EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 24., szombat
Iván

Egyéb XVIII.kerület

Gyáli lett a magyar bajnok

A hétvégén befejeződött Footgolf Országos Bajnokság felnőtt férfi kategóriáját a gyáli Bacskai Bence nyerte. A Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján rendezett utolsó fordulóban még arra is volt esélye, hogy az abszolút kategória aranyérmét megszerezze, azonban Zsuppán Pétert nem tudta megelőzni. A felnőtt férfi kategóriában azonban nem volt nála jobb a nyolc fordulót követően. A Hole Hunters játékosa magasan túlszárnyalta tavalyi szereplését, amikor kategóriájában a hetedik volt. A 2009-ben Hollandiából indult sportág lényege gyakorlatilag megegyezik a golféval, ám itt futball-labdát kell lábbal a lyukba juttatni, minél kevesebb kísérletből.

BACSKAI

Bacskai egész évben koncentráltan versenyezve lett bajnok (fotó: Hole Hunters)

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.