EUR: 303,63 Ft
CHF: 267,18 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Külföld

Letartóztattatta magát egy 102 éves néni

Eddie Simons úgy gondolta, hogy a rendőrautóban ülés annyira fontos élmény, amit nem szabad kihagyni.

Amikor Missouri rendőrei értesültek a különös kívánságról, úgy döntöttek, hogy segítenek a 102 éves hölgy bakancslistáján szereplő tételt kipipálni. A nénit megbilincselték, majd beültették a szirénázó autó hátsó ülésére, éppen úgy, mintha körözött bűnöző lenne. Miután kikocsikázta magát, a rend éber őrei hazavitték a Five Star öregek otthonába.

  

Néni /Fotó: St Louis rendőrség

Néni /Fotó: St Louis rendőrség

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Földrengés Olaszországban, egy ember meghalt

  Földrengés Olaszországban, egy ember meghalt

  Az olaszországi Ischia szigetén 3,6, későbbi számítások szerint 4-es erősségű földrengés volt, amelynek következtében néhány ház összeomlott, egy ember pedig életét vesztette.

 • Földi László: Háború van Európában

  Földi László: Háború van Európában

  Az Európában elkövetett terrortámadások nem békeidőben történnek, hanem háborús helyzetben, ahol muszlim katonák merényleteket követnek el – jelentette ki Földi László biztonsági szakértő kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

 • Brüsszel hamarosan dönthet az eltérő minőség jelöléséről

  Brüsszel hamarosan dönthet az eltérő minőség jelöléséről

  A termékek jelölésében és a védjegyek piacán is rendet tenne az agrártárca annak a húszpontos akciótervnek a részeként, amelynek célja az élelmiszerek minőségének javítása és a vásárlói tudatosság növelése – nyilatkozta a Magyar Időknek Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára.