EUR: 307,73 Ft
CHF: 282,04 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Király Viktor újra szerelmes

Király Viktor kicsivel több mint egy éve szingli, de most végre úgy tűnik, hogy ismét megtalálja a boldogságot a Star Academy háttérműsorának háziasszonya, Nagy Réka személyében.

Király Viktorra ismét rátalált a szerelem /Fotó: Csudai Sándor

Király Viktorra ismét rátalált a szerelem /Fotó: Csudai Sándor

A két fiatal egy nyilvános eseményen jelent meg együtt, ahol a Lokál kiszúrta őket. Mindketten nagy mosollyal köszöntötték ismerőseiket, amikor beléptek az ajtón. Csak néha, percekre váltak külön, de akkor is sokszor keresték egymás tekintetét a tömegen keresztül, apró félmosolyokkal jelezve a másiknak.

Amikor pedig úgy érezték, hogy nem figyeli őket senki, többször is gyengéden megsimogatták egymás hátát, karját, összesúgtak, nevetgéltek, mint egy bimbózó románc kezdetén. – Nem tagadom, de nem is erősítem meg. Egyelőre nagyon korai lenne erről beszélni, még nem szeretnék – mondta Viktor zavartan, amikor a Lokál a kapcsolatukról érdeklődött.

– Nekem a külső nem olyan fontos, inkább a belső értékek számítanak. Imádom, ha egy lány humoros, tudunk együtt nevetni. A magyar lányok nem mindig értik a cinizmusomat, sokszor azt gondolják, hogy nagyképű vagyok – mondta korábban Király Viktor, aki most, úgy tűnik, egy gyönyörű és ezek szerint humoros hölgyben találta meg a megfelelő társat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.