EUR: 312,24 Ft
CHF: 267,60 Ft
2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb XIX.kerület

Megvan az első!

Történelmi tettet hajtott végre a Kispest női kézilabdacsapata. Béki Nagy Bertalan együttese első négy bajnokiját elveszítette, ám a hétvégén, az MTK otthonában megszerezte első pontjait, miután 32-31-re legyőzte fővárosi riválisát. Fundákék remekül kezdtek, a hetedik percig gólt sem kaptak, ám a szünetre már az MTK mehetett előnnyel pihenni (17-16). A fordulás után is fej-fej mellett haladt a két csapat, majd tizenkét másodperccel a lefújás előtt Schneider Éva értékesített büntetőjével kialakult a végeredmény, mivel a hazaiaknak már nem futotta válaszra. A nyáron az élvonalba feljutott Kispest ezzel megszerezte történelme első NB I-es győzelmét. Legközelebb október 30-án, vasárnap 18 órakor hazai pályán, a Soroksári Sportcsarnokban fogadják a lányok a Békéscsaba együttesét.

14729109_1117940644954624_573239388093366947_n

A lányok egyáltalán nem feltartott kézzel léptek pályára, itt éppen az időn túli szabaddobást blokkolják másodperceken belül, ami után lefújták a mérkőzést (fotó: Kispesti NKK)


Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.