EUR: 309,46 Ft
CHF: 284,94 Ft
2017. június 26., hétfő
János, Pál

Egyéb XV.kerület

Még nevezhetsz a táncversenyre!

Nagyszerű hiphop táncversenyt rendeznek október 29-én a Száraznád utcában található Kikötő Ifjúsági Közösségi Térben. A Street Fesztiválra nemcsak a táncosokat, hanem a hiphop zene szerelmeseit és a nézőket is várják.
15ker_hiphop

Most bárki megmutathatja hip-hop tánctudását a Kikötő Ifjúsági Szigeten rendezendő táncversenyen

Nem kétséges, hogy a hiphop zene és az ezzel járó életérzés a mai fiatalok sajátja. Talán épp ez adta az ötletet tavaly az első Street Fesztivál megszervezésére. A buli nagyszerűen sikerült, így egyértelmű volt, hogy idén is lesz táncverseny.
– Ifjúsági házunk működésének első évében szerveztük meg a versenyt, és úgy döntöttünk, hagyományt teremtünk – mondta a Lokálnak Zay Éva, a ház vezetője. Idén több korosztályban rendezünk megmérettetést, amire még most is lehet nevezni: november 22-éig a mini – ebben 48 éves gyerekek versenyeznek majd , a junior  914 éves gyerekek versenye  és a felnőtt korosztályba. Továbbá az egyéni verseny mellett két-három fős, illetve ennél több tagot számláló csapatok számára is lesz verseny.

A program szervezője elmondta, jelentkezni a streetfesztival@gmail.com e-mail-címen lehet, de további információ a 0630/868-6087-es számon kérhető.
15ker_hiphop2

A Heloween Partyn tökfaragó versenyt is rendeznek

A táncversennyel még nem ér véget az est, hiszen utána fergeteges hallowenpartit tartanak a szervezők.
– Lesz tökfaragó, maszk- és jelmezkészítő verseny. A jelentkezők rejtélyes feladatokat oldhatnak majd meg különleges ajándékokért, és természetesen nem maradhat el az igazi buli. Aki eljön, „borzongatóan jó zenére” rophatja majd a táncparketten!

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.