EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Külföld

Migráns őrjöngött Bécs belvárosában – Videó!

Villamos - Bécs /Fotó: Wikimedia

Megdöbbentő videó kering az interneten egy feltehetően migráns férfiról, aki önkívületlen állapotban randalírozik Bécs utcáin. A dühöngő bevándorló torkaszakadtából ordibálva hozza a frász az ausztriai város járókelőire.

A videót szombaton, a déli órákban töltötték fel, amit azóta már több ezren megosztottak és legalább hétezren megnéztek. A felvételen jól látható, hogy a zavarodott férfi először egy villamos elé veti magát, majd a földön fekve rugdosni kezdi azt.

Amikor látja, hogy nem ér el semmit ezzel a magatartással, hirtelen felpattan a földről, és egy a közeli kereszteződésben érkező kocsi motorháztetőjére veti magát, ahol ezután percekig mozdulatlanul fekszik. Amikor egy járókelő odamegy hozzá feltételezhetően segítő szándékkal, az ismeretlen férfi megint ordítozni és szaladgálni kezd, majd hirtelen felmászik egy villamos tetejére, ahol a magasfeszültség mintha kiütné egy pillanatra. A rendőrök ezt követően érkeznek a helyszínre.

Kapcsolódó Cikkek

  • Trump ismét korruptnak nevezte Hillary Clintont

    Trump ismét korruptnak nevezte Hillary Clintont

    Donald Trump egy pénteki kampányrendezvényen ismét ellenfelét, Hillary Clintont támadta, s azt hangoztatta: ha győz az elnökválasztáson, sok lehetősége lesz, hogy “utánanézzen Clintonnak”.

  • Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Megsemmisült az ExoMars orosz-európai űrexpedíció TGO űrszondájának Schiaparelli elnevezésű leszállóegysége, miután a Marsra történő leszállás folyamata során 2-4 kilométeres magasságból nekicsapódott a vörös bolygó felszínének – közölte az Európai Űrügynökség (ESA) egy NASA-műhold által készített felvételekre hivatkozva.