EUR: 319,63 Ft
CHF: 277,04 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Belföld Tatabánya

Győzelem a klasszisok előtt

Olimpiai bajnokok előtt aratta első szezonbeli győzelmét az EBP Tatabánya férfi-vízilabdacsapata. Igaz, mindkét klasszis hivatalból volt jelen a meccsen, Szécsi Zoltán ugyanis a vendég kaposváriak játékos-edzőjeként, míg Molnár Tamás a mérkőzés egyik játékvezetőjeként érkezett az élményfürdő sportuszodájába.

13_viziklabda_01

A meccs rögtön gólparádéval indult: az első negyedben mindkét gárda négyszer talált be – a mieinknél leginkább Francsics Dániel remekelt, aki a négy találatból egymaga hármat vállalt. A második játékrészre csak egy-egy találat jutott, így a nagyszünet utánra maradt a győzelem eldöntése. A harmadik negyedben a szlovák válogatott Kolarik vezetésével a támadójáték is hatékonyabb lett a mieinknél, Jászberényi Gábor pedig bravúrt bravúrra halmozott, így két góllal el tudtak lépni a vendégektől Zantleitner Tamás tanítványai.


Hiába tett meg mindent a kaposvári pontszerzésért, és cserélte be magát a negyedik negyedre Szécsi Zoltán, a vendégek olimpiai bajnok, világklasszis játékos-edzője, a 8-6-os hazai vezetés a lefújásig meg is maradt. A Kaposvár ellen így megszerezte első győzelmét a 2016/2017-es bajnoki idényben az EBP Tatabánya, ami Zantleitner Tamás vezetőedző szerint az első három forduló sikertelensége után lélektanilag is fontos lehet a mieink számára. Szécsi Zoltán, a vendégek trénere szerint a rossz idénykezdettel el is szálltak a kaposváriak idény előtt kitűzött céljai.

Az EBP Tatabánya október 22-én, szombaton idegenbeli bajnokit vív a BVSC ellen. Hazai pályán legközelebb november 2-án láthatjuk a fiúkat, amikor az UVSE együttese érkezik az élményfürdő sportuszodájába.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A családok kiemelt helyet kapnak a következő négy évben

    A családok kiemelt helyet kapnak a következő négy évben

    A családok kiemelt helyet kapnak a következő időszak nemzetpolitikájában, a negatív demográfiai folyamatokat meg kell fordítani – hangsúlyozta Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár telefonon az MTI-nek szombaton Szarajevóból, ahol a Kommunikációs hídépítés a volt Jugoszlávia országainak magyar közösségei között című konferencián szólalt fel.