2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Osvárt Andrea: Roberto mellett végre boldog vagyok!

Egy nagyobb érzelmi válság után újra rátalált a szerelem Osvárt Andreára. A szép színésznő a Lokálnak mesélt új filmjéről, boldogságáról és belső vívódásairól. Nem tagadja, hogy korábban pszichológushoz is járt, de ma már erősebb, mint valaha.

Tökéletes test, gyönyörű arc – először mindenki ezt látja Osvárt Andreában, de mindig bebizonyítja, hogy sokkal több ennél. A mozikban már bemutatták a Határtalan szerelem című filmjét, amely Görögországban játszódik, a társadalmi-gazdasági válság közepette. Andrea a karrierista, kemény Elise-t alakítja, akit nem hagynak hidegen a körülötte zajló események, ezért gyógyszerhez is nyúl.


Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

– Sírtam, amikor először láttam ezt a filmet. Annyira mélyen megérintett. Szerettem Elise karakterét is. Vannak olyan helyzetek az életben, amikor az embernek szüksége van külső segítségre vagy valamilyen eszközre, hogy kilábaljon egy nehéz helyzetből. Én soha nem nyúltam gyógyszerekhez, de azt nem tagadom, hogy jártam pszichológushoz, és ha kellene, újra elmennék. Nagyon sokat segített, körülbelül másfél évig jártam hozzá, miután mély érzelmi válságba kerültem. A karrierem és a magánéletem sem volt rendben, úgy éreztem, hogy összecsapnak a hullámok a fejem felett. A pszichológussal szép lassan kibogoztuk, mi miért történt, és rájöttem, hogyan érezhetem jól magam újra a bőrömben. A szakember nem a betegségtudatot erősítette, nem érezte úgy, hogy szükségem lenne gyógyszerre vagy terápiára, pont azt mutatta meg, hogy nincs velem semmi baj. Teljesen emberi dolog elgyengülni, és arra jöttem rá, hogy előtte is nagyon erős voltam – fejtegette Andrea, aki azért is vállalta el a filmet, mert látott benne értéket. Ráadásul egyre kevesebb szerepben láthatjuk őt, ugyanis próbál a produceri feladataira koncentrálni. Korábban folyamatosan ingázott Amerika, Olaszország és Magyarország között, de ma már nem akar ennyit utazni.

Határtalan_szerelem_Andi szerelmével.

Andrea és Roberto fotó: Budai Ákos

– Három évig ingáztam, fizikailag és lelkileg sem tudtam kötődni sehová, nem volt rutin az életemben. Most már kisebb távolságokban gondolkodom. A székhelyem jelenleg Magyarország, de Olaszországban is van egy bázisom, ahová havonta elutazom. Remélem, producerként is megtalálom a számításaimat, és egyre nagyobb és jobb filmekkel foglalkozhatok – mondta Andrea, akire pár hónapja újra rátalált a szerelem. Párja egy jóképű olasz–magyar üzletember, Roberto.


– Az elmúlt években tényleg nem volt kerek a magánéletem, de ez a saját felelősségem is. Nagyon hajtottam a munkát, és egyszerűen nem fért bele más. Nem volt idő párkapcsolatra, és nem azért, mert frigid vagyok, esetleg leszbikus. Ugyanis ilyeneket is kérdeztek már tőlem! Robertóval egy rendezvényen találkoztunk, és megfogott, hogy olyan természetesen viselkedett. Nagyon helyes fiú, már tíz perc után éreztem azt a bizonyos bizsergést. Tudta, hogy ki vagyok, ezért először nem merte elkérni a telefonszámomat, de szerencsére erőt vett magán és kezdeményezett. Nagyon harmonikus a kapcsolatunk, és örülök, hogy végre boldog lehetek!

Határtalan_szerelem_Premier_0046

Ketten vannak! A jóképű Robertónak van egy ikertestvére, Marco fotó:Budai Ákos

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.