2017. november 20., hétfő
Jolán

Extra

Jim Carrey végre vallott

Egyre nagyobb botrányba keveredik Jim Carrey az exe, Cathriona White miatt, aki 2015-ben lett öngyilkos. Carrey egy évig hallgatott, de az ellene felhozott vádak annyira felháborították, hogy most felvette a kesztyűt. Tanúvallomásában elmondta, hogy a lány lakását és iskoláit is fizette, sőt feleségül is kérte, de ezt White visszautasította, mert félt, hogy visszatoloncolják Írországba, ha elválik férjétől, akivel érdekházasságban élt. Cathriona édesanyja azt állítja, hogy Carrey a halálba hajszolta lányát nemtörődömségével, hiszen White a tőle kapott – Jim szerint lopott – nyugtatókkal adagolta túl magát. Ráadásul mindez azért történt, mert a színész három nehezen gyógyítható, szexuális úton terjedő betegséggel is megfertőzte a lányt.

Fotó: Twitter/Elle

Fotó: Twitter/Elle

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka még viszolyog a házasságtól

  Majka még viszolyog a házasságtól

  Hét éve már, hogy Majoros Hajnalka “Dundika” és Majka egy párt alkotnak, ám a tévés két közös gyerek után a mai napig ódzkodik a házasságtól.

 • Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Pokorny Lia már évtizedek óta porcproblémákkal küzd, melyek most annyira elhatalmasodtak rajta, hogy hamarosan újra műtéti beavatkozásra lehet szüksége a színésznőnek.

 • Stallone erőszakolt?

  Stallone erőszakolt?

  Silvester Stallonét és egykori testőrét, Michael De Lucat azzal vádolta meg egy ma már felnőtt nő, hogy amikor 16 éves volt a színész és társa hármasszexre kényszerítette őt egy Las Vegas-i hotelszobában – írta a Daily Miail.