EUR: 307,30 Ft
CHF: 282,02 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Aktuális

Igazi mázlista! Brutális medvetámadást élt túl egy férfi – videóval dokumentálta!

Todd Orr most joggal gondolhatja újra életét, ugyanis két medvetámadást is szerencsésen túlélt. „Hatalmas szívás az élet medveországban” – kezdte a videós üzenetét a montanai férfi, majd fogta magát, kocsiba ült és elautózott a legközelebbi kórházig száz sebből vérezve.

Nem több mint 17 óra leforgása alatt több mint 21 millióan néztek meg Todd Orr Facebook-oldalán azt a videót, amit közvetlenül egy medvetámadás után rögzített. A felvételen jól látható, hogy a férfi teljes testét vérző sebek borítják, miközben arról beszél, hogy mennyire „Szar az élet medve országban„

Todd azt is megosztja követőivel szelfivideóján, hogy éppen vapitiket keresett Montana délnyugati részén, amikor hirtelen belebotlott egy hatalmas grizzlybe és annak bocsaiba. Hiába próbálta elijeszteni a vadállatot, nem járt sikerrel. A medveriasztó sprayn is úgy szaladt át a dühös anyamedve, mintha csak valami rózsaillatú parfüm lett volna.

A több mázsás állat többnyire a lábán, vállán és a fején sebesítette meg a balszerencsés férfit, akit ráadásul kétszer is lerohant az állat 10 perc leforgása alatt. „Azt hittem, itt a vég” – emlékezett vissza a támadásra Orr, aki miután megmenekült, azonnal hívta a 911-et, majd autóba ült és elvezetett az első kórházig. Elmondása szerint nyolc órán át varrták össze vérző sebeit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kósa: Botka veszélyes a magyar emberek biztonságára

  Kósa: Botka veszélyes a magyar emberek biztonságára

  Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerint Botka László veszélyes a magyar nemzet, a magyar emberek biztonságára, hiszen az MSZP kormányfőjelöltje arról nyilatkozott, hogy ha megválasztják, akkor lebontja a kerítést a határon.

 • Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Kérdéses, hogy a New York-i CEU hogyan tud Magyarországon a felsőoktatási tanulmányokkal kapcsolatban dokumentumokat kiállítani akkor, amikor azt Philadelphiában akkreditálták, és alapító okiratában a budapesti egyetem címe szerepel, az amerikai metropoliszra pedig csak hivatkoznak – teszi fel a kérdést a Magyar Idők.

 • Újabb szoci érintettség a metróbotrányban

  Újabb szoci érintettség a metróbotrányban

  Tüttő Kata a 4-es metró körüli beruházásokat felügyelő korábbi tenderbizottság szocialista tagja lehetett az, akin keresztül Demszky Gábor és a főváros korábbi SZDSZ-MSZP vezetése nyomást gyakorolhatott a BKV vezetőségére – írja a 888.