EUR: 312,47 Ft
CHF: 271,04 Ft
2018. február 22., csütörtök
Gerzson

Egyéb

Jógagyakorlatokat végez, fejen áll fellépés előtt Kiki

Patkó Béla, azaz Kiki nem tartja magát szerencsés alkatnak, de mindig képes felállni a padlóról. Az énekes érdekes jógagyakorlatokat végez a koncertjei előtt, és elárulta azt is, hogy mire költené, ha nyerne a lottón.

– Ha megnyerném a lottóötöst, akkor nyilván jótékonykodásra is költenék. Az állatvédő szervezeteknek mindenképpen adnék, de elsősorban az árva gyerekeknek ajánlanám – mondta Kiki az MTVA műsorában, a Szerencse Híradóban. Az 59 éves énekes ugyanakkor nem tartja magát szerencsésnek.
– Nem azt mondom, hogy nem vagyok nyerő típus, de úgy érezem, hogy egyszerűen nem vagyok szerencsés alkat. Azt gondolom, a pályám elején szerepet játszott a szerencse. Amikor bekerültem a zenekarba, az mindenképpen egy szerencsés helyzet volt – mondta az Első Emelet egykori frontembere, aki azt is elárulta, hogy nem tartja magát babonásnak. Egyetlen különös rituáléja van a színpadra lépés előtt.
– Jógagyakorlatokat szoktam végezni, fejen állok, hogy beinduljon a keringésem – tette hozzá.
Kiki egyébként sportos életet él, szenvedélye a jégkorong, de futni és kondizni is szokott. Évekkel ezelőtt egy szörnyű daganatos betegség támadta meg a szervezetét, ám akkor sem adta fel. Mindent megtett azért, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, és csak hosszú küzdelem árán lett újra egészséges. Korábban a lelekbulvar.com oldalnak vallotta be, hogy igazán megtörte a betegség.
– Egészen addig, amíg a sors pofán nem csapott, nagyon lazán fogtam fel mindent. Saját magammal szemben nem volt felelősségtudatom. Alapvetően kemény, öntörvényű ember vagyok, de ez a betegség valamelyest megtört. Hihetetlen mélypontokat éltem át – mesélte Kiki, aki ma már kevésbé aggódik a rossz dolgok miatt, és egy percet sem tölt olyan emberekkel, akik igazából nem fontosak számára.
– Ha valamit a fejembe veszek, az szerintem úgy van jól. Nem bírom, ha irányítanak. Szerintem az a legfontosabb az életben, hogy azt csináljuk, amit szeretünk. Fontos, hogy amíg az ember nem találja meg azt az utat, amelyen igazán ki tud teljesedni, addig keresni kell, nem lehet feladni.


Fotók: Facebook / Maté Krisztián

kiki koncert

Kiki az Első emelet után szólókarrierbe kezdett

kiki edzoterem

Rendszeresen kondizik és fut

kiki

Nem fél a kihívásoktól

Kiki, Sinatra 100 szülinapi parti (Fotó: Máté Krisztián)

Kiki (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Újra itt a tél!

  Újra itt a tél!

  Szánkózó, hógolyózó gyerekek lepték el a Római körúti kilátó mögötti domboldalt: a február közepi havazást láthatóan örömmel fogadták a fiatalok, akik kihasználták a több centi vastag hótakarót és vidáman siklottak le az évtizedek óta népszerű pályán; hogy a szülők se maradjanak ki a jóból, visszafelé ők húzhatták gyermekeiket a szánkón.

 • Rock and Roll Party az Ifiházban

  Rock and Roll Party az Ifiházban

  Technikai okok miatt új időpontban, március 10-én kerül megrendezésre az Ifiházban a Rock and Roll Party. A The Memphis 2017-től működteti klubját az Ifiházban, ez alkalommal vendégük is lesz, a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar érkezik hozzájuk.

 • Muzsika bárhol, bármikor

  Muzsika bárhol, bármikor

  Lőszeres ládából zenedoboz? A pécsi testvérpár nem ismer lehetetlent, ha zenehallgatásról van szó!