2017. november 20., hétfő
Jolán

Extra

Liptai Claudia kisbabája egészségéért aggódik

Liptai Claudia mindent megtesz novemberben születendő kisbabája egészségéért, a Sztárban sztár zsűritagja azonban, ahogy az lenni szokott, egyre nehezebben bír a véghajrában nagy pocakjával.

Liptai Claudia néhány hét múlva már a karjában tarthatja kisfiát, azonban amíg a szülés be nem indul, igyekszik eleget tenni csatornája, a TV2 elvárásainak. Vasárnap estéit a Sztárban sztár zsűriasztala mögött tölti, műsorvezetőként pedig a SuperTV2-n futó Extrém Activityben láthatják a nézők. Többen aggódnak érte, ő azonban – mint azt korábban a Lokálnak el is mondta – ismeri a határait. – Aki babát vár és nincs problémája az egészségével, miért ne dolgozhatna? Ameddig tudok, én is dolgozni fogok. Az Extrém Activity egy nagyon jó feladat, a Sztárban sztár pedig adrenalinlöketet ad, ráadásul a babámnak is jót tesz. Jó zenéket hall és nagyon jól viselkedik, szóval ez megkönnyíti az én helyzetemet is – mesélte korábban lapunknak a kismama.


Liptai Klaudia Fotó: Mészáros Diána

Liptai Klaudia
Fotó: Mészáros Diána

Szerencsére a terhességgel járó kellemetlenségeken is inkább csak nevet, bár nem tagadja, egyre nehezebb a mozgás. A kismama sokat mozgolódott a székben, többször megsimogatta pocakját, a reklámszünetek alatt, amikor csak tehette, felállt és járt egyet. Egy rövid köhögőgörcs is rájött, de néhány korty vízzel perceken belül rendbehozta magát. A kismama egyébként egy otthoni tele-CTG-t is beszerzett, amivel naponta felügyelheti kisbabája állapotát. A műsorvezető és párja gondolt kisfiuk jövőjére is: a Czeizel intézet őssejtmegőrzési szolgáltatását is igénybe veszik, amikor a kicsi világra jön.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka még viszolyog a házasságtól

  Majka még viszolyog a házasságtól

  Hét éve már, hogy Majoros Hajnalka “Dundika” és Majka egy párt alkotnak, ám a tévés két közös gyerek után a mai napig ódzkodik a házasságtól.

 • Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Pokorny Lia már évtizedek óta porcproblémákkal küzd, melyek most annyira elhatalmasodtak rajta, hogy hamarosan újra műtéti beavatkozásra lehet szüksége a színésznőnek.

 • Stallone erőszakolt?

  Stallone erőszakolt?

  Silvester Stallonét és egykori testőrét, Michael De Lucat azzal vádolta meg egy ma már felnőtt nő, hogy amikor 16 éves volt a színész és társa hármasszexre kényszerítette őt egy Las Vegas-i hotelszobában – írta a Daily Miail.