EUR: 303,76 Ft
CHF: 267,54 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

O. J. Simpson Khloé Kardashian apja?

September 21, 2016: Khloe Kardashian jets out of New York City from JFK airport., Image: 300626001, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Khloe Kardashian /Fotó: Profimedia

Újabb szürreális fordulat várható a Kardashian család életében, ugyanis Khloé szerint nem a néhai Robert Kardashian a vér szerinti édesapja, hanem O. J. Simpson.

A kissé bizarr információt a hírhedt celebnő azzal indokolta, hogy szülei jó kapcsolatot ápoltak a felesége meggyilkolásának ügyében felmentett, de azóta fegyveres rablásért elítélt sztárral. Szerinte nem kizárt, hogy édesanyja, Kris Jenner korábban lefeküdt O. J.-val, aki szerelmes volt az asszonyba.

Azonban Khloé szerint van egy ennél is szembetűnőbb tény, amely bizonyító erejű lehet: ő sokkal magasabbra nőtt, mint nővérei, Kim és Kourtney. A bőrszínük eltéréséről persze nem ejtett szót.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.

 • Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Örül Mexikóváros polgármestere a metropoliszban forgatott új Godzilla-filmnek, mert az szerinte az idegenforgalmat is megélénkíti és sokak számára nyújt, ha rövid időre is munkalehetőséget.