EUR: 307,69 Ft
CHF: 289,03 Ft
2017. február 22., szerda
Gerzson

Külföld

Morbid! Saját unokáját vette feleségül egy milliárdos férfi

Egy társkereső oldalon ismerkedett meg újdonsült feleségével az a floridai milliárdos, aki három hónappal az esküvő után egy családi albumot lapozgatva döbbent rá, hogy bizony egy az előző házasságából született gyermekének a lányát vette feleségül. A 24 éves táncoslányt sokkolták a váratlan fejlemények, ám a vérrokonság tudatában sem válnak el egymástól.

A szoros rokoni szálakra egyébként azért nem derült fény korábban, mert mindketten már hosszú évek óta megszakítottak minden kapcsolatot a családjukkal, így történhetett meg ez a kellemetlen baki. Történt ugyanis, hogy a dúsgazdag férfinak egy korábbi házasságából már született egy fia, aki nem más, mint újdonsült feleségének az édesapja.

Egy igen komoly déjà vu érzésem volt, amikor a társkeresőn először megláttam a feleségem fotóját. Akkor meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg rokoni kapcsolat lehet közöttünk. Nagyon ismerősnek tűnt. Talán ezért is volt színpatikus

– mondta a lottózásból lett milliárdos férfi, aki hozzátette, hogy az igen szoros rokoni kapcsolat ellenére sem fognak elválni, hiszen Ők összetartoznak.

A táncosként dolgozó fiatal unoka még akkor szakított meg minden kapcsolatot az apjával, amikor véletlenül teherbe esett, majd szégyenében elszökött otthonról – írja az Independent.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szexbotrányba bukott bele a politikus

    Szexbotrányba bukott bele a politikus

    Lebuktatták az olasz diszkriminációellenes hatóság vezetőjét, aki a sokszínűség és rasszizmus elleni fellépésre szánt közpénzből melegszexklubokat támogatott.

  • Kolumbiában megkezdődött a gerillák leszerelése

    Kolumbiában megkezdődött a gerillák leszerelése

    Megkezdődött a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) leszerelése, miután a gerillaszervezett kis híján hétezer harcosa megérkezett az erre a célra kialakított övezetekbe – közölte hétfőn Juan Manuel Santos kolumbiai államfő.