EUR: 310,70 Ft
CHF: 259,73 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

O. J. Simpson Khloé Kardashian apja?

September 21, 2016: Khloe Kardashian jets out of New York City from JFK airport., Image: 300626001, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Khloe Kardashian /Fotó: Profimedia

Újabb szürreális fordulat várható a Kardashian család életében, ugyanis Khloé szerint nem a néhai Robert Kardashian a vér szerinti édesapja, hanem O. J. Simpson.

A kissé bizarr információt a hírhedt celebnő azzal indokolta, hogy szülei jó kapcsolatot ápoltak a felesége meggyilkolásának ügyében felmentett, de azóta fegyveres rablásért elítélt sztárral. Szerinte nem kizárt, hogy édesanyja, Kris Jenner korábban lefeküdt O. J.-val, aki szerelmes volt az asszonyba.

Azonban Khloé szerint van egy ennél is szembetűnőbb tény, amely bizonyító erejű lehet: ő sokkal magasabbra nőtt, mint nővérei, Kim és Kourtney. A bőrszínük eltéréséről persze nem ejtett szót.

Kapcsolódó Cikkek

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

  • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

    Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

     A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.