EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Jósnő erősítette meg Vajna Tímeát fánkozója sikerében

Vajna Tímea szerdán egy VIP-megnyitó keretén belül mutatta be először a Mr. Funk nevet viselő reggelizőjét, ahol finom fánkok és beagelek várják az éhes szájakat. A Lokálnak Tímea azt is elmesélte, hogy jött az ötlet és férje mellett kinek a tanácsát kérte ki a bolttal kapcsolatban.

Vajna Tímea a Mr. Funk megnyitóján Fotó: Csudai Sándor

Vajna Tímea a Mr. Funk megnyitóján Fotó: Csudai Sándor

Rengeteg híresség tette tiszteletét a fánkozóban, ahol mindenkinek kötelező volt felfüggesztenie diétáját. Pénteken pedig már a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit Vajna Tímea boltja. – Egy jótékonysági rendezvényen találkoztam a jelenlegi üzlettársammal, akivel közösen találtuk ki a designt, az ötletet és az arculatot. Ő javasolta, hogy fánkos kiskocsikkal járjuk a várost és nyissunk egy trendi üzletet a belvárosban. A hely teljesen gyerekbarát, szeretnénk majd később óvodáknak, gyerekzsúrokra és szülinapi bulikba is szállítani, ráadásul titkos vágyam, hogy közkedvelt randihely legyen a boltunk. Tiniként szerintem nagyon menő lesz elhívni egy lányt fánkozni – kezdte Vajna Tímea, aki nem csupán férje és üzlettársa, de jósnő barátnője véleményét is kikérte a bolttal kapcsolatban. – Nagyon spirituális beállítottságú vagyok, éppen ezért hiszek abban, hogy az ésszerű döntések mellett hallgatni kell a megérzésekre, a belső intuícióra. Éppen ezért jósnő barátnőm Baranyi Rozi tanácsát is sokszor kikérem. Ezzel az üzlettel kapcsolatban is megkérdeztem, hogy belevághatok-e és szerencsére megerősített abban, hogy sikeres lesz a Mr. Funk. Ha azt mondta volna, hogy inkább óva int tőle, lehet hogy megtorpanok vagy elbizonytalanodok, de szerencsére nem ez történt – mondta Tímea.


Tímea és Rozi a Mr. Funk megnyitóján Fotó: Csudai Sándor

Tímea és Rozi a Mr. Funk megnyitóján Fotó: Csudai Sándor

– Valóban kikérte a véleményemet Timi. Mindig örömmel mutatok neki utat, legyen szó magánéletről vagy üzletről. Ezt nem úgy kell elképzelni mint valami kártyajós humbukot. Minden embernek a tudatalattijában a saját jövője kódolva van, én pedig nem vagyok más, csak egy szócső. Rácsatlakozom a tudatalattira és itt, mint egy könyvtárban elkezdek kutatni és tematikusan amire kíváncsi, azt a szekciót nézem meg és ezt az információt hozom felszínre. Tulajdonképpen Tímea jósolt saját magának én csak kimondom azokat a dolgokat, amiket le tudok róla szedni. Segítem őt abban, hogy a felszínre jusson a legbensőbb vágya és higgyen is benne – mondta a Lokálnak Rozi.

A fánkozó sikerét Timi szerint az is garantálja, hogy férje, Andy Vajna volt az egyik, aki a tészták állagát és ízét tökéletesítette. – Én túlságosan édesszájú vagyok, Andy jobban tudta kontrollálni magát – mondta nevetve Tímea, aki az utóbbi néhány napban felfüggesztette férje diétáját. – Szép lassan sikerült néhány kilótól megszabadulnom Timi új étrendjének köszönhetően, de most megkért, hogy tekintsek el a diétától, így én is besegítettem a kóstolással és az ízekkel – mondta Andy Vajna.


Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

 

A megnyitón egyébként rengeteg ismert arc is tiszteletét tette. Többek között eljött Sarka Kata és a férje Hajdú Péter is, akik két gyereküket is elhozták. – Igyekszünk intelligensen kezelni a köztünk lévő helyzetet – utalt házassági problémáikra Kata. –  Már korábban megígértük a gyerekeknek, hogy ez egy családi program lesz. Mindketten nagyon szeretik az édességet, Dávidka máris bevágott egyet, Noncsi pedig ízek helyett inkább a színekre utazik – mondta. – A fehér a kedvencem – tette hozzá a kislány édesanyja mondandójához.

Mr. Funk VIP megnyitó. 2016.10.12 Fotó- Csudai Sándor-094

Fotó: Csudai Sándor

 

A látogatók között Király Viktor és úgy tűnik újdonsült párja, Nagy Réka, a Star Academy háttérműsorának háziasszonya is ott volt. A két fiatal alig tágított egymás mellől. Király Viktor ugyan egyelőre nem erősítette meg, hogy gyengéd szálak fűzik az egykori modellhez, de nem is tagadta. Együtt érkeztek és együtt is távoztak.

Király Viktorra ismét rátalált a szerelem Fotó: Csudai Sándor

Király Viktorra ismét rátalált a szerelem Fotó: Csudai Sándor

A remek hangulatú buliról fotógalériát is készítettünk:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.