EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Liptai Claudia kisbabája egészségéért aggódik

Liptai Claudia mindent megtesz novemberben születendő kisbabája egészségéért, a Sztárban sztár zsűritagja azonban, ahogy az lenni szokott, egyre nehezebben bír a véghajrában nagy pocakjával.

Liptai Claudia néhány hét múlva már a karjában tarthatja kisfiát, azonban amíg a szülés be nem indul, igyekszik eleget tenni csatornája, a TV2 elvárásainak. Vasárnap estéit a Sztárban sztár zsűriasztala mögött tölti, műsorvezetőként pedig a SuperTV2-n futó Extrém Activityben láthatják a nézők. Többen aggódnak érte, ő azonban – mint azt korábban a Lokálnak el is mondta – ismeri a határait. – Aki babát vár és nincs problémája az egészségével, miért ne dolgozhatna? Ameddig tudok, én is dolgozni fogok. Az Extrém Activity egy nagyon jó feladat, a Sztárban sztár pedig adrenalinlöketet ad, ráadásul a babámnak is jót tesz. Jó zenéket hall és nagyon jól viselkedik, szóval ez megkönnyíti az én helyzetemet is – mesélte korábban lapunknak a kismama.

Liptai Klaudia Fotó: Mészáros Diána

Liptai Klaudia
Fotó: Mészáros Diána

Szerencsére a terhességgel járó kellemetlenségeken is inkább csak nevet, bár nem tagadja, egyre nehezebb a mozgás. A kismama sokat mozgolódott a székben, többször megsimogatta pocakját, a reklámszünetek alatt, amikor csak tehette, felállt és járt egyet. Egy rövid köhögőgörcs is rájött, de néhány korty vízzel perceken belül rendbehozta magát. A kismama egyébként egy otthoni tele-CTG-t is beszerzett, amivel naponta felügyelheti kisbabája állapotát. A műsorvezető és párja gondolt kisfiuk jövőjére is: a Czeizel intézet őssejtmegőrzési szolgáltatását is igénybe veszik, amikor a kicsi világra jön.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.