EUR: 319,63 Ft
CHF: 277,04 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Aktuális

Igazi mázlista! Brutális medvetámadást élt túl egy férfi – videóval dokumentálta!

Todd Orr most joggal gondolhatja újra életét, ugyanis két medvetámadást is szerencsésen túlélt. „Hatalmas szívás az élet medveországban” – kezdte a videós üzenetét a montanai férfi, majd fogta magát, kocsiba ült és elautózott a legközelebbi kórházig száz sebből vérezve.

Nem több mint 17 óra leforgása alatt több mint 21 millióan néztek meg Todd Orr Facebook-oldalán azt a videót, amit közvetlenül egy medvetámadás után rögzített. A felvételen jól látható, hogy a férfi teljes testét vérző sebek borítják, miközben arról beszél, hogy mennyire „Szar az élet medve országban„


Todd azt is megosztja követőivel szelfivideóján, hogy éppen vapitiket keresett Montana délnyugati részén, amikor hirtelen belebotlott egy hatalmas grizzlybe és annak bocsaiba. Hiába próbálta elijeszteni a vadállatot, nem járt sikerrel. A medveriasztó sprayn is úgy szaladt át a dühös anyamedve, mintha csak valami rózsaillatú parfüm lett volna.

A több mázsás állat többnyire a lábán, vállán és a fején sebesítette meg a balszerencsés férfit, akit ráadásul kétszer is lerohant az állat 10 perc leforgása alatt. „Azt hittem, itt a vég” – emlékezett vissza a támadásra Orr, aki miután megmenekült, azonnal hívta a 911-et, majd autóba ült és elvezetett az első kórházig. Elmondása szerint nyolc órán át varrták össze vérző sebeit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négyéves unokájával együtt ugrott a vonat elé egy nő

  Négyéves unokájával együtt ugrott a vonat elé egy nő

  Emberölés gyanúja miatt indult eljárás az ellen a nő ellen, aki négyéves unokájával együtt egy tehervonat elé vetette magát szombaton délután Hort és Csány között – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

 • Példátlan a Soros-hálózat nyomásgyakorlása a Fidesz ellen

  Példátlan a Soros-hálózat nyomásgyakorlása a Fidesz ellen

  Példátlan a Soros-hálózat durva beavatkozása, politikai nyomásgyakorlása a Fidesz ellen – mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában annak kapcsán, hogy a Human Rights Watch (HRW) nevű szervezet szeretné elérni a Fidesz kizárását az Európai Néppártból.

 • Egy hónapra elérhetetlenné válhat a YouTube

  Egy hónapra elérhetetlenné válhat a YouTube

  Elrendelte az egyiptomi legfelső bíróság szombaton, hogy a hatóságok egy hónapra tegyék elérhetetlenné az országban a YouTube videomegosztó oldalt egy Mohamed prófétát gyalázó videó miatt – közölte a Reuters hírügynökséggel az az ügyvéd, aki mg 2013-ban feljelentést tett az ügyben.