EUR: 311,17 Ft
CHF: 272,02 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Extra

Gregor Bernadett – Próba közben érte baleset a férjét

Súlyos sérülést szenvedett Szarvas Attila A kőszívű ember fiai című darab próbáin. Gregor Bernadett férjét az egyik párbajjelenetben sértette meg kollégája kardozás közben.

Szó szerint a vérét adta Szarvas Attila az Újszínház legújabb premierjének sikeréért, ugyanis a sármos színész A kőszívű ember fiai című darab próbáján súlyosan megsérült.

– Kardpárbajt vívtunk a partneremmel, amikor véletlenül sikerült megvágnia. A kard csupán kellék, de annyira beleéltük magunkat a jelenetbe, hogy végül igen súlyos sebet sikerült ejtenie a kezemen. Egy pillanatig nagyon aggódtam, hogy eltaláltunk egy ideget, hiszen annak maradandó következménye lett volna. Szerencsére nem így történt, de azért nagy volt az ijedelem – mesélte Attila lapunk megkeresésére.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Felesége, Gregor Bernadett, aki Alfonsine-t alakítja a színpadi produkcióban, azonnal párja segítségére sietett és elvitte a legközelebbi sebészetre. Az orvosok végül szakszerűen ellátták Attilát, ám a premieridőpont közelsége miatt nem tudtak visszamenni a kontrollkezelésre, ezért Berni – épp ottjártunkkor – maga vette kezelésbe Attilát, és ő távolította el a varratait.

– Sosem voltam szívbajos nő. Szerintem fontos, hogy egy feleség és egy anya ezekben a helyzetekben talpraesett legyen, megtegye, ami szükséges. Otthon is minden apróbb sérülést én látok el, legyen szó a két fiamról, Attiláról vagy a szeretett cicáimról. Szerencsére Attila is bízik bennem annyira, hogy egy varratszedést rám mer bízni –mesélte Berni a próba után.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Túlvilági premier

Rendhagyó alakítást láthattak a nézők a darab premierjén, ugyanis  a Baradlay fiúk édesapját a 30 éve elhunyt Major Tamás alakítja.

– Emblematikus figurája volt a hazai színháztörténelemnek Major Tamás. Az 1965-ös klasszikusban is ő játszotta Baradlay Kázmér szerepét, ezért úgy gondoltuk, felhasználhatnánk a hangját a darabban, ezzel is tisztelegve szelleme és színészi nagysága előtt –mondta Seregi Zoltán, a darab rendezője.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól.

  • Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.