2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Aktuális

Igazi mázlista! Brutális medvetámadást élt túl egy férfi – videóval dokumentálta!

Todd Orr most joggal gondolhatja újra életét, ugyanis két medvetámadást is szerencsésen túlélt. „Hatalmas szívás az élet medveországban” – kezdte a videós üzenetét a montanai férfi, majd fogta magát, kocsiba ült és elautózott a legközelebbi kórházig száz sebből vérezve.

Nem több mint 17 óra leforgása alatt több mint 21 millióan néztek meg Todd Orr Facebook-oldalán azt a videót, amit közvetlenül egy medvetámadás után rögzített. A felvételen jól látható, hogy a férfi teljes testét vérző sebek borítják, miközben arról beszél, hogy mennyire „Szar az élet medve országban„


Todd azt is megosztja követőivel szelfivideóján, hogy éppen vapitiket keresett Montana délnyugati részén, amikor hirtelen belebotlott egy hatalmas grizzlybe és annak bocsaiba. Hiába próbálta elijeszteni a vadállatot, nem járt sikerrel. A medveriasztó sprayn is úgy szaladt át a dühös anyamedve, mintha csak valami rózsaillatú parfüm lett volna.

A több mázsás állat többnyire a lábán, vállán és a fején sebesítette meg a balszerencsés férfit, akit ráadásul kétszer is lerohant az állat 10 perc leforgása alatt. „Azt hittem, itt a vég” – emlékezett vissza a támadásra Orr, aki miután megmenekült, azonnal hívta a 911-et, majd autóba ült és elvezetett az első kórházig. Elmondása szerint nyolc órán át varrták össze vérző sebeit.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.

  • Jókedvében drogozott a zuglói gázoló

    Jókedvében drogozott a zuglói gázoló

    Megrettenve érkezett az első bírósági tárgyalására T. Klára Petra. A 26 éves üzletasszonyt többek közt azzal vádolta a Pesti Központi Kerületi Bíróság, hogy bedrogozva halálra gázolta, majd segítségnyújtás nélkül magára hagyta a 86 éves K.