bizakodik Görög Zita, aki azt is leszögezte, nem kisbabájuk elvesztése miatt futott zátonyra a házassága.

– Nem volt könnyű, de sikerült feldolgoznom, hogy elveszítettük a babánkat. Helyére került bennem ez is. A kapcsolatunk megromlásában nem játszott közre a vetélés, inkább fordítva. A baba elvesztése már következmény volt – árulta el a Lokálnak Zita.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.

 • Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Örül Mexikóváros polgármestere a metropoliszban forgatott új Godzilla-filmnek, mert az szerinte az idegenforgalmat is megélénkíti és sokak számára nyújt, ha rövid időre is munkalehetőséget.