2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Extra

Hujber Feri túljutott a válságon

Megannyi zűr, dráma és botrány után úgy tűnik, végre sikerült visszavennie a tempóból és megnyugodnia Hujber Ferinek. Bár nemsokára újra sokasodnak a teendői, saját bevallása szerint immár tudja, hogyan kezelje a helyzetet egy újabb összeomlás veszélye nélkül.

Hujber Ferenc színész (Fotó: Máté Krisztián)Hujber Feri az elmúlt évtizedéről igen hosszú és botrányos listát tudna felmutatni. Cikkeztek róla alkoholprobléma, gyógyszerfüggőség, agresszivitás, házassági válság, idegösszeomlás és komoly életveszély miatt is. Tavaly összeomlott a keringése, az orvosoknak kétszer is újra kellett éleszteniük. Nemrégiben pedig ismét kórházba került: az első hírek stroke-ról szóltak, ám Feri szerint csak kivizsgálásra ment be.


Hujber Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

– Most jöttem ki csatak izzadtan az edzőteremből, egy buszban ülök, és épp játszani indulok egy olyan darabban, amelyben énekelek és táncolok is. Szóval most úgy érzem, nincs baj, aztán meglátjuk, mi jön még – mondta akkor a Lokálnak, utalva arra, hogy esze ágában sincs lassítani. A sok botrány és megpróbáltatás után azonban úgy tűnik, a színész felismerte, hogy túlhajtja magát, és visszavett a tempóból.

– Nagyon szeretnék zavartalan életet, és hogy egy jó ideig ne is írjanak rólam. Szép, átlagos életet élünk a két gyönyörű gyermekemmel és a feleségemmel Szentendrén, nyugodt vasárnap délutáni sétákkal a Duna-parton. Minden olyan rózsaszín, és szeretném ezt megóvni – mondta a Lokálnak a színész, akinek pár hét múlva ismét sokasodni fognak a teendői, de már tudja, hogyan teremtse meg az egyensúlyt a család és a hivatása között.


– Egy hét múlva újabb színházi évad kezdődik, teli leszek előadásokkal, de legtöbbször esténként vannak a fellépések, így napközben sokszor tudok a gyerekeimmel lenni. Bármikor, amikor hazaérek és megpillantom azt a három embert, mintha töltőre tennének. Ők adják az energiát, a motivációt, az értelmét mindennek – lelkendezett Hujber Feri, aki szerint félreismerik őt az emberek.

– Sokan azt hiszik, hogy egy mindig nyüzsgő, vibráló, nyughatatlan ember vagyok, pedig ez nem így van. Az agyam szüntelenül kattog, ez igaz, de ha be lenne kamerázva a lakásunk, akkor mindenki meglepődve venné tudomásul, hogy végtelenül türelmes, nyugodt, kiegyensúlyozott fickó vagyok – mesélte a Lokálnak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek