2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Jim Carrey végre vallott

Egyre nagyobb botrányba keveredik Jim Carrey az exe, Cathriona White miatt, aki 2015-ben lett öngyilkos. Carrey egy évig hallgatott, de az ellene felhozott vádak annyira felháborították, hogy most felvette a kesztyűt. Tanúvallomásában elmondta, hogy a lány lakását és iskoláit is fizette, sőt feleségül is kérte, de ezt White visszautasította, mert félt, hogy visszatoloncolják Írországba, ha elválik férjétől, akivel érdekházasságban élt. Cathriona édesanyja azt állítja, hogy Carrey a halálba hajszolta lányát nemtörődömségével, hiszen White a tőle kapott – Jim szerint lopott – nyugtatókkal adagolta túl magát. Ráadásul mindez azért történt, mert a színész három nehezen gyógyítható, szexuális úton terjedő betegséggel is megfertőzte a lányt.

Fotó: Twitter/Elle

Fotó: Twitter/Elle

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.