EUR: 307,50 Ft
CHF: 281,51 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb Miskolc

Gyilkossággal végződött a családi perpatvar

Az 55 éves hejőszalontai nő a vita hevében felkaron szúrta élet társát, aki rövid időn belül elvérzett. A rendőrök halált okozó testi sértés gyanúja miatt vették őrizetbe az asszonyt.

fotó: Hancúr György

Ebben a hejőszalontai házban történt a gyilkosság Fotó: Hancúr György

Se villany, se víz nem volt abban a hejőszalontai házban, ahol gyilkosság történt múlt kedden. A szomszédok elmondása szerint szinte mindennaposak voltak a veszekedések. A férfi nem vetette meg az italt sem, így valószínűleg a végzetes napon is erősen illuminált állapotban lehetett, amikor a vita hevében társa egy késsel karon szúrta. A sérülés miatt a férfi annyi vért vesztett, hogy rövid időn belül meghalt.

fotó: Hancúr György

Itt élt a középkorú pár, meglehetősen szegényes körülmények között. Ottjártunkkor egy bicikli volt nekidöntve a kerítésnek, nem sokkal később a család egyik hozzátartozója lépett ki a házból, hogy egy vödör vizet hozzon a közeli közkútról. Tőle tudtuk meg, hogy a férfi és a nő több mint harminc éve éltek együtt. Mindketten a helyi önkormányzatnál dolgoztak.

– A szesz az oka mindennek – mondja. A házasság már rég felbomlott, hosszú ideje csak élettársak voltak. A férfi korábban is többször megfenyegette a nőt, így az sem kizárt, hogy önvédelemből rántott kést az asszony.

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.