EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Egyéb Miskolc

Gyilkossággal végződött a családi perpatvar

Az 55 éves hejőszalontai nő a vita hevében felkaron szúrta élet társát, aki rövid időn belül elvérzett. A rendőrök halált okozó testi sértés gyanúja miatt vették őrizetbe az asszonyt.

fotó: Hancúr György

Ebben a hejőszalontai házban történt a gyilkosság Fotó: Hancúr György

Se villany, se víz nem volt abban a hejőszalontai házban, ahol gyilkosság történt múlt kedden. A szomszédok elmondása szerint szinte mindennaposak voltak a veszekedések. A férfi nem vetette meg az italt sem, így valószínűleg a végzetes napon is erősen illuminált állapotban lehetett, amikor a vita hevében társa egy késsel karon szúrta. A sérülés miatt a férfi annyi vért vesztett, hogy rövid időn belül meghalt.


fotó: Hancúr György

Itt élt a középkorú pár, meglehetősen szegényes körülmények között. Ottjártunkkor egy bicikli volt nekidöntve a kerítésnek, nem sokkal később a család egyik hozzátartozója lépett ki a házból, hogy egy vödör vizet hozzon a közeli közkútról. Tőle tudtuk meg, hogy a férfi és a nő több mint harminc éve éltek együtt. Mindketten a helyi önkormányzatnál dolgoztak.

– A szesz az oka mindennek – mondja. A házasság már rég felbomlott, hosszú ideje csak élettársak voltak. A férfi korábban is többször megfenyegette a nőt, így az sem kizárt, hogy önvédelemből rántott kést az asszony.

Kapcsolódó Cikkek