EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Jim Carrey végre vallott

Egyre nagyobb botrányba keveredik Jim Carrey az exe, Cathriona White miatt, aki 2015-ben lett öngyilkos. Carrey egy évig hallgatott, de az ellene felhozott vádak annyira felháborították, hogy most felvette a kesztyűt. Tanúvallomásában elmondta, hogy a lány lakását és iskoláit is fizette, sőt feleségül is kérte, de ezt White visszautasította, mert félt, hogy visszatoloncolják Írországba, ha elválik férjétől, akivel érdekházasságban élt. Cathriona édesanyja azt állítja, hogy Carrey a halálba hajszolta lányát nemtörődömségével, hiszen White a tőle kapott – Jim szerint lopott – nyugtatókkal adagolta túl magát. Ráadásul mindez azért történt, mert a színész három nehezen gyógyítható, szexuális úton terjedő betegséggel is megfertőzte a lányt.

Fotó: Twitter/Elle

Fotó: Twitter/Elle

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.