EUR: 309,06 Ft
CHF: 267,79 Ft
2017. október 13., péntek
Kálmán, Ede

Belföld

Hackerek szálltak rá a Fideszre

Hackertámadás érte a Fidesz honlapját, a számítógépes kalózok több adatot is töröltek – értesült az Origo. A portál szerint a támadás egy nyugat-európai országból érkezett vasárnap délelőtt 10.46-kor.

A hackerek teljes hozzáférést szereztek a szerverekhez, személyes adatokhoz azonban nem fértek hozzá. A fidesz.hu lapzártánkig sem volt elérhető, helyette a kormánypárt Facebook-oldala tölt be. A támadás miatt Kósa Lajos frakcióvezető és Kubatov Gábor pártigazgató feljelentést tett az V. kerületi rendőrkapitányságon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Czeglédy előzetesben marad!

    Czeglédy előzetesben marad!

    A bíróság két hónappal meghosszabbította a bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekményekkel gyanúsított Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását.

  • Vigyázat! Veszélyt rejt a szarvasok párzása

    Vigyázat! Veszélyt rejt a szarvasok párzása

    Miközben egyre többen indulnak túrázni, hogy megcsodálhassák az őszi színekben pompázó természetet, sokan elfelejtkeznek a szarvasok szeptembertől egészen novemberig tartó párzási időszakára, ami miatt különösen óvatosan kell közlekedni még az autóutakon is.