2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Király Viktor újra szerelmes

Király Viktor kicsivel több mint egy éve szingli, de most végre úgy tűnik, hogy ismét megtalálja a boldogságot a Star Academy háttérműsorának háziasszonya, Nagy Réka személyében.

Király Viktorra ismét rátalált a szerelem /Fotó: Csudai Sándor

Király Viktorra ismét rátalált a szerelem /Fotó: Csudai Sándor

A két fiatal egy nyilvános eseményen jelent meg együtt, ahol a Lokál kiszúrta őket. Mindketten nagy mosollyal köszöntötték ismerőseiket, amikor beléptek az ajtón. Csak néha, percekre váltak külön, de akkor is sokszor keresték egymás tekintetét a tömegen keresztül, apró félmosolyokkal jelezve a másiknak.


Amikor pedig úgy érezték, hogy nem figyeli őket senki, többször is gyengéden megsimogatták egymás hátát, karját, összesúgtak, nevetgéltek, mint egy bimbózó románc kezdetén. – Nem tagadom, de nem is erősítem meg. Egyelőre nagyon korai lenne erről beszélni, még nem szeretnék – mondta Viktor zavartan, amikor a Lokál a kapcsolatukról érdeklődött.

– Nekem a külső nem olyan fontos, inkább a belső értékek számítanak. Imádom, ha egy lány humoros, tudunk együtt nevetni. A magyar lányok nem mindig értik a cinizmusomat, sokszor azt gondolják, hogy nagyképű vagyok – mondta korábban Király Viktor, aki most, úgy tűnik, egy gyönyörű és ezek szerint humoros hölgyben találta meg a megfelelő társat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra immár negyedik alkalommal vette át az ország legjobb női műsorvezetőjének járó díjat, melyet könnyek közt fogadott. A munka mellett édesanyaként is a maximumra törekszik, ám ez sokszor komoly kihívást jelent számára.

  • Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Tegnap délelőtt S. Csaba tanuvallomással folytatódott Oszter Sándor közel két éve húzódó bírósági ügye. A színész ötödrendű vádlottként elég paprikás hangulatban érkezett a tárgyalásra és a vallomás alatt – mint már korábban is – többször elszundított.