2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Extra

Nótár Mary milliókon veszekszik a menedzserével

Nótár Mary és menedzsmentje között egyre nagyobb a feszültség. A perpatvar igazi kiváltó okát ugyan egyelőre senki sem tudja, de az biztos, hogy súlyos milliók forognak kockán.

Nótár Mary közel egy hónappal ezelőtt bejelentette, hogy babát vár. A ma már héthetes várandós kismama állapotát többen kétségbe vonták, ráadásul állítólag a menedzsmentjével való szakításban is közrejátszott a kicsi érkezése. – Nem szerettem volna beütemezni a picit. Nagyon sikeres vagyok, jól megy a szekér – mondta Mary az ATV Frizbi című műsorában. – Ez mindenképpen egy-két hónap kiesést jelent koncertügyileg. (…) A munka háttérbe szorul arra az időre, amikor már nagy pocakom lesz (…) Anyagi vitáink is voltak, ez hozta az emberi problémákat kettőnk között – utalt menedzsmentjére az énekesnő.


Nótár Mary

Nótár Mary

A Lokálnak egy neve elhallgatását kérő, Maryhez igen közel álló ismerős elárulta, hogy körülbelül mekkora összeg lehet a „jól megy a szekér” kifejezés mögött. – Biztosan állítom, hogy Mary egy hétvége alatt két-három bulival egy magyar átlagember fizetésének a kétszeresét is megkeresi. Ez havi viszonylatban legalább két-három millió forintnak felel meg. Mindennek a 70 százalékát pedig zsebre is teszi, így nem hiszem, hogy bármiben is hiányt szenvedne – mondta az ismerős. Természetesen megkerestük Lakatos Róbertet, Mary (még) menedzserét. – Nem mondhatok pontos összeget, ezt azonban meg tudom erősíteni, ellentétben korábbi nyilatkozataival, nem nekünk, hanem magának robotolt. Azt pedig külön kikérem magamnak, hogy Mary azzal vádoljon, hogy mi eddig esetleg nem engedtük vagy megakadályoztuk a családtervezésben – mondta Lakatos Róbert, a Skyforce producere.

– Én voltam az, aki már évekkel ezelőtt megemlítettem neki, hogy ketyeg a biológiai órája, a bulik pedig a szülés után is megvárják. Keresztény ember vagyok, számomra szent dolog a család és a gyerek, így végképp nem értem, miért vagdalózik ilyen dolgokkal. Sosem vontam kétségbe a nyilvánosság előtt a terhességét. A művésznő keveri a szezont a fazonnal, ugyanis nem mi, hanem egy másik munkatársa jelentette be, akit ő alkalmazott, hogy nem hajlandó vele tovább együtt dolgozni, mert fél, hogy hiteltelen lesz. A mai napig rengeteg e-mail és megkeresés jön hozzánk, hogy mi az igazság, Mary ugyanis nem mutatott se ultrahangfelvételt, se egy kismamakönyvet a rajongóknak, ahogy azt ilyenkor más büszke kismamák teszik. Egyébként máig élő és hatályos szerződésünk van, Mary ezt azonban szinte minden ponton megsértette, így az ügyvédünk már írja a keresetet. Szinte biztos, hogy a bíróságon fog eldőlni, kinek van igaza – tette hozzá Róbert, aki elárulta, hogy Mary akkor kezdett elégedetlenkedni és furcsán viselkedni, amikor barátnője, akivel a lapok is összeboronálták, másfél éve megjelent az életében.


– Furcsa, hogy kilenc évig minden rendben működik, utána feltűnik egy most tizennyolc éves lány, és minden borul. Ettől kezdve mi lettünk minden baj okozói – mondta Róbert.

Lapunk megkereste Maryt is, aki annyit mondott, hogy a Frizbi című műsorban elhangzottakhoz ragaszkodik, és ismét megerősítette, hogy már nincs köze menedzsmentjéhez.

Kapcsolódó Cikkek