EUR: 312,78 Ft
CHF: 288,74 Ft
2017. április 26., szerda
Ervin

Extra

Jim Carrey exe többször is öngyilkos akart lenni

Jim Carrey exe, Chatriona White 2015 szeptemberében követett el öngyilkosságot. Sokan a színészt vádolták, hogy szakításukat a lány nem tudta feldolgozni és túladagolta magát nyugtatókkal.

A TMZ szerint most több olyan búcsúlevél is előkerült, amelyeket Carrey évekkel korábban kapott Chatrionától. Ezek pedig bizonyítják, hogy a lány mindig is  lelki és mentális problémákkal küszködött.  Az egyiket a nő édesapja 2012-es halála után fogalmazta meg. Ebben az áll, hogy túl sok veszteség érte, és a színész bocsánatát kéri gyengeségéért, de ő úgy érzi, nem való ebbe a világba. Később, 2013-ban – miután a pár szakított – ismét született egy levél, ebben White azt írja: „Jim, a kezedben a vérem” és „te húzod meg a ravaszt”.

A pár 18 hónapnyi különélés után ismét összejött, majd kilenc napra rá White újabb öngyilkosságot követett el, ami már a halálát okozta. A lány családja a színészt azzal vádolja, hogy nemi betegséggel fertőzte meg, ráadásul emiatt dobta is, így Chatriona nem tudott mit kezdeni a teherrel, ezért nyúlt a nyugtatókhoz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hódi Pamela tanácsaival fogynak az anyukák

  Hódi Pamela tanácsaival fogynak az anyukák

  Hódi Pamelát megrohamozták a fogyni vágyó édesanyák a Bombanő Projekt csoportban. A modell igazi példakép a nők számára, hiszen a Nagy Duett, modell munkái és gyereknevelés mellett tökéletes testtel rendelkezik. Pamela szívesen válaszol minden érdeklődő kérdéseire, nem sarkall senkit drasztikus életmódváltásra és kínzó diétákra.

 • Lebukott Hajdú! Kapcsolata volt Tornóczky Anitával

  Lebukott Hajdú! Kapcsolata volt Tornóczky Anitával

  A Snóbli legújabb adásában Hajdú Péter Tornóczky Anitával való kapcsolatáról, folyamatban lévő válásáról, élete első traumájáról és természetesen Eszterről is mesél, de Bódiék sem maradnak a televíziós műsorvezető adósai őszinteségben és egy meglepő titkot árulnak el házasságukról.

 • Kulka János mozifilmmel tér vissza

  Kulka János mozifilmmel tér vissza

  A Liza, a rókatündér rendezője, Ujj Mészáros Károly második mozifilmje, a X. forgatása a napokban befejeződött, és a történet egyik főszereplője nem más, mint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Kulka János.