2017. november 05., vasárnap
Imre

Extra

Kiakadt Oszter Sándor felesége! Szerinte csőbe húzták a férjét

Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella mélységesen felháborodott a legfrissebb hírek miatt, miszerint férje, Oszter Sándor bűnözőtől zsarolt ki milliókat. Szerinte ugyanis férjét csőbe húzták.

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. 2016.08.04 Fotó: Csudai Sándor

A nő állítja, férje összeesküvés áldozata lett, szó sincs arról, hogy milliókat csalt volna ki bárkitől is.


„Sándornak azt mondta az az illető, aki csaló és már börtönben van, hogy filmet akar vele csinálni. Így került férjem a történetbe, de nem csinált semmi rosszat, fogalma sem volt, mi van a háttérben. Micsoda világot élünk! Szégyen és gyalázat!!!!” – írta az asszony a közösségi oldalán egy nyilvános posztban.

A Story magazin szerint azonban a színész ellen már vádat is emeltek befolyással való üzérkedés miatt. A lap szerint a történetben Oszter az ötödrendű vádlott, aki társaival együtt egy szökésben lévő bűnözőtől több millió forintot csalt ki. A pénzért cserébe azt ígérték a fogathajtóversenyeken diadalmaskodó istállótulajdonos üzletembernek, V. T.- nek, hogy gazdasági kapcsolataikon keresztül segítenek neki elsimítani adócsalási ügyét, ami miatt kénytelen volt Szlovákiába menekülni.


Az Operaház nagyszabású vállalkozásának, Bartók: A kékszakállú herceg vára bemutatóján egy 3D-s szemüveg segítségével, térben is élvezhették az előadást a nézők.

A vádirat szerint Oszter – akit kerestünk, de vendégeire hivatkozva letette a telefont – felajánlotta neki, hogy az Országos Bírósági Hivatal elnökénél közbenjárva kizárat az ügyből egy híresen keménykezű bírót is. Ezért a színész tízmillió forintot kért cserébe.

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. 2016.08.04 Fotó: Csudai Sándor

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. 2016.08.04 Fotó: Csudai Sándor

Több hasonló ígéret is volt, amit V. T. megelégelt és feleségén keresztül feljelentést tett. Az ügyben nyomozás indult, az ügyész indítványozta, hogy Oszter mindenképpen börtönt kapjon, így előfordulhat, hogy akár nyolc évre is hűvösre kerül.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Netflix megszakította kapcsolatait Kevin Spaceyvel

  A Netflix megszakította kapcsolatait Kevin Spaceyvel

  A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spaceyt a Kártyavár című népszerű sorozatban, s megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

 • Az 5 legjobb filmzene James Newton Howard-tól

  Az 5 legjobb filmzene James Newton Howard-tól

  Nagyszabású koncertet ad vasárnap este a Papp László Sportarénában James Newton Howard. A nyolcszoros Oscar-díjas, Grammy-és Emmy-díjas amerikai zeneszerző több mint 30 éves pályafutásának legjobb darabjaival tisztelgünk a nívós esemény előtt.

 • Újabb vádak Harvey Weinstein, Kevin Spacey és Dustin Hoffman ellen

  Újabb vádak Harvey Weinstein, Kevin Spacey és Dustin Hoffman ellen

  A Los Angeles-i és a New York-i rendőrség újabb napvilágra került szexuális zaklatási ügyek miatt indított vizsgálatot Harvey Weinstein amerikai producer ellen, Kevin Spacy amerikai színészt a Kártyavár című sorozat stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja vádolta szexuális zaklatással, ugyanezt állította Dustin Hoffmanról egy újabb amerikai írónő.