EUR: 309,01 Ft
CHF: 284,99 Ft
2017. június 23., péntek
Zoltán

Extra

Jim Carrey exe többször is öngyilkos akart lenni

Jim Carrey exe, Chatriona White 2015 szeptemberében követett el öngyilkosságot. Sokan a színészt vádolták, hogy szakításukat a lány nem tudta feldolgozni és túladagolta magát nyugtatókkal.

A TMZ szerint most több olyan búcsúlevél is előkerült, amelyeket Carrey évekkel korábban kapott Chatrionától. Ezek pedig bizonyítják, hogy a lány mindig is  lelki és mentális problémákkal küszködött.  Az egyiket a nő édesapja 2012-es halála után fogalmazta meg. Ebben az áll, hogy túl sok veszteség érte, és a színész bocsánatát kéri gyengeségéért, de ő úgy érzi, nem való ebbe a világba. Később, 2013-ban – miután a pár szakított – ismét született egy levél, ebben White azt írja: „Jim, a kezedben a vérem” és „te húzod meg a ravaszt”.

A pár 18 hónapnyi különélés után ismét összejött, majd kilenc napra rá White újabb öngyilkosságot követett el, ami már a halálát okozta. A lány családja a színészt azzal vádolja, hogy nemi betegséggel fertőzte meg, ráadásul emiatt dobta is, így Chatriona nem tudott mit kezdeni a teherrel, ezért nyúlt a nyugtatókhoz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Óriási a felháborodás Amerikában, mert a nemi erőszakkal vádolt Bill Cosby mindent megúszhat. A tizenkét esküdtből ugyanis ketten hisznek az ártatlanságában, így nem született ítéletet az ügyében.

 • Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Szerelemét és karrierjét köszönheti Csernus Imrének az Operettszínház sztárja, Kocsis Dénes. Az ifjú színész évekkel ezelőtt komoly önértékelési- és párkapcsolati problémákkal küzdött és az összetett lelki problémák spiráljából csak a szabad szájú pszichiáter tudta kigyógyítani.

 • 27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  Az 58 éves popdívánál már megszokott, hogy jóval fiatalabb, mutatós férfiak oldalán érzi jól magát, így meg sem lepődünk, hogy új szerelme egy 31 éves portugál modell, Kevin Sampaio.