2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Miskolc

Gyilkossággal végződött a családi perpatvar

Az 55 éves hejőszalontai nő a vita hevében felkaron szúrta élet társát, aki rövid időn belül elvérzett. A rendőrök halált okozó testi sértés gyanúja miatt vették őrizetbe az asszonyt.

fotó: Hancúr György

Ebben a hejőszalontai házban történt a gyilkosság Fotó: Hancúr György

Se villany, se víz nem volt abban a hejőszalontai házban, ahol gyilkosság történt múlt kedden. A szomszédok elmondása szerint szinte mindennaposak voltak a veszekedések. A férfi nem vetette meg az italt sem, így valószínűleg a végzetes napon is erősen illuminált állapotban lehetett, amikor a vita hevében társa egy késsel karon szúrta. A sérülés miatt a férfi annyi vért vesztett, hogy rövid időn belül meghalt.


fotó: Hancúr György

Itt élt a középkorú pár, meglehetősen szegényes körülmények között. Ottjártunkkor egy bicikli volt nekidöntve a kerítésnek, nem sokkal később a család egyik hozzátartozója lépett ki a házból, hogy egy vödör vizet hozzon a közeli közkútról. Tőle tudtuk meg, hogy a férfi és a nő több mint harminc éve éltek együtt. Mindketten a helyi önkormányzatnál dolgoztak.

– A szesz az oka mindennek – mondja. A házasság már rég felbomlott, hosszú ideje csak élettársak voltak. A férfi korábban is többször megfenyegette a nőt, így az sem kizárt, hogy önvédelemből rántott kést az asszony.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.