EUR: 310,76 Ft
CHF: 271,04 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Belföld

Gyomorforgató! 11 hónapos baba szájába tette a péniszét az ózdi férfi

Emberi ésszel felfoghatatlan, hogy mit tett ismerősük kisgyerekével az a férfi, akire a bíróság 9 év fegyházbüntetést szabott ki. Az ítélet jogerős.

A férfi 2015 szeptemberében Ózdon látogatta meg a rokonait, akikkel úgy döntöttek bemennek a belvárosba. Azonban a látogató félúton közölte, hogy visszamegy, és majd a következő busszal megy utánuk – írja a Szabolcsihírek.hu. Ezután visszament a házba, ahol az egyik 16 éves rokon fiú vigyázott a 11 hónapos gyerekre. Amikor a fiú kiment a kerti illemhelyre, a vádlott elővette nemi szervét és azt megpróbálta betenni a kisded szájába – olvasható a portál cikkében. Ez több kísérlet után sikerült is. Azonban meglátta ezt egy másik rokon, aki azonnal szólt a gyerekre felügyelő fiúnak. Délután, amikor a család többi tagja hazaérkezett, akkor a lány beszámolt az esetről nekik, és értesítették a rendőrséget – írja a lap.

Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék 2016 júniusában F. J. vádlottat szexuális erőszak bűntette miatt 12 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

A Debreceni Ítélőtábla tanácsa október 4-én megváltoztatta az elsőfokú bíróság ítéletét. A vádlott cselekményét eltérően, 12 év alatti személy sérelmére, de nem erőszakkal elkövetettnek minősítette, mivel a vádlott a szexuális cselekményen túl további magatartást nem fejtett ki. Ennek a cselekménynek a büntetési tétele enyhébb, 5-10 évig terjed. A bíróság a maximumot megközelítő 9 év fegyházbüntetést szabott ki a jogi minősítés megváltoztatására figyelemmel. Az ítélet jogerős.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Letolvajozzák Vonát a háta mögött

  Letolvajozzák Vonát a háta mögött

  Vona Gábor elleni lázadásról írt a Ripost múlt pénteken, miután korábban bejutottak a radikális Jobbik siófoki frakcióülésére. A lap szerint Vonát tolvajként emlegetik, amiért ellopta a párt lelkét, miközben Volner János frakcióvezető azért került partvonalra, mert a párt új Főnöke, Simicska Lajos nagyvállalkozó “buta rendőrnek” tartja.

 • A devizahiteleseken segített a kormány

  A devizahiteleseken segített a kormány

  Magyarországon 2002 után a szocialista kormány megszüntette a korábbi otthonteremtési rendszert. Ez a devizahitelezés felé terelte a magyar családokat, aminek eredményeként a lakossági devizahitelek összege több mint százszorosára emelkedett.

 • Amikor az ebédpénz visszajár

  Amikor az ebédpénz visszajár

  Több mint 3 millió forintos kötbért kénytelen fizetni a tömeges ételmérgezést okozó Gyermekmenza Kft. az óbudai önkormányzatnak, amit az megoszt a szülőkkel.