EUR: 309,77 Ft
CHF: 267,20 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Korda György és Klárika: Napi rutin az inzulin és a szex!

Korda György és Balázs Klári szerelme 34 éve töretlen. Büszkén vállalják, hogy számukra a mai napig fontos a romantika és az intimitás, de bizony van, akit koruk miatt ez megbotránkoztat.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Az ország egyik legszerelmesebb sztárpárja, Korda György és Balázs Klári idén a második esküvőjükkel is megpecsételték érzéseiket. Gyuri bácsi korábban három életmentő műtéten is átesett a cukorbetegsége miatt, de azt mondja, ma már újra ugyanúgy tud a színpadon és a magánéletben is teljesíteni, mint korábban, Klárika pedig a mai napig úgy imádja férjét, mint amikor megismerkedtek. –Rengetegen kérdezték már tőlünk a jó házasság és az örök szerelem titkát, de erre nincs tökéletes válasz. Talán a türelem és az elfogadás – mondta Klárika. Gyuri bácsi persze férfiasan közelíti meg a kérdést. – Én tudom, csak azt ugye nem illik kimondani – viccelődött, majd végül kibökte a titkok titkát. – Nincs másra szükség, csak forró ágyra és meleg szívre, így talán mindenki érti.

A sztárpár szinte sülve-főve együtt van, nincs olyan perc vagy pillanat, hogy ne érjenek egymáshoz. Gyuri bácsi ugyan olykor interjú közben is benyomja a napi inzulininjekcióját, és beveszi a különböző gyógyszereket, amelyek időhöz kötöttek, de saját bevallása szerint még ma is ugyanazt a pajkosságot hozza magánéletükben, mint néhány évvel ezelőtt, ha nem jobbat. – Ugyan voltak egészségügyi problémáim, de a Jóisten úgy döntött, itt hagy engem Klárinak. A felépülésem után mindent ugyanolyan intenzitással csinálhatok. A Bagi–Nacsa párossal most épp egy eddig sosem látott karácsonyi koncertturnéra készülünk, ami rengeteg felkészülést igényel, és éjszaka is olyan vagyok, ahogy azt a feleségem korábban megszokta – kacsint Gyuri bácsi, Klárika pedig elárulja, férje kora miatt sokakat megbotránkoztat, hogy ők a mai napig lángoló szerelemmel szeretik egymást, legyen szó a második nászéjszakáról vagy csak az esős délutánokról. – Konkrétan megbotránkoztattuk az embereket, amikor ki mertük mondani, hogy a második házasságkötésünk után is lesz nászéjszaka. Rengeteg támadás ért minket levelekben és kommentekben, hogy mi még gondolni merünk az együttlétre. A fejünkhöz vágták, hogy illetlen, sőt gusztustalan dolog ebben a korban egymáshoz érni – mesélte Klárika kissé felháborodva.

– Az ember feje fölött eljár ugyan az idő, nálunk is napi téma, hogy időben bevegyem a gyógyszereket és vigyázzak magamra, de a szerelmet minden lehetséges módon fenn kell tartani. Közös érdeklődési körrel, intimitással, bókokkal, törődéssel, akár heti randevúkkal is el kell mélyíteni a kapcsolatot annyira, hogy az egy életen át kitartson. Minden az ágyban rendeződik el, bárki bármit mondjon – tette hozzá Gyuri bácsi kuncogva, felesége hátát megsimogatva. – Nemcsak az intim pillanatokra gondolok, de az ember ott szokta átgondolni a napját, és lefekvés előtt megbeszéli a párjával a felmerülő kérdéseket. Számunkra fontos az utolsó esti csók, talán nem is volt még olyan, hogy enélkül aludtunk volna el itthon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.