2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Egyéb

Mindent lenyomott a Sztárban sztár

Újra a TV2 szuperprodukciója lett a hét legnézettebb műsora a teljes lakosság körében. A Sztárban sztár ismét minden célcsoportban a legnézettebb volt, a teljes lakosságból 1,2 millióan követték figyelemmel.

A Star Academy élő adását az éppen tévét néző 19–59 évesek több mint egytizede követte nyomon, de talán ennél is többet mond, hogy a teljes lakosság 15 százaléka választotta a kiélezett versenyben. Közben az RTL Klub menekül. A nagy garral beharangozott, agyonreklámozott Kicsi órások megaprodukciója gyakorlatilag óriásit bukott, ezért a szombat estéről, a legértékesebb műsorsávból áttették vasárnap estére, ahol a Sztárban sztár áll vele szemben – le is nyomja rendesen.


Egyre jobban kiéleződik a verseny a TV2 Csoport és az RTL Klub Csoport kábelcsatornái között. A nézettségi adatok azt mutatják, hogy míg májusban még csaknem háromszor annyian nézték az RTL Klub kábelcsatornáit, alig három hónappal később már másfélszer annyian sem. Olvad a különbség. Míg az RTL Klub Csoport kábelcsatornáin nézőket veszített, addig a TV2 Csoport majdhogynem megduplázta számukat, közönségaránya 5,6 százalékról 9,3-ra nőtt.

A TV2 gyors egymásutánban hét új csatornát indít, így 2016 novemberére már összesen 11 csatornából álló portfóliója lesz.

Kapcsolódó Cikkek