2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Belföld

Megerőszakolta az erdőben, majd megfojtotta a nőt

Nem akart lebukni, ezért a nemi erőszak után megölte áldozatát az a férfi, aki még 1999-ben követte el szörnyű tettét.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök vádemelést javasolnak azzal a 40 éves férfival szemben, aki a nyomozás adatai szerint 1999-ben megerőszakolt, majd megfojtott egy 31 éves nőt.


Mint kiderült 1999. szeptember 16-án reggel holtan találtak egy nőt Kecskeméten, egy erdős területen. A nyomozás adatai szerint a 31 éves kiskunfélegyházi sértettet előző este ismeretlen tettes megerőszakolta, majd megfojtotta – írja a Police.hu.

Akkor az elkövető kilétét nem sikerült megállapítani, azonban az elmúlt években többször a nyomozás továbbfolytatása mellett döntöttek.

A technikai eszközök és lehetőségek fejlődésének köszönhetően 2015. december végén sikerült beazonosítani a feltételezett elkövetőt, aki akkor egy másik erőszakos bűncselekmény miatt volt előzetes letartóztatásban.

A nyomozás adatai szerint a 40 éves Z. János azért ölte meg a sértettet, hogy a szexuális erőszak miatti felelősségre vonást elkerülje. A felderítés megnehezítése, valamint anyagi haszonszerzés érdekében eltulajdonította áldozata táskáját is, a benne lévő személyes okmányokkal, készpénzzel és vásárlási utalvánnyal együtt. A jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő fővárosi férfi mindvégig tagadta a bűncselekmények elkövetését.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Bakondi: Az EU nem tanult a 2015-ös eseményekből

  Bakondi: Az EU nem tanult a 2015-ös eseményekből

  A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Unió ahelyett, hogy – tanulva az illegális bevándorlással összefüggő 2015-ös eseményekből – megerősítette volna a külső határait, a mai napig azon “mesterkedik”, miként tudná Magyarországot rákényszeríteni arra, hogy “álljon be a sorba”, fogadjon be migránsokat.

 • Alpári módon gyalázkodtak a tüntetésen

  Alpári módon gyalázkodtak a tüntetésen

  Továbbra sem tudja elfogadni a a választási vereséget az ellenzék. A szombati tüntetésen a magukat demokratának mondó demonstrálók a kormánypárt politikusait és szavazóit alpári módon gyalázták.

 • Káoszt akarnak a tüntetés szervezői

  Káoszt akarnak a tüntetés szervezői

  Mint arról már beszámoltunk, a Ripost információi szerint a színpadról Gurmai Zita, az MSZP elnökségi tagjának fia, régi szocialista pártvezető, Gulyás Balázs szervezi, vezényli az eseményeket, de a legnagyobb összeggel Gyurcsány Ferenc támogatja a tüntetéseket.