EUR: 309,00 Ft
CHF: 284,36 Ft
2017. június 22., csütörtök
Paulina

Egyéb Debrecen

Loki-legenda a futópályán

Dombi Tibor, a DVSC legendás jobbszélsője Debrecenben kezdte profi pályafutását, ahol a kezdetektől meghatározó játékosnak számított. Külföldi pályafutása után visszatért nevelőegyütteséhez. Az olimpiai válogatott tagjaként ott volt Atlantában, 35-szörös válogatott, közel ötszáz hazai és nemzetközi mérkőzés van a lábában. Sőt egy lefutott maratonnal is dicsekedhet!

Debrecen, 2012. május 12. Dombi Tibort, a DVSC-TEVA játékosát dobálják a magasba csapattársai, miután a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott mérkőzésen 4-0-ra nyertek a PMFC-Matias ellen a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban. A DVSC ezzel megszerezte története hatodik bajnoki címét. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Debrecen, 2012. május 12.
Dombi Tibort, a DVSC-TEVA játékosát dobálják a magasba csapattársai, miután a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott mérkőzésen 4-0-ra nyertek a PMFC-Matias ellen a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban. A DVSC ezzel megszerezte története hatodik bajnoki címét.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.

 • Fiatalosság és dinamizmus

  Fiatalosság és dinamizmus

  A szombathelyi kötődésű, Nemesbődön élő fiatal családapa, Baán Zoltán nyerte Szombathely Európa Kulturális Fővárosa 2023 logópályázatát és az azzal járó 300 ezer forintos díjat.