2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Liptai Claudia kisbabája egészségéért aggódik

Liptai Claudia mindent megtesz novemberben születendő kisbabája egészségéért, a Sztárban sztár zsűritagja azonban, ahogy az lenni szokott, egyre nehezebben bír a véghajrában nagy pocakjával.

Liptai Claudia néhány hét múlva már a karjában tarthatja kisfiát, azonban amíg a szülés be nem indul, igyekszik eleget tenni csatornája, a TV2 elvárásainak. Vasárnap estéit a Sztárban sztár zsűriasztala mögött tölti, műsorvezetőként pedig a SuperTV2-n futó Extrém Activityben láthatják a nézők. Többen aggódnak érte, ő azonban – mint azt korábban a Lokálnak el is mondta – ismeri a határait. – Aki babát vár és nincs problémája az egészségével, miért ne dolgozhatna? Ameddig tudok, én is dolgozni fogok. Az Extrém Activity egy nagyon jó feladat, a Sztárban sztár pedig adrenalinlöketet ad, ráadásul a babámnak is jót tesz. Jó zenéket hall és nagyon jól viselkedik, szóval ez megkönnyíti az én helyzetemet is – mesélte korábban lapunknak a kismama.


Liptai Klaudia Fotó: Mészáros Diána

Liptai Klaudia
Fotó: Mészáros Diána

Szerencsére a terhességgel járó kellemetlenségeken is inkább csak nevet, bár nem tagadja, egyre nehezebb a mozgás. A kismama sokat mozgolódott a székben, többször megsimogatta pocakját, a reklámszünetek alatt, amikor csak tehette, felállt és járt egyet. Egy rövid köhögőgörcs is rájött, de néhány korty vízzel perceken belül rendbehozta magát. A kismama egyébként egy otthoni tele-CTG-t is beszerzett, amivel naponta felügyelheti kisbabája állapotát. A műsorvezető és párja gondolt kisfiuk jövőjére is: a Czeizel intézet őssejtmegőrzési szolgáltatását is igénybe veszik, amikor a kicsi világra jön.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.