EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Extra

Hajdú Péter: Rettenetesen hiányoznak a gyerekeim!

Nincs változás Hajdú Péter házassági kálváriájában. A show-man továbbra is külön él feleségétől, Sarka Katától, aki körülbelül három hónapja költözött el közös otthonukból. A különélés árát leginkább a munkájába menekülő Hajdú fizeti meg, ugyanis szinte sosem látja imádott gyerekeit, Dávidot és Noncsit.

Az elmúlt hetekben Hajdú Péterrel és Sarka Katával kapcsolatban szinte csak azt olvashattuk, hogy válás lesz a különélés vége. Péter azonban ennél lényegesen árnyaltabb választ adott a témával kapcsolatban a Lokál megkeresésére.


– Két ember döntése, hogy együtt marad-e. Továbbra se tudom megmondani, hogy elválunk-e Katával vagy sem, mivel eddig nem született meg a közös döntésünk – mondta Péter, aki mindemellett cáfolta azokat a napokban felröppent pletykákat, hogy szeretne megszabadulni Katával közös otthonuktól, talán ezzel is bizonyítva, hogy még nem mondott le teljesen a házasságukról.

Hajdú Péter

Hajdú Péter

– Soha nem fordult meg ilyen a fejemben! – nyomatékosította Hajdú. – Nem terveztem, hogy ilyen szinten felforgassam az életemet, egyelőre várok és igyekszem a munkámba temetkezni. Napi 12-14 órát dolgozom mostanában, hiszen rövid tárgyalás után újraindult az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorom az ATV-n és mellette több futó projektem is van. Egy dolog hiányzik rettenetesen az életemből: a gyerekeim! Amióta külön vagyunk, nem látom őket mindennap, nem arra érkezem haza, hogy otthon várnak Katával, ami gyökeres fordulat az eddigi idillhez képest – vallott nehéz szívvel a kialakult helyzetről Péter.


Nemcsak a munkában, testileg is gyökeres változáson esett át Péter, ugyanis az utóbbi hónapokban újabb kilóktól, idén összesen 15-től szabadult meg. Fél évvel ezelőtt már nagyban a fogyókúrája közepén tartott, amiről akkor a Lokál Extrának elmondta, hogy egészsége mellett Kata miatt fogott bele a diétázásba, hiszen így akart neki tetszeni.

– Engem sokkal inkább az érdekel, hogy a gyönyörű feleségem, Kata mellett jól mutassak, mivel mostanában valahol frusztráltan éreztem magam a testsúlyom miatt. A hasam nagy részét már leküzdöttem, a fejem mondjuk nem lett kisebb, de ezt ne is várja tőlem senki − mondja akkor nevetve a show-man.

Sarka Kata A kis herceg filmbemutatóján (Fotó: Máté Krisztián)

Sarka Kata A kis herceg filmbemutatóján (Fotó: Máté Krisztián)

Nyíltan balhézott Péter és Kata

Pár nappal ezelőtt egy érdi hivatalban látták veszekedni Pétert és Katát a Bors információi szerint. A szemtanúk szerint mindketten feszülten viselkedtek, amikor két gyereküknek személyi és diákigazolványt készíttettek. Az indulatok akkor szabadultak el, amikor Noncsi nem akart fényképet készíttetni magáról. Ekkor Péter indulatosan rászólt Katára, különélő feleségét tette felelőssé a gyerek zaklatott lelkiállapotáért. Az esetet Kata elismerte az említett napilapnak.

– Igen, láthattak minket az okmányirodában, mert Noncsinak és Dávidkának is személyit és diákigazolványt kellett csináltatnunk. Ehhez szükség volt arra, hogy mindketten ott legyünk Petivel, és tényleg volt köztünk egy vita – mondta Kata.

A Magyarország Szépe produkció idei első, hivatalos sajtótájékoztatóját tartotta a Robinson étteremben. Az eseményen bemutatták a zsűri tagjait, valamint azt a 21 szépséget, akiket az elő-és a középdöntőn a szakmai zsűri kiválasztott.

A Magyarország Szépe produkció idei első, hivatalos sajtótájékoztatóját tartotta a Robinson étteremben. Az eseményen bemutatták a zsűri tagjait, valamint azt a 21 szépséget, akiket az elő-és a középdöntőn a szakmai zsűri kiválasztott.

Kapcsolódó Cikkek