EUR: 307,46 Ft
CHF: 287,90 Ft
2017. február 28., kedd
Elemér

Külföld

Migráns őrjöngött Bécs belvárosában – Videó!

Megdöbbentő videó kering az interneten egy feltehetően migráns férfiról, aki önkívületlen állapotban randalírozik Bécs utcáin. A dühöngő bevándorló torkaszakadtából ordibálva hozza a frász az ausztriai város járókelőire.

A videót szombaton, a déli órákban töltötték fel, amit azóta már több ezren megosztottak és legalább hétezren megnéztek. A felvételen jól látható, hogy a zavarodott férfi először egy villamos elé veti magát, majd a földön fekve rugdosni kezdi azt.

Amikor látja, hogy nem ér el semmit ezzel a magatartással, hirtelen felpattan a földről, és egy a közeli kereszteződésben érkező kocsi motorháztetőjére veti magát, ahol ezután percekig mozdulatlanul fekszik. Amikor egy járókelő odamegy hozzá feltételezhetően segítő szándékkal, az ismeretlen férfi megint ordítozni és szaladgálni kezd, majd hirtelen felmászik egy villamos tetejére, ahol a magasfeszültség mintha kiütné egy pillanatra. A rendőrök ezt követően érkeznek a helyszínre.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: A sár foglyai

  A nap képe: A sár foglyai

  A Rio de Janeirótól mintegy 250 kilométerre fekvő településen 1986 óta tartanak iszapfürdővel egybekötött összejöveteleket.

 • Olaszországot konkrét terrorveszély fenyegeti

  Olaszországot konkrét terrorveszély fenyegeti

  Olaszország az Iszlám Állam harcosainak menekülési útvonala lehet Európa felé, és egyre konkrétabb a veszélye az olaszországi terrorista támadásoknak is – hangsúlyozta az olasz titkosszolgálatoknak a római parlamentben hétfőn bemutatott éves jelentése.

 • Sok a szexuális zaklatás az ausztrál egyetemeken

  Sok a szexuális zaklatás az ausztrál egyetemeken

  Több mint 500 esetben tettek panaszt ausztrál egyetemek hallgatói szexuális zaklatás és nemi erőszak miatt az elmúlt öt évben, ám a tettesek többsége elkerülte a felelősségre vonást – írta az ausztrál emberi jogi bizottságnak benyújtott jelentésében az End Rape on Campus Australia (EROC) jogvédő csoport.