EUR: 310,06 Ft
CHF: 284,58 Ft
2017. június 28., szerda
Levente, Irén

Aktuális

Kigyulladt egy hajó a Dunán, többen megsérültek – Fotók!

Mielőtt még bárki a szívéhez kapna, csak gyakorlatot tartottak a Szent Flórián tűzoltóhajó a katasztrófavédelem szárazföldi és vízi egységei, a vízi rendészet, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Nemzeti Közlekedési Hatóság a Duna angyalföldi szakaszán.

A gyakorlaton egy rendezvényhajó és egy olajszállító hajó ütközése során kialakult katasztrófahelyzetet szimulálták. Bízzunk benne, hogy élesben soha nem kell mindezt végigcsinálni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Völner: Befolyásolni próbálják a kvótapert

  Völner: Befolyásolni próbálják a kvótapert

  Akárhogy is alakul az EU bíróságán a hazánk és Szlovákia ellen indított úgynevezett kvótaper, Magyar ország nem nyithatja meg kapuit az illegális migránsok előtt – jelentette ki a Magyar Időknek adott interjújában Völner Pál az Igazságügyi minisztérium parlamenti államtitkára.

 • Kamuhír terjedt a csekkbefizetésről

  Kamuhír terjedt a csekkbefizetésről

  Már fél Budapest a sárga csekkek szigorított feladásáról beszél, mióta felröppent a hír, hogy hétfő óta a posta munkatársai igazolványt is kérnek az ügyfelektől a befizetéshez.

 • Kinyírta magát az ellenzék

  Kinyírta magát az ellenzék

  Bár a Jobbik bújtatott pártfinanszírozása miatt a kormánypártok és a szélsőséges párt csatája volt a múlt pénteki plakáttörvény-szavazás, annak más ellenzéki pártok is áldozatául estek.