EUR: 307,85 Ft
CHF: 288,41 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Extra

Hoppá! Jegygyűrű került Zimány Linda ujjára

Eljegyzésről azonban szó sincs. Az egykori modell egy új gyémánt kollekció zártkörű bemutatóján viselt életében először jegygyűrűt az Ékszerpalotában.

Zimány Linda az Andrássy úton lévő Ékszerpalotába új gyémánt jegygyűrű kollekciójának zártkörű bemutatójának háziasszonya volt kedden este. Az egykori modell konferálta a cég gyémánt ékszer kollekcióit és gyémántokkal díszített egyedi ékszereit, eljegyzési gyűrűit bemutató modelleket. Linda a modellekhez hasonlóan Vajda Alexandra stylist ruhakompozíciójában vezette a műsort, s egy jegygyűrűt is viselt a kezén a rendezvény ideje alatt.

“Életemben először került jegygyűrű az ujjamra. Most csak a bemutató miatt történt mindez, de érdekes érzés volt. Nyilván mint minden nő, egyszer majd én is leszek menyasszony, már várom ezt a pillanatot” – árulta el Zimány Linda, aki babonából nem a gyűrűsujjára, hanem középső ujjára húzta fel a 2 millió forint értékű jegygyűrűt.

Zimány Linda jegygyűrű

Kapcsolódó Cikkek

 • Pápai Joci 13 éve nem alszik együtt a feleségével

  Pápai Joci 13 éve nem alszik együtt a feleségével

  A népszerű roma származású zenész képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben. Joci saját népe történetét írta bele az Origo című dalában, melyre büszkén vállal és erre bátorítja két gyermekét, Hannát és Zalánt is.

 • Madonna ikreivel büszkélkedik

  Madonna ikreivel büszkélkedik

  Február elején kiderült, hogy Madonna mégis örökbe fogadhatja a négy és fél éves ikerlányokat, Stella és Esther Mwale-t, Malawiból.