EUR: 324,92 Ft
CHF: 282,21 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb XXIII.kerület

Nem akarunk hazamenni!

Közel ezren voltak kíváncsiak a Táncsics Mihály Művelődési Házban rendezett vasútmodell-kiállításra hétvégén. A másfél éves előkészítő munka meghozta a sikert, a gyerekek nem is akarták otthagyni a terepasztalokat.

(fotó: Táncsics Mihály Művelődési Ház)

Naphosszat követhették a vonatok útját (fotó: Táncsics Mihály Művelődési Ház)

Másfél éve kezdte szervezni Geiger Tamás, a művelődési ház igazgatója azt a vasútmodell-kiállítást, amelyet múlt hétvégén mintegy ezer látogató tekintett meg Soroksáron. A 424-es Vasútmodellező Klub háromszáz négyzetméteres terepasztalt állított fel a Táncsicsban a háromnapos eseményre.


(fotó: Táncsics Mihály Művelődési Ház)

Iskoláscsoportok is érkeztek a Táncsicsba pénteken (fotó: Táncsics Mihály Művelődési Ház)

(fotó: Táncsics Mihály Művelődési Ház)

Terepasztal háromszáz négyzetméteren (fotó: Táncsics Mihály Művelődési Ház)

 

 

 

 

 

 

 

 

– Nagyon jók a visszajelzések már most, és mást sem hallottam a gyerekektől a helyszínen, hogy a szüleiket győzködték, maradjanak még. Egyszerűen nem akartak hazamenni – mondta lapunknak Geiger Tamás. Hozzátette, később visszatér a kiállítás a Táncsicsba. – De ez nem a közeljövőben lesz, úgy tervezzük, jövőre legókiállítással kedveskedünk a közönségnek, és 2018-ban jönnek vissza a vonatok.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.