EUR: 310,24 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb

Mindent lenyomott a Sztárban sztár

Újra a TV2 szuperprodukciója lett a hét legnézettebb műsora a teljes lakosság körében. A Sztárban sztár ismét minden célcsoportban a legnézettebb volt, a teljes lakosságból 1,2 millióan követték figyelemmel.

A Star Academy élő adását az éppen tévét néző 19–59 évesek több mint egytizede követte nyomon, de talán ennél is többet mond, hogy a teljes lakosság 15 százaléka választotta a kiélezett versenyben. Közben az RTL Klub menekül. A nagy garral beharangozott, agyonreklámozott Kicsi órások megaprodukciója gyakorlatilag óriásit bukott, ezért a szombat estéről, a legértékesebb műsorsávból áttették vasárnap estére, ahol a Sztárban sztár áll vele szemben – le is nyomja rendesen.


Egyre jobban kiéleződik a verseny a TV2 Csoport és az RTL Klub Csoport kábelcsatornái között. A nézettségi adatok azt mutatják, hogy míg májusban még csaknem háromszor annyian nézték az RTL Klub kábelcsatornáit, alig három hónappal később már másfélszer annyian sem. Olvad a különbség. Míg az RTL Klub Csoport kábelcsatornáin nézőket veszített, addig a TV2 Csoport majdhogynem megduplázta számukat, közönségaránya 5,6 százalékról 9,3-ra nőtt.

A TV2 gyors egymásutánban hét új csatornát indít, így 2016 novemberére már összesen 11 csatornából álló portfóliója lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.