2018. február 23., péntek
Alfréd

Extra

O. J. Simpson Khloé Kardashian apja?

September 21, 2016: Khloe Kardashian jets out of New York City from JFK airport., Image: 300626001, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Khloe Kardashian /Fotó: Profimedia

Újabb szürreális fordulat várható a Kardashian család életében, ugyanis Khloé szerint nem a néhai Robert Kardashian a vér szerinti édesapja, hanem O. J. Simpson.

A kissé bizarr információt a hírhedt celebnő azzal indokolta, hogy szülei jó kapcsolatot ápoltak a felesége meggyilkolásának ügyében felmentett, de azóta fegyveres rablásért elítélt sztárral. Szerinte nem kizárt, hogy édesanyja, Kris Jenner korábban lefeküdt O. J.-val, aki szerelmes volt az asszonyba.

Azonban Khloé szerint van egy ennél is szembetűnőbb tény, amely bizonyító erejű lehet: ő sokkal magasabbra nőtt, mint nővérei, Kim és Kourtney. A bőrszínük eltéréséről persze nem ejtett szót.

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.

 • Apja tiltotta el a házasságtól Britney-t

  Apja tiltotta el a házasságtól Britney-t

  A popsztár két és fél éve van együtt testépítő kedvesével, Sammel. Lapunk nem rég számolt be arról, hogy a pár közös gyermekvállaláson gondolkozik, ám most kiderült: a házasság is tervben van.