2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld

Nahát! A já­ték­gép­maffia ügy­nöke a job­bi­kos po­li­ti­kus?

A Job­bik leg­sze­gé­nyebb­nek mon­dott kép­vi­se­lő­jét szo­ros szá­lak fűzik a sze­ren­cse­já­ték-al­vi­lág­hoz – írja a Ripost. A lap szerint a politikus só­gora benne volt az üzletben!

Szilágyi György országgyűlési képviselő, a Jobbik korrupcióellenes parlamenti szószólója többnyire a Fidesz állítólagos korrupciós ügyeire reflektál, nagy ellenzője volt például a szerencsejáték-törvénynek 2012-2013-ban – írja a Ripost.

A portál értesülései szerint Szilágyi a sógora révén érdekelt az alvilági buliban.

„A Jobbikos fenegyerek eddig gondosan titkolta, hogy sógora, Csizmarik Gyula a nagy vehemenciával támadott szerencsejáték-törvény életbe lépése előtt három szerencsejáték- szervező és játékautomatákat üzemeltető  nagy volumenű cégnek is tagja vagy ügyvezetője volt. A Csizmarik-féle cégek 2012-ig 100 milliót meghaladó forgalmat bonyolítottak!” – olvasható a lapban.

A teljes cikket, itt olvashatod!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Éjfélkor jár le az szja-bevallás jóváhagyási határideje

    Éjfélkor jár le az szja-bevallás jóváhagyási határideje

    Kedd éjfélig lehet átnézni, elfogadni, kiegészíteni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által készített személyi jövedelemadó (szja) bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg a NAV honlapjáról elérhető felületen – hívta fel a figyelmet Kis Péter András, a NAV adószakmai szóvivője kedden az MTI-hez eljuttatott közleményben.