EUR: 311,95 Ft
CHF: 294,19 Ft
2017. április 23., vasárnap
Béla

Egyéb

Mindent lenyomott a Sztárban sztár

Újra a TV2 szuperprodukciója lett a hét legnézettebb műsora a teljes lakosság körében. A Sztárban sztár ismét minden célcsoportban a legnézettebb volt, a teljes lakosságból 1,2 millióan követték figyelemmel.

A Star Academy élő adását az éppen tévét néző 19–59 évesek több mint egytizede követte nyomon, de talán ennél is többet mond, hogy a teljes lakosság 15 százaléka választotta a kiélezett versenyben. Közben az RTL Klub menekül. A nagy garral beharangozott, agyonreklámozott Kicsi órások megaprodukciója gyakorlatilag óriásit bukott, ezért a szombat estéről, a legértékesebb műsorsávból áttették vasárnap estére, ahol a Sztárban sztár áll vele szemben – le is nyomja rendesen.

Egyre jobban kiéleződik a verseny a TV2 Csoport és az RTL Klub Csoport kábelcsatornái között. A nézettségi adatok azt mutatják, hogy míg májusban még csaknem háromszor annyian nézték az RTL Klub kábelcsatornáit, alig három hónappal később már másfélszer annyian sem. Olvad a különbség. Míg az RTL Klub Csoport kábelcsatornáin nézőket veszített, addig a TV2 Csoport majdhogynem megduplázta számukat, közönségaránya 5,6 százalékról 9,3-ra nőtt.

A TV2 gyors egymásutánban hét új csatornát indít, így 2016 novemberére már összesen 11 csatornából álló portfóliója lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhunyt Magdalena Abakanowicz

  Elhunyt Magdalena Abakanowicz

  Nyolcvanhat évesen elhunyt Magdalena Abakanowicz világhírű lengyel szobrász – közölte pénteken a lengyel közszolgálati televízió.

 • Rétvári: az elmúlt években több gyógyszer ára csökkent

  Rétvári: az elmúlt években több gyógyszer ára csökkent

  A kormány elmúlt években tett intézkedéseinek köszönhetően mind a gyógyszerkasszában, mind a betegek gyógyszerkiadásaiban pozitív volt a változás – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára Szakács László MSZP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére válaszolva.

 • Topon a kerületi diákok

  Topon a kerületi diákok

  A kompetenciamérés alapján a 277 budapesti intézmény közül az első 15 között végzett a Vörösmarty és a Gloriett iskola.