EUR: 308,45 Ft
CHF: 288,05 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb XVIII.kerület

Gyáli lett a magyar bajnok

A hétvégén befejeződött Footgolf Országos Bajnokság felnőtt férfi kategóriáját a gyáli Bacskai Bence nyerte. A Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján rendezett utolsó fordulóban még arra is volt esélye, hogy az abszolút kategória aranyérmét megszerezze, azonban Zsuppán Pétert nem tudta megelőzni. A felnőtt férfi kategóriában azonban nem volt nála jobb a nyolc fordulót követően. A Hole Hunters játékosa magasan túlszárnyalta tavalyi szereplését, amikor kategóriájában a hetedik volt. A 2009-ben Hollandiából indult sportág lényege gyakorlatilag megegyezik a golféval, ám itt futball-labdát kell lábbal a lyukba juttatni, minél kevesebb kísérletből.

BACSKAI

Bacskai egész évben koncentráltan versenyezve lett bajnok (fotó: Hole Hunters)

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.