EUR: 308,22 Ft
CHF: 284,90 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

O. J. Simpson Khloé Kardashian apja?

September 21, 2016: Khloe Kardashian jets out of New York City from JFK airport., Image: 300626001, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Khloe Kardashian /Fotó: Profimedia

Újabb szürreális fordulat várható a Kardashian család életében, ugyanis Khloé szerint nem a néhai Robert Kardashian a vér szerinti édesapja, hanem O. J. Simpson.

A kissé bizarr információt a hírhedt celebnő azzal indokolta, hogy szülei jó kapcsolatot ápoltak a felesége meggyilkolásának ügyében felmentett, de azóta fegyveres rablásért elítélt sztárral. Szerinte nem kizárt, hogy édesanyja, Kris Jenner korábban lefeküdt O. J.-val, aki szerelmes volt az asszonyba.

Azonban Khloé szerint van egy ennél is szembetűnőbb tény, amely bizonyító erejű lehet: ő sokkal magasabbra nőtt, mint nővérei, Kim és Kourtney. A bőrszínük eltéréséről persze nem ejtett szót.

Kapcsolódó Cikkek

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.

  • Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka szárnyai alá vett egy szentendrei hajléktalant, Józsi bácsit, akit egy szállodába is elvitt tisztálkodni, fodrászhoz kísérte, márkás melegítőt vett neki, és az is megígérte, hogy felkutatja tíz éve nem látott édesanyját.