EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb

Mindent lenyomott a Sztárban sztár

Újra a TV2 szuperprodukciója lett a hét legnézettebb műsora a teljes lakosság körében. A Sztárban sztár ismét minden célcsoportban a legnézettebb volt, a teljes lakosságból 1,2 millióan követték figyelemmel.

A Star Academy élő adását az éppen tévét néző 19–59 évesek több mint egytizede követte nyomon, de talán ennél is többet mond, hogy a teljes lakosság 15 százaléka választotta a kiélezett versenyben. Közben az RTL Klub menekül. A nagy garral beharangozott, agyonreklámozott Kicsi órások megaprodukciója gyakorlatilag óriásit bukott, ezért a szombat estéről, a legértékesebb műsorsávból áttették vasárnap estére, ahol a Sztárban sztár áll vele szemben – le is nyomja rendesen.

Egyre jobban kiéleződik a verseny a TV2 Csoport és az RTL Klub Csoport kábelcsatornái között. A nézettségi adatok azt mutatják, hogy míg májusban még csaknem háromszor annyian nézték az RTL Klub kábelcsatornáit, alig három hónappal később már másfélszer annyian sem. Olvad a különbség. Míg az RTL Klub Csoport kábelcsatornáin nézőket veszített, addig a TV2 Csoport majdhogynem megduplázta számukat, közönségaránya 5,6 százalékról 9,3-ra nőtt.

A TV2 gyors egymásutánban hét új csatornát indít, így 2016 novemberére már összesen 11 csatornából álló portfóliója lesz.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.