EUR: 307,69 Ft
CHF: 289,03 Ft
2017. február 22., szerda
Gerzson

Külföld

Milliárdokat bukik válásán az üzletember

Anglia egyik leggazdagabb embere, Richard Caring bejelentette, hogy 45 év házasság után elválik nejétől. Ez még annyira nem is nagy durranás, hiszen nap mint nap mennek tönkre évtizedek óta tartó kapcsolatok.

Az viszont már érdekesebb, hogy a brit üzletembernek 350 millió fontot, azaz nagyjából 121 milliárd forintot kell fizetnie 67 éves feleségének, amiért úgy döntött, hogy egy 35 éves brazil szépségért, Patricia Mondinniért felrúgja kapcsolatukat. Ez a döntés most annyi pénzt húz ki az üzletember zsebéből, hogy ehhez képest a Brad Pitt és Angelina Jolie válása során szóba jöhető összeg csupán aprópénz lesz.

Richard Caring brit milliárdos /Fotó: Profimedia

Richard Caring brit milliárdos /Fotó: Profimedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szexbotrányba bukott bele a politikus

    Szexbotrányba bukott bele a politikus

    Lebuktatták az olasz diszkriminációellenes hatóság vezetőjét, aki a sokszínűség és rasszizmus elleni fellépésre szánt közpénzből melegszexklubokat támogatott.

  • Kolumbiában megkezdődött a gerillák leszerelése

    Kolumbiában megkezdődött a gerillák leszerelése

    Megkezdődött a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) leszerelése, miután a gerillaszervezett kis híján hétezer harcosa megérkezett az erre a célra kialakított övezetekbe – közölte hétfőn Juan Manuel Santos kolumbiai államfő.