EUR: 311,31 Ft
CHF: 287,57 Ft
2017. április 25., kedd
Márk

Egyéb Nyíregyháza

Kiakad a cukiságmérő

Már a nagyközönségnek is bemutatkozott a Nyíregyházi Állatpark fehér oroszlánbébije, aki a kifutóban, a látogatók szeme láttára született augusztus 26-án. Az apróságot háromhetes kora óta nem az anyja, hanem gondozója neveli, mivel mamája teje idő előtt elapadt.

Herlicska Anikó négyóránként eteti a különleges állatot kutyatejpótló tápszerrel, csukamájolajjal és bélflórapótlóval, hogy egészséges felnőtt oroszlánná cseperedjen. A jelenleg öthetes bébi szépen fejlődik, naponta átlagosan 70–100 grammot hízik. Eddig egy látogatóktól elzárt helyen élt, az érdeklődők azonban most már megtekinthetik a Viktória házban.NY_KIAKAD A CUKISÁGFAKTOR

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Cégvezér a zongoránál

  Cégvezér a zongoránál

  Új trend a nagyvilágban, hogy azok az ismert emberek is megmutatják zenei oldalukat a Youtube-on, akik nem profi muzsikusok.

 • Elhunyt Magdalena Abakanowicz

  Elhunyt Magdalena Abakanowicz

  Nyolcvanhat évesen elhunyt Magdalena Abakanowicz világhírű lengyel szobrász – közölte pénteken a lengyel közszolgálati televízió.

 • Rétvári: az elmúlt években több gyógyszer ára csökkent

  Rétvári: az elmúlt években több gyógyszer ára csökkent

  A kormány elmúlt években tett intézkedéseinek köszönhetően mind a gyógyszerkasszában, mind a betegek gyógyszerkiadásaiban pozitív volt a változás – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára Szakács László MSZP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére válaszolva.