EUR: 313,42 Ft
CHF: 288,87 Ft
2016. december 07., szerda
Ambrus

Egyéb Debrecen

Loki-legenda a futópályán

Dombi Tibor, a DVSC legendás jobbszélsője Debrecenben kezdte profi pályafutását, ahol a kezdetektől meghatározó játékosnak számított. Külföldi pályafutása után visszatért nevelőegyütteséhez. Az olimpiai válogatott tagjaként ott volt Atlantában, 35-szörös válogatott, közel ötszáz hazai és nemzetközi mérkőzés van a lábában. Sőt egy lefutott maratonnal is dicsekedhet!

Debrecen, 2012. május 12. Dombi Tibort, a DVSC-TEVA játékosát dobálják a magasba csapattársai, miután a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott mérkőzésen 4-0-ra nyertek a PMFC-Matias ellen a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban. A DVSC ezzel megszerezte története hatodik bajnoki címét. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Debrecen, 2012. május 12.
Dombi Tibort, a DVSC-TEVA játékosát dobálják a magasba csapattársai, miután a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott mérkőzésen 4-0-ra nyertek a PMFC-Matias ellen a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban. A DVSC ezzel megszerezte története hatodik bajnoki címét.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

  • Idén is rekordszintet érhet el a magyar export!

    Idén is rekordszintet érhet el a magyar export!

    Az Eximbank idén első alkalommal rendezte meg a Magyar Export Napját, amelynek célja, hogy lehetőséget teremtsen a sikeres hazai exportőr vállalatoknak, az exportálni szándékozó magyar cégeknek, a külgazdasági intézményrendszer szereplőinek és a nemzetközi szakmai partnereknek, hogy erősítsék együttműködésüket.

  • Egyperces krimi – Peter Sanawad: Gyilkos Mikulás

    Egyperces krimi – Peter Sanawad: Gyilkos Mikulás

    Nicolas Prue, mint alkalmi Mikulás, különböző karácsonyközeli rendezvények ünnepelt sztárja volt. Ilyenkor színes papírba csomagolt játékokat és édességet osztott a kicsiknek, és mindig dicsérő szavakat is társított az ajándékokhoz.