EUR: 302,35 Ft
CHF: 265,77 Ft
2017. augusztus 24., csütörtök
Bertalan

Belföld

Nahát! A já­ték­gép­maffia ügy­nöke a job­bi­kos po­li­ti­kus?

A Job­bik leg­sze­gé­nyebb­nek mon­dott kép­vi­se­lő­jét szo­ros szá­lak fűzik a sze­ren­cse­já­ték-al­vi­lág­hoz – írja a Ripost. A lap szerint a politikus só­gora benne volt az üzletben!

Szilágyi György országgyűlési képviselő, a Jobbik korrupcióellenes parlamenti szószólója többnyire a Fidesz állítólagos korrupciós ügyeire reflektál, nagy ellenzője volt például a szerencsejáték-törvénynek 2012-2013-ban – írja a Ripost.

A portál értesülései szerint Szilágyi a sógora révén érdekelt az alvilági buliban.

„A Jobbikos fenegyerek eddig gondosan titkolta, hogy sógora, Csizmarik Gyula a nagy vehemenciával támadott szerencsejáték-törvény életbe lépése előtt három szerencsejáték- szervező és játékautomatákat üzemeltető  nagy volumenű cégnek is tagja vagy ügyvezetője volt. A Csizmarik-féle cégek 2012-ig 100 milliót meghaladó forgalmat bonyolítottak!” – olvasható a lapban.

A teljes cikket, itt olvashatod!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A családok korábban megkapják a családtámogatásokat

  A családok korábban megkapják a családtámogatásokat

  Korábban megérkeznek a családokhoz a szeptemberi támogatások: a családi pótlék, a gyermekvédelmi segély (gyes) és a gyermeknevelési támogatás (gyet) – jelentette be az Emmi család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

 • Elhunyt Tusa Erzsébet

  Elhunyt Tusa Erzsébet

  Életének 90. évében csütörtökön reggel elhunyt Tusa Erzsébet Liszt-díjas zongoraművész – tájékoztatta az MTI-t a művész fia.

 • Illegális bevándorlás: Gyilkolják az európaiakat

  Illegális bevándorlás: Gyilkolják az európaiakat

  Válasz nélkül marad, hogy a terroristák gyilkolják az európaiakat, és ha Magyarország és Lengyelország nem emelte volna fel a szavát, akkor a “terrorizmust is szétosztják Európában”, és nem csak Brüsszelben és Párizsban lehetnének merényletek, hanem Budapesten és Varsóban is – jelentette ki az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.