EUR: 307,72 Ft
CHF: 288,92 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Egyéb XVIII.kerület

Gyáli lett a magyar bajnok

A hétvégén befejeződött Footgolf Országos Bajnokság felnőtt férfi kategóriáját a gyáli Bacskai Bence nyerte. A Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján rendezett utolsó fordulóban még arra is volt esélye, hogy az abszolút kategória aranyérmét megszerezze, azonban Zsuppán Pétert nem tudta megelőzni. A felnőtt férfi kategóriában azonban nem volt nála jobb a nyolc fordulót követően. A Hole Hunters játékosa magasan túlszárnyalta tavalyi szereplését, amikor kategóriájában a hetedik volt. A 2009-ben Hollandiából indult sportág lényege gyakorlatilag megegyezik a golféval, ám itt futball-labdát kell lábbal a lyukba juttatni, minél kevesebb kísérletből.

BACSKAI

Bacskai egész évben koncentráltan versenyezve lett bajnok (fotó: Hole Hunters)

Kapcsolódó Cikkek

  • Rendőrkézen a rongálók

    Rendőrkézen a rongálók

    Nem sokáig maradtak inkognitóban azok a bátor és erős fiatalok, akik letörtek egy darabot a szolnoki Kossuth téren álló gördeszkás fiú szobrából.

  • Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    A következő év egyik kulturális szenzációja lesz a Szépművészeti Múzeum átadása, hiszen 2017-ben befejeződik az épület rekonstrukciója. A Liget Budapest Projekt keretében a három évig tartó munkálatok során megújul a II.