EUR: 307,69 Ft
CHF: 289,03 Ft
2017. február 22., szerda
Gerzson

Extra

Jim Carrey exe többször is öngyilkos akart lenni

Jim Carrey exe, Chatriona White 2015 szeptemberében követett el öngyilkosságot. Sokan a színészt vádolták, hogy szakításukat a lány nem tudta feldolgozni és túladagolta magát nyugtatókkal.

A TMZ szerint most több olyan búcsúlevél is előkerült, amelyeket Carrey évekkel korábban kapott Chatrionától. Ezek pedig bizonyítják, hogy a lány mindig is  lelki és mentális problémákkal küszködött.  Az egyiket a nő édesapja 2012-es halála után fogalmazta meg. Ebben az áll, hogy túl sok veszteség érte, és a színész bocsánatát kéri gyengeségéért, de ő úgy érzi, nem való ebbe a világba. Később, 2013-ban – miután a pár szakított – ismét született egy levél, ebben White azt írja: „Jim, a kezedben a vérem” és „te húzod meg a ravaszt”.

A pár 18 hónapnyi különélés után ismét összejött, majd kilenc napra rá White újabb öngyilkosságot követett el, ami már a halálát okozta. A lány családja a színészt azzal vádolja, hogy nemi betegséggel fertőzte meg, ráadásul emiatt dobta is, így Chatriona nem tudott mit kezdeni a teherrel, ezért nyúlt a nyugtatókhoz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Klári: Teljesen legatyásodunk!

  Balázs Klári: Teljesen legatyásodunk!

  Csak márciustól vállal fellépéseket a Korda-házaspár. Úgy érzik, túlhajszolták magukat, ráadásul sok időt emészt fel a Villa Korda hotel felújítása is. Klárika azt mondta a Lokálnak, hogy valójában nem annyira gazdagok, mint azt sokan hiszik és a munkálatokra a gatyájuk is rámegy majd.

 • Kai teljesen elvarázsolta a Király családot – Fotók!

  Kai teljesen elvarázsolta a Király családot – Fotók!

  Király Linda vasárnap délután tudatta a nagyvilággal, hogy imádott öccse, Benjamin apa lett. Az újszülött kicsiről, aki a Kai nevet kapta, azonnal fotót is posztolt az énekesnő, később pedig Király Viktor és a büszke édesapa, Ben is pózolt a csöppséggel.

 • Lady Victoria nem szereti a melltartót – Fotók!

  Lady Victoria nem szereti a melltartót – Fotók!

  A negyvenéves brit Lady Victoria Herveyről igazából nem tudni, miért és mikor lett celeb, de nemesi vére által számos sztárszeretőre és nem utolsósorban sztárbarátra – mint például Paris Hilton – tett szert.