EUR: 318,79 Ft
CHF: 273,94 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Extra

Jim Carrey exe többször is öngyilkos akart lenni

Jim Carrey exe, Chatriona White 2015 szeptemberében követett el öngyilkosságot. Sokan a színészt vádolták, hogy szakításukat a lány nem tudta feldolgozni és túladagolta magát nyugtatókkal.

A TMZ szerint most több olyan búcsúlevél is előkerült, amelyeket Carrey évekkel korábban kapott Chatrionától. Ezek pedig bizonyítják, hogy a lány mindig is  lelki és mentális problémákkal küszködött.  Az egyiket a nő édesapja 2012-es halála után fogalmazta meg. Ebben az áll, hogy túl sok veszteség érte, és a színész bocsánatát kéri gyengeségéért, de ő úgy érzi, nem való ebbe a világba. Később, 2013-ban – miután a pár szakított – ismét született egy levél, ebben White azt írja: „Jim, a kezedben a vérem” és „te húzod meg a ravaszt”.


A pár 18 hónapnyi különélés után ismét összejött, majd kilenc napra rá White újabb öngyilkosságot követett el, ami már a halálát okozta. A lány családja a színészt azzal vádolja, hogy nemi betegséggel fertőzte meg, ráadásul emiatt dobta is, így Chatriona nem tudott mit kezdeni a teherrel, ezért nyúlt a nyugtatókhoz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek