2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb XVIII.kerület

Gyáli lett a magyar bajnok

A hétvégén befejeződött Footgolf Országos Bajnokság felnőtt férfi kategóriáját a gyáli Bacskai Bence nyerte. A Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján rendezett utolsó fordulóban még arra is volt esélye, hogy az abszolút kategória aranyérmét megszerezze, azonban Zsuppán Pétert nem tudta megelőzni. A felnőtt férfi kategóriában azonban nem volt nála jobb a nyolc fordulót követően. A Hole Hunters játékosa magasan túlszárnyalta tavalyi szereplését, amikor kategóriájában a hetedik volt. A 2009-ben Hollandiából indult sportág lényege gyakorlatilag megegyezik a golféval, ám itt futball-labdát kell lábbal a lyukba juttatni, minél kevesebb kísérletből.

BACSKAI

Bacskai egész évben koncentráltan versenyezve lett bajnok (fotó: Hole Hunters)

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.