2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb III.kerület

Olcsó és finom burgonyát tessék!

Mindössze 15 forintért juthattak hozzá az Óbudán élők a télire való krumpli kilójához az önkormányzat burgonyavásárlási akciójának köszönhetően. A helyiek többek között a Csobánka téren, Csillaghegyen és Kaszásdűlőn vásárolhattak fejenként maximum 20 kiló krumplit 300 forintos áron. Nem csoda, hogy a jó és olcsó hazai krumpli nagyon kelendő volt.

Kedvezményes burgonyavásárlási akció a III. kerületben, krumpli (Fotó: Keresztesi Balázs)

Óbuda jellegzetesen kerékpáros kerület – Volt aki még a krumpliszállítást is két keréken oldotta meg (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kedvezményes burgonyavásárlási akció a III. kerületben, krumpli (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kelendő volt az olcsó és jó hazai burgonya (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kedvezményes burgonyavásárlási akció a III. kerületben, krumpli (Fotó: Keresztesi Balázs)

Hazafelé krumplit toltak a biciklin (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.