EUR: 326,44 Ft
CHF: 283,65 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Egyéb III.kerület

Olcsó és finom burgonyát tessék!

Mindössze 15 forintért juthattak hozzá az Óbudán élők a télire való krumpli kilójához az önkormányzat burgonyavásárlási akciójának köszönhetően. A helyiek többek között a Csobánka téren, Csillaghegyen és Kaszásdűlőn vásárolhattak fejenként maximum 20 kiló krumplit 300 forintos áron. Nem csoda, hogy a jó és olcsó hazai krumpli nagyon kelendő volt.

Kedvezményes burgonyavásárlási akció a III. kerületben, krumpli (Fotó: Keresztesi Balázs)

Óbuda jellegzetesen kerékpáros kerület – Volt aki még a krumpliszállítást is két keréken oldotta meg (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kedvezményes burgonyavásárlási akció a III. kerületben, krumpli (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kelendő volt az olcsó és jó hazai burgonya (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kedvezményes burgonyavásárlási akció a III. kerületben, krumpli (Fotó: Keresztesi Balázs)

Hazafelé krumplit toltak a biciklin (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.