EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Külföld

Morbid! Saját unokáját vette feleségül egy milliárdos férfi

Egy társkereső oldalon ismerkedett meg újdonsült feleségével az a floridai milliárdos, aki három hónappal az esküvő után egy családi albumot lapozgatva döbbent rá, hogy bizony egy az előző házasságából született gyermekének a lányát vette feleségül. A 24 éves táncoslányt sokkolták a váratlan fejlemények, ám a vérrokonság tudatában sem válnak el egymástól.

A szoros rokoni szálakra egyébként azért nem derült fény korábban, mert mindketten már hosszú évek óta megszakítottak minden kapcsolatot a családjukkal, így történhetett meg ez a kellemetlen baki. Történt ugyanis, hogy a dúsgazdag férfinak egy korábbi házasságából már született egy fia, aki nem más, mint újdonsült feleségének az édesapja.


Egy igen komoly déjà vu érzésem volt, amikor a társkeresőn először megláttam a feleségem fotóját. Akkor meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg rokoni kapcsolat lehet közöttünk. Nagyon ismerősnek tűnt. Talán ezért is volt színpatikus

– mondta a lottózásból lett milliárdos férfi, aki hozzátette, hogy az igen szoros rokoni kapcsolat ellenére sem fognak elválni, hiszen Ők összetartoznak.

A táncosként dolgozó fiatal unoka még akkor szakított meg minden kapcsolatot az apjával, amikor véletlenül teherbe esett, majd szégyenében elszökött otthonról – írja az Independent.

Kapcsolódó Cikkek