EUR: 305,25 Ft
CHF: 275,20 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Extra

Király Viktor újra szerelmes

Király Viktor kicsivel több mint egy éve szingli, de most végre úgy tűnik, hogy ismét megtalálja a boldogságot a Star Academy háttérműsorának háziasszonya, Nagy Réka személyében.

Király Viktorra ismét rátalált a szerelem /Fotó: Csudai Sándor

Király Viktorra ismét rátalált a szerelem /Fotó: Csudai Sándor

A két fiatal egy nyilvános eseményen jelent meg együtt, ahol a Lokál kiszúrta őket. Mindketten nagy mosollyal köszöntötték ismerőseiket, amikor beléptek az ajtón. Csak néha, percekre váltak külön, de akkor is sokszor keresték egymás tekintetét a tömegen keresztül, apró félmosolyokkal jelezve a másiknak.

Amikor pedig úgy érezték, hogy nem figyeli őket senki, többször is gyengéden megsimogatták egymás hátát, karját, összesúgtak, nevetgéltek, mint egy bimbózó románc kezdetén. – Nem tagadom, de nem is erősítem meg. Egyelőre nagyon korai lenne erről beszélni, még nem szeretnék – mondta Viktor zavartan, amikor a Lokál a kapcsolatukról érdeklődött.

– Nekem a külső nem olyan fontos, inkább a belső értékek számítanak. Imádom, ha egy lány humoros, tudunk együtt nevetni. A magyar lányok nem mindig értik a cinizmusomat, sokszor azt gondolják, hogy nagyképű vagyok – mondta korábban Király Viktor, aki most, úgy tűnik, egy gyönyörű és ezek szerint humoros hölgyben találta meg a megfelelő társat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Továbbra is csak Bodrogi Gyulát engedi magához Törőcsik Mari, aki bár hosszú hetek óta kórházban van, volt férjének megígérte: meg fog gyógyulni. Bodrogi, amikor csak teheti, meglátogatja a nemzet színészét, ha pedig elfoglaltsága nem engedi, telefonon akkor is folyamatosan tartják a kapcsolatot, ami rengeteget segít Törőcsik felépülésében.

  • Az ugaron bulizik Pásztor Anna

    Az ugaron bulizik Pásztor Anna

    Ötödjére rendezi meg Pásztor Anna és zenekara, az Anna and the Barbies saját nevükkel fémjelzett fesztiváljukat Ópusztaszeren.