EUR: 310,10 Ft
CHF: 283,47 Ft
2017. június 29., csütörtök
Péter, Pál

Belföld Tatabánya

Hetzmann Zoltánné kapta a Felsőgalláért Díjat

Ki tette a legtöbbet az elmúlt egy évben Felsőgalláért? A lelkes munkáért járó, civil alapítású díjat idén Hetzmann Zoltánné kapta.

Ünnepeltek szombaton a felsőgallai Széchenyi István Művelődési Házban, idén is gazdára talált ugyanis a Felsőgalláért Díj. Mint mindig, most is sikerült egy olyan személynek adni, aki igazán rászolgált. Hetzmann Zoltánnét többen is jelölték a díjra, végül pedig szokás szerint a Felsőgallai Baráti Kör döntött. Hetzmann Zoltánné , ahogy sokan ismerik, Magyari Ildikó születése óta Felsőgallán él, annak idején a Felsőgallai Baráti Kör egyik alapító tagja és 17 évig vezetőségi tagja volt. Sokat tett azért, hogy tánccsoport és zenekar alakulhasson Felsőgallán, hogy feléledhessenek a régi hagyományok. Úgy gondolja, talán ezzel érdemelhette ki a díjat, aminek természetesen nagyon örül.

14_felsogalla_dij_01

A felsőgallai óvodások és iskolások, valamint a dalkör is köszöntötte ezen a számára jeles napon, a plakettel együtt pedig sok ölelést és kedves szavakat is kapott az egybegyűltektől.
A díjat Turainé John Katalin alpolgármestertől vette át, aki köszöntő beszédében kiemelte, hogy a városrész sokat köszönhet Hetzmann Zoltánnénak, amiért ő, valamint természetesen az ott élők is mindig hálásak lesznek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • NAV: Június 30-ig kell átvenni az új jövedéki engedélyeket

  NAV: Június 30-ig kell átvenni az új jövedéki engedélyeket

  Június 30-ig kell átvenni és kitölteni a jövedéki engedélyes gazdálkodónak az ügyfélkapura érkező új jövedéki engedélyeket a július elsejével hatályos törvény szerint – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön.

 • Rendőröket betegített meg fertőzött sajttal egy gazda

  Rendőröket betegített meg fertőzött sajttal egy gazda

  Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a gazdával szemben, aki tehenészetében nem az előírásoknak megfelelően ellenőriztette a nyers tejet és a fertőzött tejből készült sajtja két évvel ezelőtt rendőrségi dolgozókat betegített meg – közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.

 • Berendelték a rendőrségre az Együtt politikusait és aktivistáit

  Berendelték a rendőrségre az Együtt politikusait és aktivistáit

  Garázdaság elkövetésének gyanúja miatt meghallgatásra rendelte be a rendőrség az Együtt azon politikusait és aktivistáit, akik április 12-én Gulyás Márton fogva tartása ellen tiltakozva tojással dobálták meg a Gyorskocsi utcai fogda vaskapuját – írja a Magyar Idők.