EUR: 307,26 Ft
CHF: 283,16 Ft
2016. október 21., péntek
Orsolya

Aktuális

Látni sem akarja öccse az amnéziás János bácsit

Már nincs hová hazamennie a tíz évig múltja nélkül élő János bácsinak: szülei meghaltak, házukat lebontották, egy üzem épült a helyére, öccse pedig nem akarja befogadni őt.

Mint a Lokál megírta, János bácsi tíz éve másfél millió forintot örökölt Debrecenben. Amint a pénzt felvette, megtámadták, még az iratait is elrabolták. A férfi a kórházban tért magához, és semmire nem emlékezett a múltjából.

DSC_8276

Már nincs hová hazamennie a tíz évig múltja nélkül élő János bácsinak

Új nevet, új taj-kártyát kapott. János bácsi súlyos agysérülése miatt élete végéig kerekesszékbe került, az emlékeit elveszítette, még a nevét sem tudta. Szerencsére a tiszafüredi rendőrkapitányság munkatársa, Ferge Levente alezredes segítségével visszakapta a múltját, és újra tanul beszélni is.

A Lokál megtalálta János bácsi öccsét, Józsefet, aki Tiszavasváriban lakik a feleségével.

– Tizennégy éve láttam utoljára a bátyámat, amíg a fotójával be nem csengettek hozzám a rendőrök. Addig azt hittem, meghalt – sóhajtja József. – Bár Janival egy munkahelyen dolgoztunk, soha nem jöttünk ki egymással. A bátyám szeretett csavarogni, ragaszkodott a szabad élethez, ezért felesége, családja sem volt. Ma is neheztelek rá, amiért nem jött el édesapánk temetésére. Kizárt, hogy meglátogassam őt, és az is, hogy magunkhoz vegyük. Sajnos hamarosan kórházba kell mennem, műtik a fájós lábamat, szóval megvan a magam baja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szél Bernadett megint beszólt Gyurcsányéknak

  Szél Bernadett megint beszólt Gyurcsányéknak

  Dübörög a cicaharc az LMP-s Szél Bernadett és a DK-t elnöklő Gyurcsány Ferenc között. Most előbbin volt a sor, hogy odaüssön: a zöldpárt társelnöke gyakorlatilag ingyenélőnek nevezte a DK politikusait.

 • Fantommegállóra bukkantunk Óbudán

  Fantommegállóra bukkantunk Óbudán

  Közel s távol sehol lakóház, egyik oldalról vízelvezető csatorna, másik oldalról vasúti töltés határolja a 106-os autóbusz Pók utcai megállóját.

 • Újabb robbantásra készült a körúti merénylő?

  Újabb robbantásra készült a körúti merénylő?

  További pokolgépek készítéséhez használatos anyagokra bukkanhattak a zsaruk P. László, a Teréz körúti robbantással gyanúsított fiatalember lakóhelyén, a Zala megyei Karmacson – értesült a Lokál.