EUR: 308,21 Ft
CHF: 289,50 Ft
2017. február 26., vasárnap
Edina

Életmód

Két Tamás egy konyhában

IMG_5510

Tamás, a mesterszakács és a Tamás, a mesterfodrász

bereznay_tamas_tv2

Bereznay Tamás klasszikus, családi recepteket kelt életre vendégeivel

A Chili TV műsorában Bereznay Tamás séf klasszikus családi recepteket kelt életre vendégeivel. A fogások elkészítése közben a szakmai tanácsok mellett fény derül a receptekhez kapcsolódó családi történetekre is. Holnap Zsidró Tamással ragadnak közösen fakanalat.

– Nálam is van pár, már elsárgult papíron lévő családi recept a konyhában. Szerintem mindenkinek a gyerekkorából van egy-egy étel vagy íz, ami meghatározó valamiért és rögtön tud kapcsolni hozzá egy-egy jelentős családi eseményt, történetet. A szakmai kíváncsiság mellett számomra emberileg is érdekes, hogy ki mit hoz a konyhába, mit mesél el egy-egy fogás, ezért válik igazán izgalmassá a Kézzel Írott Receptek – árulta el Bereznay Tamás, akihez sztárvendégek is érkeznek egy-egy családi recepttel, ezúttal Zsidró Tamás mesterfodrász hozza el kedvenc chilis csirkeszárnyát.

– Tamáson érezni lehet, hogy szeret főzni és gyakran áll be a konyhapult mögé – mesélte a séf. – Igazán jó hangulatú adást sikerült felvennünk, amelyben arról is mesél majd, hogy a három fia mennyire veszi ki a részét a munkából a közös főzések alkalmával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sziasztok! Botond vagyok, naiv és Tinder-függő

  Sziasztok! Botond vagyok, naiv és Tinder-függő

  Az még nem számít függőségnek, ha minden nap, akár a metrón ülve, vagy a bevásárlóközpont pénztára előtt kígyózó sorában valamilyen pótcselekvéstől vezérelve megnyitom az alkalmazást telefonomon és már azonnal tornára is fogom az ujjam.

 • A depresszió teszi “életképtelenné” az embert

  A depresszió teszi “életképtelenné” az embert

  A világ népességének több mint 4 százaléka küzd depresszióval és elsősorban a nőket, a fiatalokat és az időseket fenyegeti a pszichiátriai betegség mindennapokat megbénító hatása – derült ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentéséből.

 • Tavaszi őrület a szeplőtetoválás

  Tavaszi őrület a szeplőtetoválás

  A beauty bloggerek merész lépésre buzdítanak. Míg tavaly csupán a ragasztható szeplők mellett tették le a voksukat, idén a bevállalósabbak szeplőtetoválást készíttetnek.