EUR: 314,20 Ft
CHF: 290,72 Ft
2016. december 05., hétfő
Vilma

Extra

Kiakadt Oszter Sándor felesége! Szerinte csőbe húzták a férjét

Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella mélységesen felháborodott a legfrissebb hírek miatt, miszerint férje, Oszter Sándor bűnözőtől zsarolt ki milliókat. Szerinte ugyanis férjét csőbe húzták.

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. 2016.08.04 Fotó: Csudai Sándor

A nő állítja, férje összeesküvés áldozata lett, szó sincs arról, hogy milliókat csalt volna ki bárkitől is.

„Sándornak azt mondta az az illető, aki csaló és már börtönben van, hogy filmet akar vele csinálni. Így került férjem a történetbe, de nem csinált semmi rosszat, fogalma sem volt, mi van a háttérben. Micsoda világot élünk! Szégyen és gyalázat!!!!” – írta az asszony a közösségi oldalán egy nyilvános posztban.

A Story magazin szerint azonban a színész ellen már vádat is emeltek befolyással való üzérkedés miatt. A lap szerint a történetben Oszter az ötödrendű vádlott, aki társaival együtt egy szökésben lévő bűnözőtől több millió forintot csalt ki. A pénzért cserébe azt ígérték a fogathajtóversenyeken diadalmaskodó istállótulajdonos üzletembernek, V. T.- nek, hogy gazdasági kapcsolataikon keresztül segítenek neki elsimítani adócsalási ügyét, ami miatt kénytelen volt Szlovákiába menekülni.

Az Operaház nagyszabású vállalkozásának, Bartók: A kékszakállú herceg vára bemutatóján egy 3D-s szemüveg segítségével, térben is élvezhették az előadást a nézők.

A vádirat szerint Oszter – akit kerestünk, de vendégeire hivatkozva letette a telefont – felajánlotta neki, hogy az Országos Bírósági Hivatal elnökénél közbenjárva kizárat az ügyből egy híresen keménykezű bírót is. Ezért a színész tízmillió forintot kért cserébe.

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. 2016.08.04 Fotó: Csudai Sándor

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. 2016.08.04 Fotó: Csudai Sándor

Több hasonló ígéret is volt, amit V. T. megelégelt és feleségén keresztül feljelentést tett. Az ügyben nyomozás indult, az ügyész indítványozta, hogy Oszter mindenképpen börtönt kapjon, így előfordulhat, hogy akár nyolc évre is hűvösre kerül.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy modern dzsigoló vallomása

  Egy modern dzsigoló vallomása

  A prostituált olyan nő, aki pénzért szexuális szolgáltatást nyújt. De vajon valóban csak nő űzheti az ősi mesterséget?

 • Kitört a nagy mulatósháború!

  Kitört a nagy mulatósháború!

  Fásy Ádám távozik a Sláger TV-től és csaknem kétszáz énekest és zenészt visz magával dobozban, felvételként. Információink szerint Fásy december elejétől a Zenebutikban mulattat tovább, ráadásul Nótár Mary is csatlakozott hozzá, Lagzi Lajcsi pedig még korábban döntött az átigazolás mellett.

 • Tönkreverték az RTL Klubot

  Tönkreverték az RTL Klubot

  A SuperTV2-n debütáló Sztárban Sztár+1 kicsi első adása kirobbanó sikert aratott: minden idők legnézettebb programja lett a kábelcsatornák között.