EUR: 308,98 Ft
CHF: 288,24 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Gregor Bernadett – Próba közben érte baleset a férjét

Súlyos sérülést szenvedett Szarvas Attila A kőszívű ember fiai című darab próbáin. Gregor Bernadett férjét az egyik párbajjelenetben sértette meg kollégája kardozás közben.

Szó szerint a vérét adta Szarvas Attila az Újszínház legújabb premierjének sikeréért, ugyanis a sármos színész A kőszívű ember fiai című darab próbáján súlyosan megsérült.

– Kardpárbajt vívtunk a partneremmel, amikor véletlenül sikerült megvágnia. A kard csupán kellék, de annyira beleéltük magunkat a jelenetbe, hogy végül igen súlyos sebet sikerült ejtenie a kezemen. Egy pillanatig nagyon aggódtam, hogy eltaláltunk egy ideget, hiszen annak maradandó következménye lett volna. Szerencsére nem így történt, de azért nagy volt az ijedelem – mesélte Attila lapunk megkeresésére.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Felesége, Gregor Bernadett, aki Alfonsine-t alakítja a színpadi produkcióban, azonnal párja segítségére sietett és elvitte a legközelebbi sebészetre. Az orvosok végül szakszerűen ellátták Attilát, ám a premieridőpont közelsége miatt nem tudtak visszamenni a kontrollkezelésre, ezért Berni – épp ottjártunkkor – maga vette kezelésbe Attilát, és ő távolította el a varratait.

– Sosem voltam szívbajos nő. Szerintem fontos, hogy egy feleség és egy anya ezekben a helyzetekben talpraesett legyen, megtegye, ami szükséges. Otthon is minden apróbb sérülést én látok el, legyen szó a két fiamról, Attiláról vagy a szeretett cicáimról. Szerencsére Attila is bízik bennem annyira, hogy egy varratszedést rám mer bízni –mesélte Berni a próba után.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Túlvilági premier

Rendhagyó alakítást láthattak a nézők a darab premierjén, ugyanis  a Baradlay fiúk édesapját a 30 éve elhunyt Major Tamás alakítja.

– Emblematikus figurája volt a hazai színháztörténelemnek Major Tamás. Az 1965-ös klasszikusban is ő játszotta Baradlay Kázmér szerepét, ezért úgy gondoltuk, felhasználhatnánk a hangját a darabban, ezzel is tisztelegve szelleme és színészi nagysága előtt –mondta Seregi Zoltán, a darab rendezője.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.