EUR: 311,17 Ft
CHF: 272,42 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Extra

Napokig fánkon élt Vajna Timi

Szerda este egy VIP-megnyitó keretében ismerkedhettek meg a meghívottak Vajna Tímea különleges fánkozójával, a Mr. Funkkal.

– Egy év kemény munkája van mögöttünk. Most biztosan felszedtem vagy öt kilót. Körülbelül nyolc-tíz fánkot ettem naponta, szinte reggeltől estig kóstolgattunk, a receptek tökéletesítése már csak így megy. A tészta állagát azonban Andy érzi jobban.

Vajna Tímea a Mr. Funk megnyitóján Fotó: Csudai Sándor

Vajna Tímea a Mr. Funk megnyitóján Fotó: Csudai Sándor

Ő nem annyira édesszájú, mint én, jobban tudta kontrollálni magát – mondta nevetve Tímea, aki az utóbbi néhány napban felfüggesztette férje diétáját. – Szép lassan sikerült néhány kilótól megszabadulnom Timi új étrendjének köszönhetően, de most megkért, hogy tekintsek el a diétától – mondta Andy Vajna.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól.

  • Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.