EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb

Jógagyakorlatokat végez, fejen áll fellépés előtt Kiki

Patkó Béla, azaz Kiki nem tartja magát szerencsés alkatnak, de mindig képes felállni a padlóról. Az énekes érdekes jógagyakorlatokat végez a koncertjei előtt, és elárulta azt is, hogy mire költené, ha nyerne a lottón.

– Ha megnyerném a lottóötöst, akkor nyilván jótékonykodásra is költenék. Az állatvédő szervezeteknek mindenképpen adnék, de elsősorban az árva gyerekeknek ajánlanám – mondta Kiki az MTVA műsorában, a Szerencse Híradóban. Az 59 éves énekes ugyanakkor nem tartja magát szerencsésnek.
– Nem azt mondom, hogy nem vagyok nyerő típus, de úgy érezem, hogy egyszerűen nem vagyok szerencsés alkat. Azt gondolom, a pályám elején szerepet játszott a szerencse. Amikor bekerültem a zenekarba, az mindenképpen egy szerencsés helyzet volt – mondta az Első Emelet egykori frontembere, aki azt is elárulta, hogy nem tartja magát babonásnak. Egyetlen különös rituáléja van a színpadra lépés előtt.
– Jógagyakorlatokat szoktam végezni, fejen állok, hogy beinduljon a keringésem – tette hozzá.
Kiki egyébként sportos életet él, szenvedélye a jégkorong, de futni és kondizni is szokott. Évekkel ezelőtt egy szörnyű daganatos betegség támadta meg a szervezetét, ám akkor sem adta fel. Mindent megtett azért, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, és csak hosszú küzdelem árán lett újra egészséges. Korábban a lelekbulvar.com oldalnak vallotta be, hogy igazán megtörte a betegség.
– Egészen addig, amíg a sors pofán nem csapott, nagyon lazán fogtam fel mindent. Saját magammal szemben nem volt felelősségtudatom. Alapvetően kemény, öntörvényű ember vagyok, de ez a betegség valamelyest megtört. Hihetetlen mélypontokat éltem át – mesélte Kiki, aki ma már kevésbé aggódik a rossz dolgok miatt, és egy percet sem tölt olyan emberekkel, akik igazából nem fontosak számára.
– Ha valamit a fejembe veszek, az szerintem úgy van jól. Nem bírom, ha irányítanak. Szerintem az a legfontosabb az életben, hogy azt csináljuk, amit szeretünk. Fontos, hogy amíg az ember nem találja meg azt az utat, amelyen igazán ki tud teljesedni, addig keresni kell, nem lehet feladni.


Fotók: Facebook / Maté Krisztián

kiki koncert

Kiki az Első emelet után szólókarrierbe kezdett

kiki edzoterem

Rendszeresen kondizik és fut

kiki

Nem fél a kihívásoktól

Kiki, Sinatra 100 szülinapi parti (Fotó: Máté Krisztián)

Kiki (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.