EUR: 308,44 Ft
CHF: 267,27 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Extra

Jim Carrey végre vallott

Egyre nagyobb botrányba keveredik Jim Carrey az exe, Cathriona White miatt, aki 2015-ben lett öngyilkos. Carrey egy évig hallgatott, de az ellene felhozott vádak annyira felháborították, hogy most felvette a kesztyűt. Tanúvallomásában elmondta, hogy a lány lakását és iskoláit is fizette, sőt feleségül is kérte, de ezt White visszautasította, mert félt, hogy visszatoloncolják Írországba, ha elválik férjétől, akivel érdekházasságban élt. Cathriona édesanyja azt állítja, hogy Carrey a halálba hajszolta lányát nemtörődömségével, hiszen White a tőle kapott – Jim szerint lopott – nyugtatókkal adagolta túl magát. Ráadásul mindez azért történt, mert a színész három nehezen gyógyítható, szexuális úton terjedő betegséggel is megfertőzte a lányt.

Fotó: Twitter/Elle

Fotó: Twitter/Elle

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Hajas László, Wossala Rozina és Mary PopKids Sanyi életet cserélt – VIDEÓ!

    Hajas László, Wossala Rozina és Mary PopKids Sanyi életet cserélt – VIDEÓ!

    Te mikor próbáltál ki utoljára valami újat? Akkor fedezheted fel a világot igazán, ha mersz változtatni, hiszen az izgalmas dolgok a komfortzónádon kívül történnek. A Schweppes ennek bizonyítására három ismert személyiséget dobott a mélyvízbe: Hajas Lászlót, Wossala Rozinát és a Mary PopKids frontemberét, Bártfalvi Sándort, akik egy napra szerepet cseréltek.

  • Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

    Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

    Nagy bajban van az, aki feltörte Majka és Dundika régi telefonját, Sztárban sztár zsűritagja keményen beolvasott neki és ha visszaél a képekkel, akkor akár két évet is kaphat.