EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,05 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Belföld

Gyomorforgató! 11 hónapos baba szájába tette a péniszét az ózdi férfi

Emberi ésszel felfoghatatlan, hogy mit tett ismerősük kisgyerekével az a férfi, akire a bíróság 9 év fegyházbüntetést szabott ki. Az ítélet jogerős.

A férfi 2015 szeptemberében Ózdon látogatta meg a rokonait, akikkel úgy döntöttek bemennek a belvárosba. Azonban a látogató félúton közölte, hogy visszamegy, és majd a következő busszal megy utánuk – írja a Szabolcsihírek.hu. Ezután visszament a házba, ahol az egyik 16 éves rokon fiú vigyázott a 11 hónapos gyerekre. Amikor a fiú kiment a kerti illemhelyre, a vádlott elővette nemi szervét és azt megpróbálta betenni a kisded szájába – olvasható a portál cikkében. Ez több kísérlet után sikerült is. Azonban meglátta ezt egy másik rokon, aki azonnal szólt a gyerekre felügyelő fiúnak. Délután, amikor a család többi tagja hazaérkezett, akkor a lány beszámolt az esetről nekik, és értesítették a rendőrséget – írja a lap.


Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék 2016 júniusában F. J. vádlottat szexuális erőszak bűntette miatt 12 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

A Debreceni Ítélőtábla tanácsa október 4-én megváltoztatta az elsőfokú bíróság ítéletét. A vádlott cselekményét eltérően, 12 év alatti személy sérelmére, de nem erőszakkal elkövetettnek minősítette, mivel a vádlott a szexuális cselekményen túl további magatartást nem fejtett ki. Ennek a cselekménynek a büntetési tétele enyhébb, 5-10 évig terjed. A bíróság a maximumot megközelítő 9 év fegyházbüntetést szabott ki a jogi minősítés megváltoztatására figyelemmel. Az ítélet jogerős.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek