2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Liptai Claudia már csak a kisfiára figyel!

Egy időre elbúcsúzik a nézőktől Liptai Claudia. A TV2 sztárja várandóssága utolsó heteiben jár, és most már úgy érzi, hogy itt az ideje pihenni.
– Elérkezett a pillanat, amikor a kisfiam azt súgja belülről, hogy most már inkább otthonról, egy fotelból nézzük a Sztárban sztárt és a világot – fogalmazott a műsorvezető. Korábban azt nyilatkozta a Lokálnak, hogy amíg teheti, dolgozni fog, és nagyon jól viseli a mostani terhességét.
– Nem érzem úgy, hogy nagyon más lenne a mostani terhességem, mint a korábbi. Nagyon örülök, hogy kisfiam lesz. A lányomat, Pankát imádom, nehéz is elképzelni, hogy képes leszek ilyen nagyon szeretni még egy gyereket – mondta megható őszinteséggel Claudia.

liptai caludia facebook baba

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  “Tedd már le azt a mobilt!” – mordul fel gyakorta a legtöbb szülő, látva, hogy gyermeke nem tud leszakadni az online világról. Ha mázlink van, a csemete engedelmesen kilép a virtuális valóságból, ám gyakorta következik az unalom.

 • Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Április 28-án megkezdődött az idei Magyarország Szépe casting. Minden eddiginél több fiatal lány tette magát próbára, de hogy közülük ki lesz a 2019-es Miss World Hungary az a júniusi döntőben derül ki, melyet a Duna TV élőben közvetít majd.

 • Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  „Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben” – mondta Istenes Bence, aki nagy izgalommal készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.