EUR: 310,24 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Külföld

Isteni gondviselés: orrfutó nélkül landolt egy kisgép – Videó!

A műszaki hibát közvetlenül a felszállás után érzékelték a pilóták, ezért jobbnak látták visszafordulni Lelystad város repterére.

A fedélzeten összesen hat ember utazott, amikor a pilóták jelezték az irányítótoronynak, hogy a kétmotoros gép futóművével valami nincs rendben. A vészjelzést követően egy rendőrségi helikopter repült melléjük, hogy kívülről is megvizsgálják a gép futóművét, ám amikor megállapították, hogy valóban komoly a baj, a kisgéppel kényszerleszállást hajtottak végre. Az extrém leszállás közben szerencsére senki nem sérült meg, a futómű meghibásodásának okát jelenleg is vizsgálják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  A hivatalos észak-koreai média újabban “tisztelt first ladynek” szólítja Kim Dzsong Un észak-koreai vezető feleségét, Zsi Szol Dzut, megfigyelők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy ez cím több mint negyven éve nem volt használatban az országban – írta csütörtökön a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

 • Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén – mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

 • Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot.