EUR: 312,61 Ft
CHF: 288,50 Ft
2017. április 27., csütörtök
Zita

Extra

Görög Zita tragédiája: elvesztette kisbabáját

Görög Zita és Koltay Tamás házasságának kudarca hónapok óta köztudott, de a valódi okokról eddig mindketten mélyen hallgattak. Zita most megdöbbentő vallomást tett és elárulta: lehet, hogy a házasságuk gondjai miatt veszítették el a babájukat.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Görög Zita és a TV2 volt sajtófőnöke, Koltay Tamás kapcsolata mesébe illőnek tűnt: fél évre rá, hogy egymásba szerettek, tavaly decemberben Saona egzotikus szigetén kimondták a boldogító igent. Alig telt el azonban pár hónap, a földöntúli boldogságot a nyár közepén máris házassági válság váltotta fel, és a meseszép történet egyik pillanatról a másikra fájdalmas drámává vált. A sztárpár különköltözött és mély hallgatásba burkolózott. Görög Zita most megtörte a csendet, és meglepő őszinteséggel vallott házassági válságuk okairól: kisbabájuk elvesztéséről és a férje és közte lévő éles ellentétekről.

– Egy éve még boldog voltam és bizakodó, ott volt mellettem a férjem, a hasamban pedig egy kis babuci mozgolódott. Aztán eltelt egy rövid idő, és megváltozott minden. A babát elvesztettük, a házasságunknak pedig abban a formájában hamarosan viharos vége lett. Az együttélés során döbbenten vettük észre egymás korlátjait, és ezekből egyre több lett. Tudom, hogy velem sokszorosan nem könnyű, de vele sem. Kavicsos szerelem a mienk, de a szövetségünk nem sérült. Várunk, hogy a sebek gyógyuljanak és teszünk ezért – vallotta be a Nők Lapjának az egykori modell, aki a házasságának megmentéséről szóló sejtető mondatát a Lokálnak tisztába is tette.

Görög Zita, koltay Tamás , Marie clair fashion days (Fotó: Máté Krisztián)

Görög Zita, koltay Tamás (Fotó: Máté Krisztián)

– Sose mondtuk, hogy lezártuk a házasságunkat és válunk. Ha mondtunk valamit, akkor is maximum azt, hogy bajban vagyunk! Tény és való, közel voltunk a váláshoz, és iszonyú nehéz volt külön tölteni a nyarat, másrészt viszont segített a távolság. Hogy a fényt látjuk-e az alagút végén, arról még nem beszélnék, de egy biztos: dolgozunk az ügyön – bizakodik Görög Zita, aki azt is leszögezte, nem kisbabájuk elvesztése miatt futott zátonyra a házassága.

– Nem volt könnyű, de sikerült feldolgoznom, hogy elveszítettük a babánkat. Helyére került bennem ez is. A kapcsolatunk megromlásában nem játszott közre a vetélés, inkább fordítva. A baba elvesztése már következmény volt – árulta el a Lokálnak Zita.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fejős Éva és Tatár Csilla babaruhafüggők

  Fejős Éva és Tatár Csilla babaruhafüggők

  A legtöbb édesanya számára nem ismeretlen az az érzés, amikor úgy tűnik, a nap 24 órája sem elegendő minden teendőjük elvégzésére. A két sztáranyuka, Fejős Éva és Tatár Csilla azonban igazi XXI.

 • Szellemek segítették át Détár Enikőt a váláson

  Szellemek segítették át Détár Enikőt a váláson

  Túlvilági erők segítségével vészelte át Rékasi Károlytól való válását Détár Enikő. A színésznő megosztotta a Lokál Extra olvasóival, milyen földöntúli praktikákat vetett be magánéleti kudarcainak megértéséért, illetve azért, hogy mára büszkén kijelenthesse: boldog párkapcsolatban él angoltanár szerelmével, Péterrel.

 • Lagzibumm a sztárvilágban

  Lagzibumm a sztárvilágban

  Szerelem és boldogság – az elmúlt hetekben, hónapokban több magyar sztár is megosztotta a boldogságát és elárulta, hogy házasodni készül.