EUR: 313,08 Ft
CHF: 267,32 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb XV.kerület

Még nevezhetsz a táncversenyre!

Nagyszerű hiphop táncversenyt rendeznek október 29-én a Száraznád utcában található Kikötő Ifjúsági Közösségi Térben. A Street Fesztiválra nemcsak a táncosokat, hanem a hiphop zene szerelmeseit és a nézőket is várják.
15ker_hiphop

Most bárki megmutathatja hip-hop tánctudását a Kikötő Ifjúsági Szigeten rendezendő táncversenyen

Nem kétséges, hogy a hiphop zene és az ezzel járó életérzés a mai fiatalok sajátja. Talán épp ez adta az ötletet tavaly az első Street Fesztivál megszervezésére. A buli nagyszerűen sikerült, így egyértelmű volt, hogy idén is lesz táncverseny.
– Ifjúsági házunk működésének első évében szerveztük meg a versenyt, és úgy döntöttünk, hagyományt teremtünk – mondta a Lokálnak Zay Éva, a ház vezetője. Idén több korosztályban rendezünk megmérettetést, amire még most is lehet nevezni: november 22-éig a mini – ebben 48 éves gyerekek versenyeznek majd , a junior  914 éves gyerekek versenye  és a felnőtt korosztályba. Továbbá az egyéni verseny mellett két-három fős, illetve ennél több tagot számláló csapatok számára is lesz verseny.

A program szervezője elmondta, jelentkezni a streetfesztival@gmail.com e-mail-címen lehet, de további információ a 0630/868-6087-es számon kérhető.
15ker_hiphop2


A Heloween Partyn tökfaragó versenyt is rendeznek

A táncversennyel még nem ér véget az est, hiszen utána fergeteges hallowenpartit tartanak a szervezők.
– Lesz tökfaragó, maszk- és jelmezkészítő verseny. A jelentkezők rejtélyes feladatokat oldhatnak majd meg különleges ajándékokért, és természetesen nem maradhat el az igazi buli. Aki eljön, „borzongatóan jó zenére” rophatja majd a táncparketten!

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.