EUR: 309,80 Ft
CHF: 283,40 Ft
2017. június 29., csütörtök
Péter, Pál

Budapest VI.kerület

Lóháton a Terézvárosban

Az egész belváros egyik kedves őszi ünnepe a terézvárosi búcsú, amelyet idén október 15–16-án tartottak meg a VI. kerület több helyszínén. Sorolni is nehéz volna a számos koncertet, táncelőadást, kiállítást, helytörténeti sétát, amely a két nap alatt lezajlott – az azonban egészen biztos, hogy a gólyalábas bábosok előadása minden korosztály körében nagy sikert aratott.

Zsófi, Terézvárosi Búcsú, Langaléta Garabonciások: Tüzes lovak tánca (Fotó: Máté Krisztián)

Zsófi, Terézvárosi Búcsú, Langaléta Garabonciások: Tüzes lovak tánca (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Klubbezárást követelnek Józsefvárosban

  Klubbezárást követelnek Józsefvárosban

  A rendőrség is kiszállt már a józsefvárosi Auróra utca 9-11. alatt működő szórakozóhelyre, de a helyzet nem oldódott meg: a drogfogyasztók, az italozók és a továbbra is működő klub szemetelő vendégei zavarják a környék lakóit.

 • 70 éves lenne Kocsis Lajos, a kapusok réme

  70 éves lenne Kocsis Lajos, a kapusok réme

  Hetvenedik születésnapját ünnepelné a fiatalon, alig 53 évesen eltávozott Kocsis Lajos. Az évtizedekig Zuglóban lakó olimpiai bajnok tiszteletére szülővárosában, Szegeden emléktáblát avattak , de mindazok megőrzik emlékezetükben, akik látták a futballpályán a hosszú indítások királyát.

 • Így tenne igazságot Botka László?

  Így tenne igazságot Botka László?

  Botka László MSZP-s polgármester, miniszterelnök-jelölt körül fogy a levegő, közvetlen munkatársai közül szinte mindegyik vádlott vagy gyanúsított valamilyen ügyben – állítja Szabó Bálint jogász, aki a legutóbbi szegedi közgyűlés kapcsán a helyi botrányokról rántotta le a leplet.