2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Ők Tordai Teri fiai

A művésznőnek egyszerre három fia is lett, legalábbis az Újszínház színpadán, ahol A kőszívű ember fiaiban Baradlaynét játssza.

A népszerű Jókai regény három főszerepét három neves színész kapta: Ödönt Almási Sándor játssza, aki a Csinibaba című film főszereplőjeként szerzett ismertséget. Richárd szerepét Szarvas Attila kapta. A legkisebb Baradlay fiút, Ödönt pedig a Jóban Rosszba sorozat Nemes dokija, Jánosi Dávid alakítja


Mindig nagy öröm olyan színészóriásokkal egy színpadon állni, mint amilyen Tordai Teri – mondta Szarvas Attila, akinek felesége, Gregor Bernadett szintén játszik a darabban. – Tordai művésznő ráadásul rendkívül erős kisugárzással rendelkezik, így egyáltalán nem volt nehéz eljátszani a szerető fiú szerepét. Egyszerre erős, és gyengéd nő, akinek csakis tisztelettel vegyes szeretettel lehet adózni!

A kőszívű ember fiai című darabot Seregi Zoltán rendezte, és az Újszínház mutatja be.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Jövőhéten már Lisszabonban próbál az AWS

    Jövőhéten már Lisszabonban próbál az AWS

    Május 2-án már Lisszabonban próbál az AWS, az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán. Az utazás előtt formabontó, minikoncerttel egybekötött sajtótájékoztatót tartottak hétfőn, melyen a zenekar egyik tagja, Kökényes Dániel nem tudott részt venni, mert az aznapi próbán ugrás közben beverte a fejét és kórházba került.