EUR: 308,98 Ft
CHF: 288,24 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Belföld Tatabánya

Hetzmann Zoltánné kapta a Felsőgalláért Díjat

Ki tette a legtöbbet az elmúlt egy évben Felsőgalláért? A lelkes munkáért járó, civil alapítású díjat idén Hetzmann Zoltánné kapta.

Ünnepeltek szombaton a felsőgallai Széchenyi István Művelődési Házban, idén is gazdára talált ugyanis a Felsőgalláért Díj. Mint mindig, most is sikerült egy olyan személynek adni, aki igazán rászolgált. Hetzmann Zoltánnét többen is jelölték a díjra, végül pedig szokás szerint a Felsőgallai Baráti Kör döntött. Hetzmann Zoltánné , ahogy sokan ismerik, Magyari Ildikó születése óta Felsőgallán él, annak idején a Felsőgallai Baráti Kör egyik alapító tagja és 17 évig vezetőségi tagja volt. Sokat tett azért, hogy tánccsoport és zenekar alakulhasson Felsőgallán, hogy feléledhessenek a régi hagyományok. Úgy gondolja, talán ezzel érdemelhette ki a díjat, aminek természetesen nagyon örül.

14_felsogalla_dij_01

A felsőgallai óvodások és iskolások, valamint a dalkör is köszöntötte ezen a számára jeles napon, a plakettel együtt pedig sok ölelést és kedves szavakat is kapott az egybegyűltektől.
A díjat Turainé John Katalin alpolgármestertől vette át, aki köszöntő beszédében kiemelte, hogy a városrész sokat köszönhet Hetzmann Zoltánnénak, amiért ő, valamint természetesen az ott élők is mindig hálásak lesznek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Medvepuszi

    A nap képe: Medvepuszi

    Az elmúlt napokban új lakók érkeztek a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Belij és Szerij, a két jegesmedve egyenesen Moszkvából érkezett Budapestre és láthatóan nagyon jól érzik magukat új helyükön.

  • Nébih: hiány van ökovetőmagból

    Nébih: hiány van ökovetőmagból

    Hiány van hazai szaporítású ökovetőmagból, ezért a vetőmag-szaporítóknak érdemes regisztrálniuk termékeiket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) adatbázisában – hívta fel a figyelmet a hivatal csütörtöki közleményében.