2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Belföld

Nahát! A já­ték­gép­maffia ügy­nöke a job­bi­kos po­li­ti­kus?

A Job­bik leg­sze­gé­nyebb­nek mon­dott kép­vi­se­lő­jét szo­ros szá­lak fűzik a sze­ren­cse­já­ték-al­vi­lág­hoz – írja a Ripost. A lap szerint a politikus só­gora benne volt az üzletben!

Szilágyi György országgyűlési képviselő, a Jobbik korrupcióellenes parlamenti szószólója többnyire a Fidesz állítólagos korrupciós ügyeire reflektál, nagy ellenzője volt például a szerencsejáték-törvénynek 2012-2013-ban – írja a Ripost.

A portál értesülései szerint Szilágyi a sógora révén érdekelt az alvilági buliban.

„A Jobbikos fenegyerek eddig gondosan titkolta, hogy sógora, Csizmarik Gyula a nagy vehemenciával támadott szerencsejáték-törvény életbe lépése előtt három szerencsejáték- szervező és játékautomatákat üzemeltető  nagy volumenű cégnek is tagja vagy ügyvezetője volt. A Csizmarik-féle cégek 2012-ig 100 milliót meghaladó forgalmat bonyolítottak!” – olvasható a lapban.

A teljes cikket, itt olvashatod!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szerencsen járt Orbán Viktor

    Szerencsen járt Orbán Viktor

     Szerencsre látogatott a miniszterelnök, ahol  folytatta kampány körútját, és az erről készült képeket a közösségi oldalán osztotta meg.

  • Nyitrai: Az ellenzék rossz üzenetet küld a gyógyszerészeknek

    Nyitrai: Az ellenzék rossz üzenetet küld a gyógyszerészeknek

    Az elmúlt években fontos lépés volt a patikák gyógyszerészi tulajdonba kerülése, és ezt a kormány nem akarja feladni – mondta Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott hétfőn a gyógyszerészi kamara elnökével közösen tartott sajtótájékoztatón.